Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Εγω λουζομαι μονο με νερο, το μαλλι μου ειναι αριστο ειναι το καλυτερο πραγμα που εκανα στον ευατο μου.

Δεν λαδωνει για τον 4πλασιο χρονο απο ταν εβαζα πανω στο κεφαλι μου σαπουνια. Ειναι γεματο υγεια και πλουσιο χρωμα.

μην σε απασχολει

Καθαρό παίζει να είναι. Δεν θα ευωδιαζει όμως!!! 

Υπάρχουμε και εμείς που βάζουμε serum σταφύλι βατόμουρο να μυρίζει όμορφα το μαλλί! Όχι να καταργήσουμε το σαμπουάν για να μην λαδωνει 15 μέρες!!! 

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Εγω λουζομαι μονο με νερο, το μαλλι μου ειναι αριστο ειναι το καλυτερο πραγμα που εκανα στον ευατο μου.

Δεν λαδωνει για τον 4πλασιο χρονο απο ταν εβαζα πανω στο κεφαλι μου σαπουνια. Ειναι γεματο υγεια και πλουσιο χρωμα.

το ειχα δοκιμασει και αυτο κανα μηνα ταν εψαχνα να βρω σαμπουαν χωρις χημικα παραμπενς και εσ-ελ-εσ κ.α.

καλη φαση ηταν .ευτυχως εκεινη την εποχη 2012 καπου ειχαν ερθει πολλες εταιρειες απο εξωτερικο που παραγουν φυσικα σαμπουαν και βολευτηκα. τριχες συζητηση😅

Δημοσ.

Σήμερα άλλαξα λάστιχα. Το ένα έγραφε 51/24 και τα άλλα 3 24/25. Αυτό σημαίνει ότι έχουν περίπου 6 μήνες διαφορά ηλικίας. Δεν ασχολήθηκα καν και δε θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...