Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε σχεση με τον ποιο πανω εκτυπωτη...τον πηρα μεταχειρισμενο για τον πιτσιρικα μου μπας και τον αποσπασω απο το τηλεφωνο.

οταν ξεκιναει η εκτυπωση μετα απο λιγο ξεκολαει αυτο που εχει ηδη τυπωσει απο το plate και ουσιαστηκα παει χαμενη η δουλεια....συμβαινει σχεδον συνεχως....εχουμε κατεβασει την κεφαλη με τα baby steps αλλα και παλι το ιδιο....

καθε συμβουλη δεκτη για δοκιμες ευχαριστω πολυ....

Δημοσ.

Χωρίς να έχω καμία εμπειρία, υποψιάζομαι οτι πρέπει να κάνεις τρομερή ευθυγράμμιση το πλατό (leveling) αλλά και να βοηθήσεις με τεχνητό τρόπο (κάπου διάβαζα για λακ μαλλιών ή χαρτοταινία κλπ) την πρόσφυση του εκτυπωμένου στο πλατό.

΄Εχουμε σχετικά νήματα και club με άτομα που ασχολούνται, μετέφερε εκεί το ερώτημά σου για περαιτέρω βοήθεια

https://www.insomnia.gr/forums/topic/646046-the-insomnia-3d-printing-community

https://www.insomnia.gr/clubs/4-3d-printing/

Δημοσ.
On 02/10/2025 at 18:32, ΝΕΚΤΑΡ said:

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε σχεση με τον ποιο πανω εκτυπωτη...τον πηρα μεταχειρισμενο για τον πιτσιρικα μου μπας και τον αποσπασω απο το τηλεφωνο.

οταν ξεκιναει η εκτυπωση μετα απο λιγο ξεκολαει αυτο που εχει ηδη τυπωσει απο το plate και ουσιαστηκα παει χαμενη η δουλεια....συμβαινει σχεδον συνεχως....εχουμε κατεβασει την κεφαλη με τα baby steps αλλα και παλι το ιδιο....

καθε συμβουλη δεκτη για δοκιμες ευχαριστω πολυ....

Έχω πάρει και εγώ πρόσφατα τον K3 v3 και μου το κάνει αυτό με το hyper petg. πήρα ακόμα και καλύτερο bed αλλά το ίδιο πρόβλημα.
Αγόρασα συσκευή για στέγνωμα του filament και πριν από κάθε εκτύπωση βάζω να στεγνώνει το filament κάνα 8ώρο τουλάχιστον και μετά αποθήκευση σε στεγανό σκεύος με αφυγραντικά. Πιο πολύ το κόβω να έχετε και εσείς υγρασία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...