spocky Δημοσ. Πέμπτη στις 01:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:28 μμ Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο καλο disk station στο οποιο να μπορω να κανω clone nvme σε nvme δισκο?
Sheogorath Δημοσ. Πέμπτη στις 02:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:31 μμ 1 ώρα πριν, spocky είπε Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο καλο disk station στο οποιο να μπορω να κανω clone nvme σε nvme δισκο? Με εξωτερική θήκη των 5 ευρώ απο aliexpress και ένα δωρεανν πρόγραμμα σαν το Macrium Reflect δεν μπορείς να κάνεις δουλειά;
@topos Δημοσ. Πέμπτη στις 02:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:52 μμ (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω για τα cloning station των nvme, αλλά για τα αντίστοιχα των hdd όλο προβλήματα είχα και ακούω(από turbo-x του 30ευρου, μέχρι startech του 120ευρου). Θαρρώ καλύτερη λύση είναι 2 εξωτερικές θήκες. Απλά δεν ειναι όλες ίδιες. Κάποιες είναι μόνο για sata, κάποιες πιάνουν μέχρι 500mb/s, κάποιες 1000mb/s και οι ακριβότερες 4000mb/s(usb 4.0/thunderbolt). Προφανως πρέπει και η μητρική σου να έχει τις αντίστοιχες θύρες με αντίστοιχη δυνατότητα(εάν σε ενδιαφέρει η max ταχύτητα/ο ελάχιστος χρόνος). Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:53 μμ από @topos
spocky Δημοσ. Πέμπτη στις 02:56 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 02:56 μμ 24 minutes ago, Sheogorath said: Με εξωτερική θήκη των 5 ευρώ απο aliexpress και ένα δωρεανν πρόγραμμα σαν το Macrium Reflect δεν μπορείς να κάνεις δουλειά; Ειναι δωρεαν αυτο? Γιατι στην σελιδα τους λεει οτι θελει αγορα
hawkpilot Δημοσ. Πέμπτη στις 03:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:00 μμ 2 minutes ago, spocky said: Ειναι δωρεαν αυτο? Γιατι στην σελιδα τους λεει οτι θελει αγορα Έχουν καταργήσει τη δωρεάν έκδοση, ωστόσο μπορείς να βρεις την τελευταία που κυκλοφόρησε εδώ. 2 1
spocky Δημοσ. Πέμπτη στις 03:07 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:07 μμ 6 minutes ago, hawkpilot said: Έχουν καταργήσει τη δωρεάν έκδοση, ωστόσο μπορείς να βρεις την τελευταία που κυκλοφόρησε εδώ. Θα το δοκιμασω. Ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα