Lotof Δημοσ. Τετάρτη στις 08:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:18 μμ (επεξεργασμένο) Ψαχνω κάτι σε A4/ασπρόμαυρο με εύκολη συνδεσιμοτητα και τιμή γύρω στα 100 ευρώ. Σκεφτόμουν αυτόν εδώ: https://www.skroutz.gr/s/18479343/Brother-Aspromayros-Ektypotis-Laser-me-WiFi-kai-Mobile-Print-HL-1223WE.html#reviews Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:18 μμ από Lotof
Λύση PerfectParanoia Δημοσ. Πέμπτη στις 12:42 πμ Λύση Δημοσ. Πέμπτη στις 12:42 πμ (επεξεργασμένο) Αν και νιώθω άσχημα να προτέινω hp σε σύγκριση με brother νομίζω ότι ίσως η προσφορά να είναι αρκετά καλή ώστε να το δικαιολογεί. Εχει αυτόματη εκτύπωση 2πλης όψεως σε αντίθεση με τον brother και αντίστοιχη τιμή στα συμβατά toner. HP LaserJet HP M209dw στα 60€ @Lotof (Συγγώμη για το double post αλλα κανω metion σε περίπτωση που δεν παρακολουθείς το topic) edit: Αν η προσφορά έχει λήξει (μαλλον είναι περιορισμένου χρόνου) θα έλεγα ότι ο Brother HL-L2400DW είναι καλύτερη επιλογή στα ίδια χρήματα σε σχεη με αυτόν που ανέβασες αρχικα (αυτόματη εκτύπωση διπλης όψεως και γρηγορότερη εκτύπωση) Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:58 πμ από PerfectParanoia 1
poulinos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες On 02/10/2025 at 00:42, PerfectParanoia said: Αν και νιώθω άσχημα να προτέινω hp σε σύγκριση με brother νομίζω ότι ίσως η προσφορά να είναι αρκετά καλή ώστε να το δικαιολογεί. Εχει αυτόματη εκτύπωση 2πλης όψεως σε αντίθεση με τον brother και αντίστοιχη τιμή στα συμβατά toner. HP LaserJet HP M209dw στα 60€ @Lotof (Συγγώμη για το double post αλλα κανω metion σε περίπτωση που δεν παρακολουθείς το topic) edit: Αν η προσφορά έχει λήξει (μαλλον είναι περιορισμένου χρόνου) θα έλεγα ότι ο Brother HL-L2400DW είναι καλύτερη επιλογή στα ίδια χρήματα σε σχεη με αυτόν που ανέβασες αρχικα (αυτόματη εκτύπωση διπλης όψεως και γρηγορότερη εκτύπωση) ειχα μικρους hp και μια χαρα επιλογη ηταν.
PerfectParanoia Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 23 λεπτά πριν, poulinos είπε ειχα μικρους hp και μια χαρα επιλογη ηταν. Και έγω έχω ασπρόμαυρο HP που ακόμα κάνει την δουλεία του μια χαρά. Δεν είναι το θεμα μου με την ποιότητα των μηχανημάτων της απλά θεωρώ την κατεύθυνση που παίρνει σαν εταιρία με το Instant Ink και το Dynamic Security καταστροφή αν επικρατήσουν ως κερδοφόρες τακτικές. Οχι οτι και η brother δεν τα γλυκοκοιτάει αυτά, αλλά αν η τιμές είναι ίδιες, το σκεπτικό μου είναι να πάμε τουλάχιστον σε εταιρία που δεν μας κοροιδευει εντελώς καταμουτρα
avacan23 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ξέρει κανείς τόνερ ΟΕΜ για HP LaserJet HP M209dw το κανονικό κοστίζει 80 ευρώ από οτι είδα και με ρωτήσανε για ανακατασκευασμενο αλλά ξερώ οτι με το chip μπορεί να μην παίξει Εχει κανείς εμπειρία να μασ δώσει συμβουλή αγοράς? Βλεπω οτι υπάρχουν πολλά από 14 μέχρι 50 ευρώ.
poulinos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 minutes ago, avacan23 said: Ξέρει κανείς τόνερ ΟΕΜ για HP LaserJet HP M209dw το κανονικό κοστίζει 80 ευρώ από οτι είδα και με ρωτήσανε για ανακατασκευασμενο αλλά ξερώ οτι με το chip μπορεί να μην παίξει Εχει κανείς εμπειρία να μασ δώσει συμβουλή αγοράς? Βλεπω οτι υπάρχουν πολλά από 14 μέχρι 50 ευρώ. θεωρητικα μηδενιζουν τα chip κτλ
poulinos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 hours ago, PerfectParanoia said: Και έγω έχω ασπρόμαυρο HP που ακόμα κάνει την δουλεία του μια χαρά. Δεν είναι το θεμα μου με την ποιότητα των μηχανημάτων της απλά θεωρώ την κατεύθυνση που παίρνει σαν εταιρία με το Instant Ink και το Dynamic Security καταστροφή αν επικρατήσουν ως κερδοφόρες τακτικές. Οχι οτι και η brother δεν τα γλυκοκοιτάει αυτά, αλλά αν η τιμές είναι ίδιες, το σκεπτικό μου είναι να πάμε τουλάχιστον σε εταιρία που δεν μας κοροιδευει εντελώς καταμουτρα γενικως απο παλια ειχαν αρχισει να πεφτουν κλειδωματα με διαφορους τροπους στα μελανια. ευτυχως παντα υπηρχε ενας τροπος να το ξεπερασεις .δεν το εχω ψαξει παραπανω τι ισχυει πλεον βεβαια. αλλα οπως ειπες επειδη τα λεφτα βγαινουν ειτε απο τα μελανια ειτε απο τους ακριβους εκτυπωτες που εχουν eco tank για αυτο και σιγα σιγα ολες θα τα κλειδωσουν.χανουν αρκετα χρηματα.
chvnce Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 ώρες πριν, avacan23 είπε Ξέρει κανείς τόνερ ΟΕΜ για HP LaserJet HP M209dw το κανονικό κοστίζει 80 ευρώ από οτι είδα και με ρωτήσανε για ανακατασκευασμενο αλλά ξερώ οτι με το chip μπορεί να μην παίξει Εχει κανείς εμπειρία να μασ δώσει συμβουλή αγοράς? Βλεπω οτι υπάρχουν πολλά από 14 μέχρι 50 ευρώ. Εφόσον έχουν κλειστές τις ενημερώσεις, δύσκολα να μην παίζει. Δες αυτό. Έχει και καλές κριτικές. https://www.skroutz.gr/s/58627601/Toner-Hp-Symvato-135a-W1350a-Chip-Updated-Chip-Firmware-24-01-2025-Selides-1100-Black-M209dw-M234dw-M234sdn-M234sdw-M207dw.html#reviews Και για περισσότερες εκτυπώσεις, δες το 135Χ. https://www.skroutz.gr/s/58645268/Symvato-Hp-W1350x-Chip-Hp-135x-2400-Selides-Hp-Laserjet-M209dw-M209dwe-M211d-M211dw-Mfp-M233dw-Mfp-M233sdn-Mfp-M233sdw-Mfp-M234dw-Mfp-M234dwe-Mfp-M234sdn-Mfp-M234sdne-Mfp-M234sdw-Mfp-M234sdwe-Mfp-M236d-Mfp-M236dw-Mfp-M236sdn-Mfp-M236sdw-Ochi-Seira-E.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα