Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτόμουν καιρό μια αλλαγή!εχω στην κατοχή μου το s23 το απλό και ειμαι φαν του μικρού μεγέθους,υπάρχει το εξής δίλημμα: Σκεφτόμουν να πάω για το pixel 9 η 10 αλλα μολις τα έπιασα στα χέρια μου κατάλαβα οτι αυτή η διαφορά στο βάρος με το s23 με χάλασε με το καλημέρα,η δεύτερη σκέψη ειναι το s25 αλλα εχω την εντύπωση οτι αυτή η αλλαγή δεν αξίζει,μετα απο 2 χρόνια ειμαι φουλ ικανοποιημένος με το s23 στα πάντα,μηπως να βαλω μια καινούρια μπαταρία που εχει κρεμασει λίγο και να το κρατήσω 1-1μιση χρόνο ακομα?και αν ναι που μπορώ να απευθυνθώ για να μπει γνησια μπαταρία και να ειμαι σίγουρος?

Δημοσ.

Πιστεύω θα κρατήσει 1 χρόνο ακόμα τουλάχιστον το κινητό. Εγώ που έχω το s21 σαν δεύτερο, ακόμα και τώρα μια χαρά λειτουργεί.! 

Για αλλαγή μπαταρίας, νομίζω είναι η smartec η επίσημη αντιπροσωπεία της Samsung στην Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Zaxos43 είπε

Σκεφτόμουν καιρό μια αλλαγή!εχω στην κατοχή μου το s23 το απλό και ειμαι φαν του μικρού μεγέθους,υπάρχει το εξής δίλημμα: Σκεφτόμουν να πάω για το pixel 9 η 10 αλλα μολις τα έπιασα στα χέρια μου κατάλαβα οτι αυτή η διαφορά στο βάρος με το s23 με χάλασε με το καλημέρα,η δεύτερη σκέψη ειναι το s25 αλλα εχω την εντύπωση οτι αυτή η αλλαγή δεν αξίζει,μετα απο 2 χρόνια ειμαι φουλ ικανοποιημένος με το s23 στα πάντα,μηπως να βαλω μια καινούρια μπαταρία που εχει κρεμασει λίγο και να το κρατήσω 1-1μιση χρόνο ακομα?και αν ναι που μπορώ να απευθυνθώ για να μπει γνησια μπαταρία και να ειμαι σίγουρος?

Για μπαταρια στα επισημα που αναφερθηκε στην Smartec https://smartec.gr/gr.php#contact

S23 σε S25 ειναι τοσο-οσο σε αλλαγες καλυτερα πας στο S26 οταν βγει κ γινει διαθεσιμο και πεσει λιγο η τιμη του μετα το πρωτο 3μηνο.

Αρα καλυτερα καθυστερησε την αλλαγη για κανα χρονο & αλλαζεις μπαταρια στο ενδιαμεσο. Για τα καθημερινα δεν εχει θεμα το S23 οπως ανεφερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...