The_Judas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Προσφορά σε ορισμένα μόνο καταστήματα Πλαίσιο με 4.90 (Αθήνα και Ιωάννινα) όποιος προλάβει. https://www.plaisio.gr/gaming-zone/titloi-paixnidion/ea-sports-fc-25-xbox_4603516 Πάρτε και ένα και για μένα γιατί δεν μένω στην Αθήνα 😛 Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από The_Judas 2
Euromaster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου exei εξαντληθει ηδη σε 10 λεπτα μεσα, πολυ η κουραση μαλλον..
The_Judas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μόνο σε καταστήματα λέει. Δεν το προχώρησα παρακάτω βέβαια στην παραγγελία. Βγάζει κάποιο μήνυμα μετά; Πιθανόν να είναι λάθος διαθεσιμότητα στο σύστημα... Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από The_Judas
koboloy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Υπάρχει και για ps4 στα 10€ (δωρεάν ps5 upgrade) σε ορισμένα καταστήματα. Αν πάει να πάρει κάποιο μέλος ας ενημερώσει με π.μ. 😁
kajwbtfe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εβαλα παραγγελια για αγορα απο το καταστημα Κηφησιας και το πηρε κανονικα.Ηρθε email για επιβεβαιωση,τωρα αν αλλαξει κατι μετα βλεπουμε. Ήρθε και μήνυμα για παραλαβή. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από kajwbtfe
Ola150 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Θα πάω να πάρω από Κηφισίας, αν θέλει κάποιος ας μου πει να βάλω 2. Άκυρο, 1 είχε, οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από Ola150
The_Judas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αν είναι serial key θα με ενδιέφερε αν βρει κάποιος ένα επιπλέον και να μου στο στείλει σε pm (επί πληρωμής φυσικά!). το κουτάκι δεν με ενδιαφέρει δεν είμαι συλλέκτης. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα