Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 hours ago, rallistas said:

Μολις το γυρισα σε Premium και το κραταω μονο και μονο λογω του μικρου με το Fortnite-Roblox.

Bye Bye Ultimate.

Μα το Roblox έχει τον δικό του, δωρεάν Launcher Και το Fortnite, επίσης δωρεάν, μέσω του EPIC launcher...

• Like 2
  • Haha 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ντροπή να ζητάνε απο τους Έλληνες να πληρώσουν το Ultimate σε κανονική τιμή αλλα αν θέλεις να παιξεις cloud πρέπει να τρέξεις και VPN σε Γερμανία.

Προσωπικά όπως οι περισσότεροι παίζουμε μέσω Κωνσταντινούπολης ή Αγκυρας και κάποιοι πιο ρομαντικοί απο  την Αλεξάνδρεια του Κωνσταντίνου Καβάφη.

Αλλα 20+ δεν αξίζει για κανένα λόγο.

Δημοσ.

Ανατρίχιασα...

Η μόνη χρονική περίοδος που άξιζε το pass ήταν πριν 6-7-8 χρόνια όπου ήταν 1 πακέτο και φτηνό. Απο όταν άρχισαν οι κλίμακες με ultimate κλπ κλπ , διαχωρισμός Xbox / PC πούλο. 

Πέραν της οτι να ναι βιβλιοθήκης με πανάρχαια παιχνίδια που τα βρίσκεις αλλού απο 5-10€ αν θέλεις να τα αγοράσεις , τα Day One Release πήγαν στο Ultimate και είναι ελάχιστα ούτως ή άλλως ή απλά σαβούρες.

Τα τελευταία χρόνια έχω βάλει κάνα 6μηνο αθροιστικά PASS για να παίξω συγκεκριμένα παιχνίδια(Lies of Pi που θυμάμαι) και οτιδήποτε άλλο είχε να προσφέρει ήταν παντελώς αδιάφορο.

Τελευταίος μήνας(1) ήταν φέτος που έπεσε στα χέρια μου ένα Series S οπότε λέω αν βάλω ένα μήνα Ultimate (απο κλειδάδικο εννοείται) να το μοιράζομαι σε PC / Series S. Ε πεταμένα λεφτά ήταν ούτε για το παιδί δεν άξιζε , δεν έχει τίποτα(Αν θυμάμαι καλά μόνο ένα παιχνίδι με την Bluey βρήκαμε) 

Εντελώς σκουπίδι υπηρεσία και στα 15 ευρώ να ήταν το Ultimate και στα 13 και στα 10 μην πω. Ο μόνος τρόπος να έχει νόημα είναι αν έκανες αποχή απο το gaming τα τελευταία 20 χρόνια και έτσι έχεις πολλά παλιά παιχνίδια να παίξεις και άπειρο χρόνο.

Υπο οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες είναι απλά σκουπιδοτενεκές / ανακύκλωση.

Ώρα να πάρει πούλο και το Series S μιας και είναι πλέον άχρηστο παντελώς.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, seithan said:

Μα το Roblox έχει τον δικό του, δωρεάν Launcher Και το Fortnite, επίσης δωρεάν, μέσω του EPIC launcher...

Εισαι σιγουρος οτι μπορει να παιζει online απο το Χbox χωρις συνδρομη?

Δεν εχω ασχοληθει καθολου με δαυτα και δε θα αντεξω τη γκρινια. Μονο με Forza-Gears of War.

Επεξ/σία από rallistas
Δημοσ.
11 hours ago, Zengar Zombolt said:

σαν καταναλωτες μιλαμε εδω μεσα
τωρα αν εσυ εισαι μετοχος με γεια σου και χαρα σου, πηγαινε σε ενα φορουμ για μετοχες και πανηγύρισε μαζι με τους αλλους μετοχους για το ποσο καλα παει το χαρτοφυλάκιο  σας και ολα καλα

Ο καταναλωτής και η ικανοποίηση του φαντάζομαι εγώ ο άσχετος και ο αφελής, κρίνεται από το πόσο προτιμάει (δηλαδή πληρώνει) μια υπηρεσία. 

Για να δούμε λοιπόν ΕΝΑ project το οποίο το πήρε η Microsoft και το παράτησε ο κόσμος, στο οποίο ευθύνεται η microsoft, έχεις κάποιο πρόχειρο εκτός του Skype; (γιατί αυτό είχε ήδη πεθάνει από τις 1002 άλλες αντίστοιχες εφαρμογές που υπάρχουν) 

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, rallistas said:

Εισαι σιγουρος οτι μπορει να παιζει online απο το Χbox χωρις συνδρομη?

Δεν εχω ασχοληθει καθολου με δαυτα. Μονο με Forza-Gears of War.

Σορυ, έχεις δίκιο, μιλούσα για το πισι όπου τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι δωρεάν.

Δεν είχα καθόλου στο μυαλό μου τις κονσόλες.

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, Anastazio said:

Ρε φιλε ειπα πουθενα οτι ειμαι μετοχος και ειμαι δυσαρεστημενος?Το οτι οι πρακτικες τις εξυπηρετουν τους μετοχους δε σημαινει οτι εχουν θετικο αντικτυπο στα προιοντα της,θες να πουμε για τις κονσολες της?Για τα Ip της? Αυτα να τα ποσταρεις σε κανα voting που κανετε η μετοχοι...

Δεν βλέπω που έχει χαλαστεί ο κόσμος και παρατάει τη microsoft, αλήθεια. Το αντίθετο μάλλον βλέπω. 

Gamepass ακύρωσα από απρίλιο γιατί δεν παίζω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάποια στιγμή θελήσω να παίξω κάτι δεν θα το χρησιμοποιήσω.  Και φαντάζομαι ότι πολύς κόσμος ήταν στην ίδια φάση με μένα, και με το που είδε την αύξηση απλά έτρεξε να ακυρώσει κάτι που θεωρεί ότι δεν το χρησιμοποιεί. 

Το οποίο είναι και το υγιές, και όχι να τρώμε αμάσητη την κάθε αύξηση. 

Θες να παίξεις 2-3 μήνες? Βάλε game pass ή την Χ streaming υπηρεσία. Τελείωσες τη σειρά που έβλεπες στο netflix ή βαρέθηκες το game? Σταμάτα τη συνδρομή και την ξαναπιάνεις σε ένα 4μηνο που βρεθεί κάτι ενδιαφέρον. 

Αυτοί (οι εταιρείες) βγάζουν λεφτά απτους ξεχασμένους λογαριασμούς και από τους "έλαμωρεδεγαμιέται15ευρώείναι". 

Στο χέρι μας είναι να γίνουμε σωστότεροι καταναλωτές για την τσέπη μας. 

• Like 3
Δημοσ.
22 minutes ago, seithan said:

Σορυ, έχεις δίκιο, μιλούσα για το πισι όπου τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι δωρεάν.

Δεν είχα καθόλου στο μυαλό μου τις κονσόλες.

Γι αυτο κι εγω σε ρωτησα μολις ειδα για launcher.Μην εχουν βγαλει τιποτα και δεν το εχω παρει γραμμη.

Ευχαριστω!

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, polaki είπε

Για να δούμε λοιπόν ΕΝΑ project το οποίο το πήρε η Microsoft και το παράτησε ο κόσμος, στο οποίο ευθύνεται η microsoft, έχεις κάποιο πρόχειρο εκτός του Skype; (γιατί αυτό είχε ήδη πεθάνει από τις 1002 άλλες αντίστοιχες εφαρμογές που υπάρχουν) 

Είμαι άσχετος στο μεταξύ σας debate αλλά αν θέλεις όχι ένα αλλά δεκάδες projects που η Microsoft απέτυχε ή κατέστρεψε μπορείς εύκολα να βρείς online , ένα τυχαίο πρώτο παράδειγμα 

https://www.kiplinger.com/slideshow/investing/t057-s001-microsoft-s-15-biggest-flops-of-all-time/index.html

• Haha 1
Δημοσ.
18 minutes ago, Chocobo said:

Είμαι άσχετος στο μεταξύ σας debate αλλά αν θέλεις όχι ένα αλλά δεκάδες projects που η Microsoft απέτυχε ή κατέστρεψε μπορείς εύκολα να βρείς online , ένα τυχαίο πρώτο παράδειγμα 

https://www.kiplinger.com/slideshow/investing/t057-s001-microsoft-s-15-biggest-flops-of-all-time/index.html

Ο άλλος που σου έκανε react γέλιο, γελάει χωρίς να έχει μπει καν να δει τη λίστα στην οποία περιλαμβάνονται project όπως “band” ??? “Bob” ??? και “kin”.

Ναι, όσο wtf λες εσύ και ελπίζω να (ΜΗΝ) ψάξεις να δεις τί είναι, άλλο τόσο λέω και εγώ.

Και φυσικά άλλο τόσο τελείως άσχετο με την συζήτηση είναι.

Ευχαριστώ όμως για την συμμετοχή.

Θα περιμένω να δω project που κατά τα λεγόμενα του φίλου ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ και ΕΓΙΝΕ ΣΚΑΤΑ.

Οχι που ήταν ΣΚΑΤΑ και πέθανε όπως θα έπρεπε σωστά να γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και ένα χρόνο (ίσως και λίγο παραπάνω) κάνουν μόνοι τους ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να πάει το brand στο διάολο. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τα καταφέρνουν. Και αντί να βάλουν λίγο μυαλό και να φάνε ζημιά μπας και αναστραφεί λίγο η κατάσταση, ανεβάζουν τιμές και στην πιο καλή τους υπηρεσία και στις κονσόλες. Που το GamePass αν δεν κάνω λάθος πριν 1 χρόνο πάλι αύξηση τιμής είχε.

Ποιος έχει έστω και ένα δράμι εμπιστοσύνη για την πάρτη τους, αλήθεια δεν ξέρω. Και πέρα από το ίδιο τους το κεφάλι δεν νομίζω ότι κανείς καταλαβαίνει τι κάνουν, αν έχουν σχέδιο, τι είναι αυτό το σχέδιο κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, polaki είπε

Ο άλλος που σου έκανε react γέλιο, γελάει χωρίς να έχει μπει καν να δει τη λίστα στην οποία περιλαμβάνονται project όπως “band” ??? “Bob” ??? και “kin”.

Ναι, όσο wtf λες εσύ και ελπίζω να (ΜΗΝ) ψάξεις να δεις τί είναι, άλλο τόσο λέω και εγώ.

Θα περιμένω να δω project που κατά τα λεγόμενα του φίλου ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ και ΕΓΙΝΕ ΣΚΑΤΑ.

Κατάλαβα τι εννοείς οκ. 

Είναι πάντως και λίγο υποκειμενικό αυτό που ζητάς. Δηλαδή ως προς το ''ήταν χάλια και απλά πέθαναν στα χέρια της Microsoft''. Έχω δει αυτό το debate αρκετές φορές σε διάφορα forum και πάντα οι απόψεις διίστανται για το αν το project που ανέλαβε η Microsoft ήταν όντως χάλια ή αν το έκανε χάλια η Microsoft.

Προσωπικά τουλάχιστον στον χώρο του gaming , που με ενδιαφέρει περισσότερο , ότι έχει εξαγοράσει η Microsoft δεν έχει κάνει κάποιο τρομερό upgrade για να μην πω το εντελώς αντίθετο , πάει για φούντο...Στο gaming αγοράζει και αγοράζει και εμείς απλά περιμένουμε και περιμένουμε.

Όσο για τον χαχα μην ασχολείσαι , γνωστός στο φόρουμ....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων .

Η πρώτη είναι αυτή που θέλουν να βελτιωθούν ,να πετύχουν και γενικά βάζουν υψηλότερους στόχους.

Η δεύτερη είναι αυτή που πιστεύουν ότι η ρημάδα η κοινωνία τους αδίκησε ,δεν έχουν καμία ευθύνη για τις επιλογές τους ,μόνο αυτοί πρέπει να αμείβονται για την εργασία τους ,ενώ όλοι οι άλλοι πρέπει να τους προσφέρουν τις υπηρεσίες του δωρεάν .Δεν έχουν καμία φιλοδοξία και θέλουν όλοι να πέσουν στο επίπεδο τους .Το βασικότερο είναι ότι τρέφουν τρομερό μίσος για τους επιτυχημένους και η μόνιμη αντίδραση τους προς αυτούς είναι να προσπαθούν να μειώσουν την επιτυχία τους .

Θυμαμαι τότε με τον κοβιντ και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εισιτηρίων,ένας είχε γράψει ότι με δάνεια από τις τράπεζες ανοίγει και αυτος αεροπορική εταιρία .

21 hours ago, polaki said:

Επεξ/σία από cumulus
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...