Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ σας.

Κάτοχος redmi note 10 pro, χωρίς ενημερώσεις εδώ και καιρό, αν και σε δυνατότητες ακόμη μου αρκεί, λέω πως ήρθε η ώρα να το αναβαθμίσω.

Σκέφτομαι να διαθέσω περίπου 250€.

Η χρήση είναι κάπως βασική, λίγο social, browsing και θα ήθελα να έχει μια σχετικά καλή κάμερα, προφανώς ανάλογη του διαθέσιμου budget.

Με ενδιαφέρει να είναι "πρόσφατα" σε κυκλοφορία συσκευή ώστε να έχει security patches για τουλάχιστον 3 έτη.

Από τη στιγμή που με καλύπτει το note 10 pro, λέω να κινηθώ στα 8gb ram και στα 256gb αποθηκευτικού.

Κατά προτίμηση θα ήθελα να υπάρχει και micro sd υποδοχή καθώς έτσι μεταφέρω γρήγορα, όπως κρατάω και ένα υποτυπώδες backup των αρχείων...

Κοιτάζω:

• Redmi note 14 pro 5g (κάπως all rounder)
  • Moto edge 60 (φαίνεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις κάμερες και τον τηλεφακό)
  • Poco x7 pro (μάλλον ο καλύτερος επεξεργαστής σε αυτή την κατηγορία τιμής)
  • Nord CE 5 (επίσης πολύ δυνατός επεξεργαστής)

Με "ενοχλεί" το bloatware στα xiaomi - poco αλλά μπορώ να ζήσω με αυτό. 

Σε αυτά τα χρήματα θα ήθελα γνώμες ή αντιπροτάσεις.

Έχει αξία να περιμένω την bf; Έχετε παρατηρήσει αν συγκεκριμένες εταιρίες βγάζουν σημαντικές και άξιες αναφοράς προσφορές ή έχετε γνώση αν περιμένουμε κανένα αξιόλογο νέο μοντέλο προς κυκλοφορία;

(δεν είμαι σίγουρος αν εσύ παρακολουθείς την υποκατηγορία  κινητά...) @stormrain Περίεργο που δεν υπάρχει νήμα "Βοήθεια για αγορά - επιλογή κινητού" 'οπως σε άλλες κατηγορίες (πχ Laptop). Αντί να γεμίζει το section με άσκοπα νήματα καθώς μιλάμε για άπειρες νέες συσκευές κάθε χρόνο και για μεγάλο εύρως budget, μήπως να έφτιαχνες κάτι σχετικό και pinned;

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chios είπε

Έχει ο γιός μου το nord ce5 το κινητό πετάει αξίζει παρά πολύ. 

Ωπ... Εδω είμαστε... 

Για πες λεπτομέρειες. Από κάμερα και μπαταρία, τι λεει; 

Με ενδιαφέρει, για να αντικαταστησω το honor. 

Υποθέτω ότι το always on display δουλεύει μόνο για λίγο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...