tiniakos Δημοσ. Σάββατο στις 12:11 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:11 πμ Αν είχε καλύτερη πιστότητα στα χρώματα η οθόνη το είχα πάρει χτες.
Deathy Δημοσ. Σάββατο στις 12:28 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:28 πμ (επεξεργασμένο) γιατι τι εχει η οθονη? Επεξ/σία Σάββατο στις 12:28 πμ από Deathy
zacharis1955 Δημοσ. Σάββατο στις 12:38 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 12:38 πμ 25 λεπτά πριν, tiniakos είπε Αν είχε καλύτερη πιστότητα στα χρώματα η οθόνη το είχα πάρει χτες. ????? https://www.notebookcheck.net/Ninkear-A15-Plus-Laptop-Review-Surprisingly-good-and-affordable.808282.0.html https://rendeljkinait.hu/en/reviews/it-gadgets/tabletop-notebook/ninkear-a15-plus-notebook-test/
tiniakos Δημοσ. Σάββατο στις 01:09 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:09 πμ With its full HD resolution at 60 Hz, Ninkear A15 Plus's display is unfortunately not suitable for anything other than basic office use. The low blue light display is not very color accurate and also leaves a lot to be desired in terms of brightness. It is not possible to attain a brightness more than 250 cd/m². However, the screen does not flicker, the response times are okay, and the illumination of the viewing angle-stable IPS panel is relatively even. Subjectively, the image quality of the laptop screen is good. However, the device is indubitably not suitable for professional use as a graphic designer. 40.34% AdobeRGB 1998 (Argyll 3D) 58.06% sRGB (Argyll 3D) 39.04% Display P3 (Argyll 3D)
zacharis1955 Δημοσ. Σάββατο στις 03:38 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 03:38 πμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, tiniakos είπε With its full HD resolution at 60 Hz, Ninkear A15 Plus's display is unfortunately not suitable for anything other than basic office use. The low blue light display is not very color accurate and also leaves a lot to be desired in terms of brightness. It is not possible to attain a brightness more than 250 cd/m². However, the screen does not flicker, the response times are okay, and the illumination of the viewing angle-stable IPS panel is relatively even. Subjectively, the image quality of the laptop screen is good. However, the device is indubitably not suitable for professional use as a graphic designer. 40.34% AdobeRGB 1998 (Argyll 3D) 58.06% sRGB (Argyll 3D) 39.04% Display P3 (Argyll 3D) 335 €..Με αυτά τα λεφτά από Ελλαδα και ΟΧΙ μονο ξερεις τι αγοραζεις; Επεξ/σία Σάββατο στις 08:41 πμ από zacharis1955
gotthard Δημοσ. Σάββατο στις 06:53 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:53 πμ Ευχαριστώ πολύ. Τσίμπησα ένα. Εγγύηση φαντάζομαι ένα χρόνο έχουν αυτά.
tiniakos Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ 10 ώρες πριν, zacharis1955 είπε 335 €..Με αυτά τα λεφτά από Ελλαδα και ΟΧΙ μονο ξερεις τι αγοραζεις; Δεν αντιλέγω απλά έκανα αναφορά σε αυτό που θα ήθελα. Εννοείται ότι η τιμή είναι χώμα.
ckdodis Δημοσ. Σάββατο στις 02:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:55 μμ Καλησπέρα σε όλους, Έχω παραγγείλει και εγώ το συγκεκριμένο laptop, από την 1 Οκτωβρίου δεν μου το έχει στείλει ακόμα....να ανησυχήσω;; Είναι κάποιος άλλος που το έχει παραγγείλει και του άργησε να φύγει από την αποθήκη;; Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά τον @zacharis1955 που μας δίνει τις προσφορές!
zacharis1955 Δημοσ. Σάββατο στις 06:07 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 06:07 μμ 3 ώρες πριν, ckdodis είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχω παραγγείλει και εγώ το συγκεκριμένο laptop, από την 1 Οκτωβρίου δεν μου το έχει στείλει ακόμα....να ανησυχήσω;; Είναι κάποιος άλλος που το έχει παραγγείλει και του άργησε να φύγει από την αποθήκη;; Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά τον @zacharis1955 που μας δίνει τις προσφορές! Don't worry. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα