Προς το περιεχόμενο

Silent Hill Remake [PC] [TBA]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sh1remake.png

Μετά την επιτυχία του Silent Hill 2 Remake, η Konami σε συνεργασία με την Bloober Team ετοιμάζουν remake του πρώτου Silent Hill παιχνιδιού το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1999 για Playstation. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιχνίδι βρίσκεται σε ανάπτυξη εδώ και 3 χρόνια ενώ η Bloober Team επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το παιχνίδι βρίσκεται στο στάδιο ''Full Production''.

Το παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών Unreal Engine 5. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσει που κάθονται και φτιάχνουν videos για ανακοινώσεις, ενώ δεν έχουν να παρουσιάσουν τίποτα ακόμα.🤣

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ χαίρομαι που επιτέλους θα παίζω -από ότι φαίνεται- όλα τα SH παιχνίδια όπως τους αρμόζει μετά από τόσα χρόνια! Μακάρι να τα βγάλουν όλα σε remake και ακόμα και εκείνα που δεν ήταν και τα καλύτερα (βλέπε downpour και homecoming) και να τα κάνουν re-imagine!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του αξίζει σίγουρα ένα remake ειδικά του πρώτου που ήταν η εισαγωγή σε όλη αυτή την εμπειρία κ δεν παίζεται πλέον...κ ειδικά με την τίμια  δουλειά που έκαναν στο 2 με το καλό να ξαναπαιξουμε έτσι κ το 3-4 αλλά με καλύτερο performance λόγω των κλασικών θεμάτων της ue5

Επεξ/σία από timeg6
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, ilos είπε

Μου αρέσει που κάθονται και φτιάχνουν videos για ανακοινώσεις, ενώ δεν έχουν να παρουσιάσουν τίποτα ακόμα.🤣

3 χρόνια βρίσκεται σε ανάπτυξη λένε, σίγουρα έχουν αρκετό υλικό απλά τώρα είναι η ώρα του Silent Hill f. Μόλις ''ξεφουσκώσει'' αυτό, θα δείξουν κάνα trailer.

• Like 1
Δημοσ.

Η Bloober έχει πάρει φωτιά μετά το SH2R. Έφτιαξαν δικό τους γκέιμ, πήγε θαυμάσια. Έκαναν το 2 remake, κάνουν το 1ο remake και για να είμαι ειλικρινής έχουν κάνει μια χαρά δουλειά! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...