Προς το περιεχόμενο

Scooter 125 cc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xαίρεται ,

Ως κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου 7 χρόνια τώρα θέλω να βγάλω δίπλωμα για μηχανάκι έως 125cc χωρίς εξετάσεις. Την γνωρίζω τη διαδικασία. 

Αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι να μου προτείνετε scooter αυτόματο 125cc. Χρήση εντός πόλης.  Μαρκες; Μοντέλα; Τι πρέπει να ξέρω για να επιλέξω το σωστό. 

κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ. 

Τα voge μου άρεσαν πολύ αλλά δεν ξέρω επειδή είναι κάτι νέο και με φοβίζει. Επισης σε Yamaha nmax άποψη; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dentmilt είπε

Σε ευχαριστώ. 

Τα voge μου άρεσαν πολύ αλλά δεν ξέρω επειδή είναι κάτι νέο και με φοβίζει. Επισης σε Yamaha nmax άποψη; 

Για μενα πρωτη επιλογη ειναι yamaha η το honda.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dentmilt είπε

Xαίρεται ,

Ως κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου 7 χρόνια τώρα θέλω να βγάλω δίπλωμα για μηχανάκι έως 125cc χωρίς εξετάσεις. Την γνωρίζω τη διαδικασία. 

Αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι να μου προτείνετε scooter αυτόματο 125cc. Χρήση εντός πόλης.  Μαρκες; Μοντέλα; Τι πρέπει να ξέρω για να επιλέξω το σωστό. 

κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ 

Γράψε πρώτα πόσα λεφτά διαθέτεις.

Δημοσ.
10 hours ago, dentmilt said:

Σε ευχαριστώ. 

νεο στην ελλαδα ειναι κατα τα αλλα ειναι Loncin εταιρεια που παραγει χρονια μηχανες και φτοιαχνει για την bmw ολα τα μηχανακια μεχρι 900cc

οσο για το Nmax εχει ενα καλο πολυ πολυ καλη αξια μεταπωλησεις αν του κανεις χιλομετρα αρκετα σε συντομο χρονικο διαστημα το σπροχνεις οσο το αγορασες...... οσο αφορα φρενα αναρτησεις κλπ δεν εχει κατι σοβαρο αλλα αν ο σκοπος σου ειναι συντομη αλλαγη βουρ για εκει 

Δημοσ.

ΕΙΔΑ καποια μοντελα σε reviews, για καθημερινη απλη χρηση εντος πολης. αυτα ειναι :

voge sr1 adv 
voge sr1 acc
voge sr1

kymco skytown 125i

honda pcx125

οτι αλλο είδα και μου αρεσε εστω εξωτερικα ειναι εκτος budget μου
τι προτεινεις?

Δημοσ.

ωραιο ειναι. εντος budget αλλα εχει τοσο μεγαλη διαφορα με όσα σου ανεφερα? πραγματικα δεν γνωριζω απο μηχανακια

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dentmilt είπε

ωραιο ειναι. εντος budget αλλα εχει τοσο μεγαλη διαφορα με όσα σου ανεφερα? πραγματικα δεν γνωριζω απο μηχανακια

Βασικά, yamaha και honda έχουν αξία μεταπώλησης και ένα όνομα εγγύηση από πίσω. Ότι σου αρέσει εσένα πάρε, απλά το είχες αναφέρει πριν και μετά το άφησες, Γι αυτό και ρώτησα αν δεν σου άρεσε για κάποιον λόγο.

Δημοσ.

Να ξερεις βασικος καταλυτης στην επιλογη πρεπει να ειναι το εαν εχεις κλειστο χωρο να το βαζεις , γιατι τα honda-yamaha αμα τα εχεις εξω ...."εφυγαν" 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...