papoys1 Δημοσ. Κυριακή στις 03:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:05 μμ 1 ώρα πριν, kajwbtfe είπε Βέβαια και οι περισσότεροι στην περιοχή σου-μας,ήταν και μαφιόζοι..Στην Κλεισθένους δε ξέρω τι παίζει και που έχει καλά καύσιμα. Ασε και γω εχω χάσει πασα ιδέα από τα μαφιόζικα που εκλεισαν έβαζα. Ευτυχώς καίω υγραέριο το οποίο δεν νοθεύεται απλά μπορεί να πουλήσουν βιομηχανικό που είναι το ίδιο αλλά είναι αφορολόγηρο. Πιστεύω πως αν εκαιγα βενζίνη θα είχα πάρει το μοτέρ παραμάσκλαλα. Από το shell βαζω προς Παλλήνη πριν την Αττική πληρώνεις με pos στην αντλία και δεν σου σπάνε τα μπαλάκια σαν άλλα που σε στέλνουν μέσα στην ουρά. 1
mike15 Δημοσ. Κυριακή στις 04:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:04 μμ 10 ώρες πριν, papoys1 είπε φίλε να την κόψεις την 98 οτι χειρότερο καύσιμα με άγνωστα πρόσθετα που ρίχνουν οι εταιρείες στην 95.Αν θες πρόσθετο π.χ. μια φορα το χρόνο αγόρασέ το και ρίχτο μόνος επώνυμο να ξέρεις τι έριξες. δεν ξαναβαλα οπως ειπα οταν εμαθα τι συμβαινει...βαζω 100αρα και απλη αναλογα το βενζιναδικο που θα βρεθω.εχω 3 βενζιναδικα σε 3 διαφορετικες περιοχες,οπου κοντα βρεθω σε καποιο, βαζω και την αναλογη βενζινη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα