Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Για οικιακές συσκευές και κλιματιστικά από 199 ευρώ και πάνω Μεχρι 12-10-2025 https://www.plaisio.gr/campaign/epistrofi 4 1 1
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 05:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:17 μμ nice.εκατσε την καταλληλη στιγμη 1
Γιάννης Platano Δημοσ. Κυριακή στις 11:58 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 11:58 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, poulinos είπε nice.εκατσε την καταλληλη στιγμη Χαιρομαι ! Μου ειχε τυχει και μενα παλαιοτερα ...την καταλληλη στιγμη. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:09 πμ από Γιάννης Platano
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 12:08 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:08 πμ 9 minutes ago, Γιάννης Platano said: Χαιρομαι ! Μου ειχε τυχει και μενα παλαιοτερα περιμενω ενα τελικο οκ και να ριξω παραγγελια με το καλο. εχω ξαναπαρει στο παρελθον με επιστροφη και ευτυχως αυτην την φορα ειναι και με χρεωστικη .γιατι καποιες φορες ειναι 20% με πιστωτικη και λιγοτερο ή καθολου με χρεωστικη ( αν θυμαμαι καλα) 1
Vstromrider Δημοσ. Δευτέρα στις 03:44 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:44 πμ Οι τηλεορασεις ειναι "οικιακες συσκευες" ?
Γιάννης Platano Δημοσ. Δευτέρα στις 08:19 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 08:19 πμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Vstromrider είπε Οι τηλεορασεις ειναι "οικιακες συσκευες" ? Μια ερώτηση θα έδινε απάντηση Παλιά έδιναν την έκπτωση στην επιστροφή άμεσα Τώρα όμως πιο μετά Είχα αγοράσει τηλεόραση lg oled 55 κάπου 1000 ευρώ και άμεσα η επιστροφή 200 ευρω στην εφαρμογή της κάρτας Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:53 πμ από Γιάννης Platano
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 09:12 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:12 πμ 52 minutes ago, Γιάννης Platano said: Παλιά έδιναν την έκπτωση στην επιστροφή άμεσα Τώρα όμως πιο μετά Είχα αγοράσει τηλεόραση lg oled 55 κάπου 1000 ευρώ και άμεσα η επιστροφή 200 ευρω στην εφαρμογή της κάρτας απο οτι μου ειχε μια φιλη στο καταστημα αν πληρωνες κατευθειαν η επιστροφη εμπαινε αμεσα αντιθετα με online αγορες.σιγουρα μπορει να εχει αλλαξει κατι 5 hours ago, Vstromrider said: Οι τηλεορασεις ειναι "οικιακες συσκευες" ? στην σελιδα του πλαισιου με την προσφορα βλεπω διαφορα αλλα οχι tv.καλο θα ηταν να ρωτησεις 1
P3005 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:10 μμ Ξέρει κάποιος πως γίνεται η εξαργύρωση της επιστροφής; Μπορεί να γίνει ανάληψη ή υποχρεωτικά αγορά;
Γιάννης Platano Δημοσ. Δευτέρα στις 06:20 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 06:20 μμ (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, P3005 είπε Ξέρει κάποιος πως γίνεται η εξαργύρωση της επιστροφής; Μπορεί να γίνει ανάληψη ή υποχρεωτικά αγορά; Μονο με αγορά σίγουρα. Όχι μεταφορά στην κάρτα Εγώ σε Σκλαβενίτη Δεν ξέρω για άλλα καταστήματα Κοίτα στη σελίδα της eurobank https://www.eurobank.gr/el/epistrofi Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:24 μμ από Γιάννης Platano
biovaggoulas Δημοσ. Τρίτη στις 01:27 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:27 πμ Ερώτηση σχετικά με την επιστροφή της Εurobank. Το ποσό πιστώνεται στην συγκεκριμένη κάρτα που κάνεις την αγορά ή γενικά στο λογαριασμό σου Eurobank? Πιο συγκεκριμένα. Αν κάνω αγορά με την πιστωτική μου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω την πιστωτική μου στο μαρκετ για να ξοδέψω τα χρήματα της επιστροφής, ή ακόμα και την χρεωστική του λογαριασμού μου;
Haldol Δημοσ. Τρίτη στις 11:04 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:04 πμ 9 hours ago, biovaggoulas said: Ερώτηση σχετικά με την επιστροφή της Εurobank. Το ποσό πιστώνεται στην συγκεκριμένη κάρτα που κάνεις την αγορά ή γενικά στο λογαριασμό σου Eurobank? Πιο συγκεκριμένα. Αν κάνω αγορά με την πιστωτική μου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω την πιστωτική μου στο μαρκετ για να ξοδέψω τα χρήματα της επιστροφής, ή ακόμα και την χρεωστική του λογαριασμού μου; Μπορείς να κάνεις εξαργύρωση από οποιαδήποτε κάρτα. Το ποσό της επιστροφής είναι ενιαίο στο λογαριασμό σου. Έχω εξαργυρώσει από χρεωστική, ενώ είχα πάρει την επιστροφή από πιστωτική, χωρίς πρόβλημα. Btw αυτή τη φορά δε μου χρειάζεται, αλλά όταν μετακόμισα είχε βγάλει την ίδια προσφορά, και φόρτωσα ψυγεία, πλυντήρια, κ.λπ. Καλά μου 'χε κάτσει! 2
Moderators matrixxx Δημοσ. πριν από 9 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 9 ώρες Στις 6/10/2025 στις 3:44 ΠΜ, Vstromrider είπε Οι τηλεορασεις ειναι "οικιακες συσκευες" ? Οχι βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα