Zaxos43 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:54 μμ Σκεφτόμουν καιρό μια αλλαγή!εχω στην κατοχή μου το s23 το απλό και ειμαι φαν του μικρού μεγέθους,υπάρχει το εξής δίλημμα: Σκεφτόμουν να πάω για το pixel 9 η 10 αλλα μολις τα έπιασα στα χέρια μου κατάλαβα οτι αυτή η διαφορά στο βάρος με το s23 με χάλασε με το καλημέρα,η δεύτερη σκέψη ειναι το s25 αλλα εχω την εντύπωση οτι αυτή η αλλαγή δεν αξίζει,μετα απο 2 χρόνια ειμαι φουλ ικανοποιημένος με το s23 στα πάντα,μηπως να βαλω μια καινούρια μπαταρία που εχει κρεμασει λίγο και να το κρατήσω 1-1μιση χρόνο ακομα?και αν ναι που μπορώ να απευθυνθώ για να μπει γνησια μπαταρία και να ειμαι σίγουρος?
filip123go Δημοσ. χθες στις 12:00 πμ Δημοσ. χθες στις 12:00 πμ Πιστεύω θα κρατήσει 1 χρόνο ακόμα τουλάχιστον το κινητό. Εγώ που έχω το s21 σαν δεύτερο, ακόμα και τώρα μια χαρά λειτουργεί.! Για αλλαγή μπαταρίας, νομίζω είναι η smartec η επίσημη αντιπροσωπεία της Samsung στην Ελλάδα. 1
aces Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 13 ώρες πριν, Zaxos43 είπε Σκεφτόμουν καιρό μια αλλαγή!εχω στην κατοχή μου το s23 το απλό και ειμαι φαν του μικρού μεγέθους,υπάρχει το εξής δίλημμα: Σκεφτόμουν να πάω για το pixel 9 η 10 αλλα μολις τα έπιασα στα χέρια μου κατάλαβα οτι αυτή η διαφορά στο βάρος με το s23 με χάλασε με το καλημέρα,η δεύτερη σκέψη ειναι το s25 αλλα εχω την εντύπωση οτι αυτή η αλλαγή δεν αξίζει,μετα απο 2 χρόνια ειμαι φουλ ικανοποιημένος με το s23 στα πάντα,μηπως να βαλω μια καινούρια μπαταρία που εχει κρεμασει λίγο και να το κρατήσω 1-1μιση χρόνο ακομα?και αν ναι που μπορώ να απευθυνθώ για να μπει γνησια μπαταρία και να ειμαι σίγουρος? Για μπαταρια στα επισημα που αναφερθηκε στην Smartec https://smartec.gr/gr.php#contact S23 σε S25 ειναι τοσο-οσο σε αλλαγες καλυτερα πας στο S26 οταν βγει κ γινει διαθεσιμο και πεσει λιγο η τιμη του μετα το πρωτο 3μηνο. Αρα καλυτερα καθυστερησε την αλλαγη για κανα χρονο & αλλαζεις μπαταρια στο ενδιαμεσο. Για τα καθημερινα δεν εχει θεμα το S23 οπως ανεφερες.
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 18 λεπτά πριν, aces είπε καλυτερα πας στο S26 Αν φοραει exynos οπως λενε, καλυτερα να περιμενει το S27
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα