dsi44 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου On 09/10/2025 at 22:46, music_lover said: Τα νούμερα τα πήρα από το ίδιο site, το techpowerup, έχει άλλου πίνακες που δείχνουν αυτές τις διαφορές πχ https://www.techpowerup.com/review/pny-geforce-rtx-5070-ti-epic-x-rgb-plus-oc/33.html Όσον αφορά τις τιμές εγώ συγκρινα κάρτες της ίδιας μάρκας με παραπλήσιο σύστημα ψύξης, όχι πχ xfx με gainward. Ποιος αγοράζει κάρτα της gainward που έχει τις φθηνότερες 5070ti.. οτι nvidia εχω παρει στη ζωη μου ειναι palit ή gainward 1
music_lover Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, dsi44 είπε οτι nvidia εχω παρει στη ζωη μου ειναι palit ή gainward Μπράβο σου, ανήκεις όμως στην μειοψηφία. 1
niko13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, music_lover είπε Μπράβο σου, ανήκεις όμως στην μειοψηφία. Πάντως στις δύο τελευταίες γενιές με τις τιμές που παίζουν αυτές οι κάρτες φεύγουν.Γιατι η τιμή έχει γίνει προτεραιότητα και με την πενταετή εγγύηση που δίνει η palit με έγγραφη ο άλλος δε νιώθει πως ρισκάρει κάτι. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από niko13 1
music_lover Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, niko13 είπε Πάντως στις δύο τελευταίες γενιές με τις τιμές που παίζουν αυτές οι κάρτες φεύγουν.Γιατι η τιμή έχει γίνει προτεραιότητα και με την πενταετή εγγύηση που δίνει η palit με έγγραφη ο άλλος δε νιώθει πως ρισκάρει κάτι.. Κατανοητό όμως η μεταπωλητική τους αξία είναι αμφιλεγόμενη και από εμφάνιση δεν σκίζουν. Εγώ πχ που θέλω white, δεν. 1 1
niko13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, music_lover είπε Κατανοητό όμως η μεταπωλητική τους αξία είναι αμφιλεγόμενη και από εμφάνιση δεν σκίζουν. Εγώ πχ που θέλω white, δεν. Ναι το άσπρο θα το πληρώσεις κάτι παραπάνω ιδιαίτερα σε Nvidia..Να είμαι ειλικρινής μια φορά έκανα all white build και ίσως είμαι εγώ ψυχαναγκαστικος ,αλλά οι διαφορετικές αποχρώσεις λευκού κάποιων parts μου καθότανε στο μάτι άσχημα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από niko13 2
music_lover Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, niko13 είπε Ναι το άσπρο θα το πληρώσεις κάτι παραπάνω ιδιαίτερα σε Nvidia..Να είμαι ειλικρινής μια φορά έκανα all white build και ίσως είμαι εγώ ψυχαναγκαστικος ,αλλά οι διαφορετικές αποχρώσεις λευκού κάποιων parts μου καθότανε στο μάτι άσχημα. Εγώ πάλι είμαι ψυχαναγκαστικός με τον θόρυβο, θέλω όσο το δυνατόν αθόρυβο σύστημα κάτι που σημαίνει οτι πρέπει να ξοδεύω περισσότερα χρήματα σε ακριβότερες υλοποιήσεις πχ κάρτες γραφικών με μεγάλα συστήματα ψύξης όπως gigabyte aero oc, zotac infinity κτλ. 1
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, music_lover είπε Εγώ πάντως και Γερμανία(Mindfactory) βλέπω περισσότερο οι φθηνότερες υλοποιήσεις να πουλάνε, και μεταξύ αυτών να ξεχωρίζει πολύ η φθηνότερη(και στην Ελλάδα)Palit GamingPro, ειδικά σε 5060ti όλοι Palit αγοράζουν. 5070ti Spoiler 5060ti Spoiler 5080 Spoiler
music_lover Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγώ πάντως και Γερμανία(Mindfactory) βλέπω περισσότερο οι φθηνότερες υλοποιήσεις να πουλάνε, και μεταξύ αυτών να ξεχωρίζει πολύ η φθηνότερη(και στην Ελλάδα)Palit GamingPro, ειδικά σε 5060ti όλοι Palit αγοράζουν. 5070ti Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 5060ti Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 5080 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κρίση και στην Γερμανία..πέρασαν οι εποχές των παχιών αγελάδων 😜
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Με τέτοιες τιμές(και πληθωρισμό)το παράλογο θα ήταν να πούλαγαν παραπάνω οι άλλες. Ειδικά στις 5080, τι τεράστια διαφορά τιμής υπάρχει της Palit με τις υπόλοιπες. Σε Amd μεριά ειναι διαφορετικά τα πράγματα, γιατί ειναι μικρότερη η χρηματική διαφορά πχ 9070xt Spoiler
music_lover Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου @dsi44 δεν μου αρέσουν οι palit ούτε οι gainward, τι να κάνουμε τώρα, αρέσουν σε εσένα, με γεια σου με χαρά σου, πάμε παρακάτω, με το να μοιράζουμε emoji's πέρα δώθε δεν προσφέρει τίποτα πέρα από παρεξηγήσεις. 11 ώρες πριν, Fulgore είπε Με τέτοιες τιμές(και πληθωρισμό)το παράλογο θα ήταν να πούλαγαν παραπάνω οι άλλες. Ειδικά στις 5080, τι τεράστια διαφορά τιμής υπάρχει της Palit με τις υπόλοιπες. Σε Amd μεριά ειναι διαφορετικά τα πράγματα, γιατί ειναι μικρότερη η χρηματική διαφορά πχ 9070xt Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Βλέπω πχ τώρα στο skroutz η φθηνότερη 5080 στην Ελλάδα είναι η Manli στα 1077, ενώ η Asus έρχεται στα 1109, μόλις 34€ διαφορά. Ποια προτείνεις να αγοράσει κάποιος ανάμεσα στις δυο;
TopCLR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, music_lover είπε Βλέπω πχ τώρα στο skroutz η φθηνότερη 5080 στην Ελλάδα είναι η Manli στα 1077, ενώ η Asus έρχεται στα 1109, μόλις 34€ διαφορά. Ποια προτείνεις να αγοράσει κάποιος ανάμεσα στις δυο; Καμία, περιμένει τις Super!!! Ξέρω είμαι εκτός θέματος αλλά δεν κρατήθηκα! 1
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, music_lover είπε Βλέπω πχ τώρα στο skroutz η φθηνότερη 5080 στην Ελλάδα είναι η Manli στα 1077, ενώ η Asus έρχεται στα 1109, μόλις 34€ διαφορά. Ποια προτείνεις να αγοράσει κάποιος ανάμεσα στις δυο; Στην περίπτωση μας την Asus, αλλά εγώ αναφέρομαι στις τιμές σε Γερμανία/mindfactory μεριά και στο γιατί εκεί προτιμάνε τόσο την Palit.
music_lover Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, Fulgore είπε Στην περίπτωση μας την Asus, αλλά εγώ αναφέρομαι στις τιμές σε Γερμανία/mindfactory μεριά και στο γιατί εκεί προτιμάνε τόσο την Palit. Δεκτό αλλά είμαστε στην Ελλάδα οπότε κρίνουμε κυρίως με βάση τις εδώ τιμές. Προφανώς αν η διαφορά τιμής είναι αρκετή τότε ναι, έχει λογική να πάρεις την φθηνότερη. Στην Ελλάδα δεν είναι αρκετά φθηνές οι Gainward, Manli και Palit όσο στην Γερμανία. 42 λεπτά πριν, TopCLR είπε Καμία, περιμένει τις Super!!! Ξέρω είμαι εκτός θέματος αλλά δεν κρατήθηκα! Nah, 16gb vs 24gb vram δεν αξίζουν 6μηνες αναμονής όταν όλα τα υπόλοιπα speqs είναι ίδια. Για κάποιον που έχει ήδη μια αξιοπρεπή κάρτα ok μπορεί να περιμένει αλλά πρέπει να ξέρει ότι από τιμή θα είναι ακριβότερες οι 24αρες από τα τωρινά μοντέλα με τα 16gb.
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, music_lover είπε Δεκτό αλλά είμαστε στην Ελλάδα οπότε κρίνουμε κυρίως με βάση τις εδώ τιμές. Προφανώς αν η διαφορά τιμής είναι αρκετή τότε ναι, έχει λογική να πάρεις την φθηνότερη. Στην Ελλάδα δεν είναι αρκετά φθηνές οι Gainward, Manli και Palit όσο στην Γερμανία.
music_lover Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Α μη μου το αλλάζεις, για την 5080 γράφαμε 😜 Η Asus έπαιζε στα 829€ επί εβδομάδες, τώρα είναι σε έλλειψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα