StringKIller-gr Δημοσ. Τετάρτη στις 09:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:52 μμ Καλησπέρα, αγόρασα πριν καιρό το παραπάνω ρούτερ, το οποίο δουλεύω σαν repeater και κάνει καταπληκτική δουλειά, πολλές συσκευές πάνω του και μηδέν προβλήματα γενικά. Το θέμα μου είναι ότι θέλω να βάλω όριο σε κάποιες συσκευές στο σπίτι να έχουν συγκεκριμένο χρόνο on-line το 24ώρο και να μπαίνουν ώρες που θέλω εγώ (καλά καταλάβατε θέλω να κάνω γονικό έλεγχο στις ώρες που τρώνε τα παιδιά on-line). Κάπου διάβασα ότι με το συγκεκριμένο μηχάνημα μπορείς να κάνεις παπάδες, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πλέον υπολογιστή, όλα τα κάνω από κινητό και τάμπλετ. Όταν προσπαθώ να το περάσω στο mi-home, Δεν συνδέεται, ενώ είναι σωστές οι περιοχές και στην εφαρμογή και στο ρούτερ. Καμία ιδέα? Μόλις τώρα, StringKIller-gr είπε Καλησπέρα, αγόρασα πριν καιρό το παραπάνω ρούτερ, το οποίο δουλεύω σαν repeater και κάνει καταπληκτική δουλειά, πολλές συσκευές πάνω του και μηδέν προβλήματα γενικά. Το θέμα μου είναι ότι θέλω να βάλω όριο σε κάποιες συσκευές στο σπίτι να έχουν συγκεκριμένο χρόνο on-line το 24ώρο και να μπαίνουν ώρες που θέλω εγώ (καλά καταλάβατε θέλω να κάνω γονικό έλεγχο στις ώρες που τρώνε τα παιδιά on-line). Κάπου διάβασα ότι με το συγκεκριμένο μηχάνημα μπορείς να κάνεις παπάδες, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πλέον υπολογιστή, όλα τα κάνω από κινητό και τάμπλετ. Όταν προσπαθώ να το περάσω στο mi-home, Δεν συνδέεται, ενώ είναι σωστές οι περιοχές και στην εφαρμογή και στο ρούτερ. Καμία ιδέα? Φυσικά έχει το ευρωπαϊκό firmware. Και σας ξαναλέω είμαι από Android, δεν έχω υπολογιστή να το κουμπώσω και να κάνω firmware update.
chios Δημοσ. Τετάρτη στις 10:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:45 μμ Όλες οι λειτουργίες που διάβασες και κάνει παπάδες δεν νομίζω ότι ισχύουν για λειτουργία repeat πρέπει να μπεις σε ρούτερ mode. Τέτοιο μηχάνημα και να το δουλεύεις σαν απλό repeater είναι αμαρτία και ταχύτητα χάνεις και δεν αξιοποιείς τις λειτουργίες του.
StringKIller-gr Δημοσ. Πέμπτη στις 12:29 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 12:29 πμ Δεν νομίζω ότι μπορώ, το ρούτερ μου είναι ένα 4g της κόσμοτε, χάλασε το καλώδιο τηλεφώνου κάπου από το καφαο μέχρι το σπίτι και πλέων σταθερό και ίντερνετ έρχονται από το gsm δίκτυο της κόσμοτε. Το σπίτι είναι μεγάλο και δεν φτάνει το σήμα σε όλα τα δωμάτια οπότε ήθελα ρεπετερ, αφού δοκίμασα 1-2 απλά πρίζας και δεν έγινε η δουλειά μου λόγο αποσύνδεσεων , ξηλώθηκα και πήρα καλό. Έχουμε 2 Σμαρτ τβ, 3 τβ μποξ, 2 τάμπλετ, 1 νετμπουκ, 4 σμαρτφονες. Και όταν έρχεται κανένας φίλος + σμαρτφονες. Δηλαδή αρκετή κίνηση να διαχειριστεί το μηχάνημα. Πάντως από τότε που μπήκε ποτέ δεν έγινε το παραμικρό, σε θέμα ίντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα