Προς το περιεχόμενο

S24 Ultra 5G

TutaKachun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια θα τρελαθώ πραγματικά. Εχω ενα Samsung Galaxy S24 Ultra. Δεν εχει σημα σε 5G. Εχω κανονικά κλήσεις και sms αλλά μόλις ανοίξω το 5G το βελάκι του download ειναι σβηστό κα δεν εχω καθολου internet. Εχω κανει reset τα network settings, reset το κινητο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλαξα sim μηπως ειχε αυτή θεμα, το πήγα στο service και μου αλλάξανε πλακέτα. Αν βάλω την sim μου σε αλλη συσκευή εχει κανονικά internet, τι στο καλό μπορει να ειναι και εχω τρελαθει εδω πέρα.

Δημοσ.
2 minutes ago, Therempant said:

Σε 4g εχεις σημα και data κανονικα, και σε 5g δεν εχει τιποτα;

Και σε 4G και σε 5G δεν εχω internet. Ομιλία και sms λειτουργουν κανονικα αλλά το 5G/4G δειχνει το βελακι το προς τα κατω σβηστο και δεν εχω net

Δημοσ.

Μίλησα με Cosmote μου ειπαν απο την πλευρα τους ειναι ολα ΟΚ. Στην Omnitech μου αλλάξανε πλακέτα και μου λενε ολα ΟΚ και μου δώσανε τηλέφωνο της Samsung η οποια μου ειπε να περιμενω κληση απο το αρμοδιο τμήμα. Μπορω να ζητησω πχ αλλαγη συσκευης; Ειναι στην εγγυηση

Δημοσ.
Just now, Ukforthemoment said:

Δοκίμασες την σιμ σε άλλο κινητό και δουλευει.Αλλη σιμ στο δικό σου κινητό έχεις δοκιμάσει;

Ξαφνικά στο έκανε;

Nαι. Αυτο ειναι που με τρελαινει. Η δικια μου αλλου δουλευει, αλλη στο δικο μου δουλευει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TutaKachun είπε

Nαι. Αυτο ειναι που με τρελαινει. Η δικια μου αλλου δουλευει, αλλη στο δικο μου δουλευει

Αν το κινητό δουλευει κανονικά με άλλη σιμ τότε δεν φταίει το κινητό.Ζητησε αλλαγή της σιμ,μπορεί να έχει φάει κάποιο κόλλημα.

Δημοσ.
3 minutes ago, Ukforthemoment said:

Αν το κινητό δουλευει κανονικά με άλλη σιμ τότε δεν φταίει το κινητό.Ζητησε αλλαγή της σιμ,μπορεί να έχει φάει κάποιο κόλλημα.

Εχω ολοκαινουρια sim :P

Δημοσ.
9 ώρες πριν, TutaKachun είπε

το πήγα στο service και μου αλλάξανε πλακέτα.

Με ποιά αιτιολογία σου άλλαξαν πλακέτα; Βρήκαν κάποιο πρόβλημα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...