venuets Δημοσ. Παρασκευή στις 09:40 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:40 πμ Καλημερα ψαχνω για Αγορά ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας θελω 3 μια καλη και δυο οικονομικες ! για την καλη να δωσω max 200 (αν αξιζει) και για της αλλες 2 60 € εκκαστος max κοιταω πολλες oral b αλλα βλεπω οτι ο καθενας λεει τα δικα του και επειδη ειμαι ακομη με κλασσικη οδοντοβουρτσα ελεγα μηπως ξερει καποιοσ να μ πει
zio10 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:07 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:07 πμ Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις με τις απλές - οικονομικές. 200€ μου φαίνονται υπερβολικά για οδοντόβουρτσα. 1
dhmak Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 πμ Και η απλή orab vitality ~20€ μια χαρά δουλειά κάνει. Οι ακριβότερες απλώς έχουνε άχρηστες δυνατότητες / και οι ακριβότερες τις ίδιες περιστροφές έχουνε. 1
JLEE Δημοσ. Παρασκευή στις 10:30 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:30 πμ Δεν είδα καμιά διαφορά με χρήση ηλεκτρικής. Θα σου έλεγα να πάρεις την απλή και ότι περισσέψει να πάρεις ένα "water cleaner" που πετάει με πίεση νερό και σου καθαρίζει ανάμεσα στα δόντια. Με αυτό είδα διαφορά. 1
sphinxgr Δημοσ. Παρασκευή στις 10:31 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:31 πμ (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, venuets είπε Καλημερα ψαχνω για Αγορά ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας θελω 3 μια καλη και δυο οικονομικες ! για την καλη να δωσω max 200 (αν αξιζει) και για της αλλες 2 60 € εκκαστος max κοιταω πολλες oral b αλλα βλεπω οτι ο καθενας λεει τα δικα του και επειδη ειμαι ακομη με κλασσικη οδοντοβουρτσα ελεγα μηπως ξερει καποιοσ να μ πει Θα στα γράψω σύντομα. Αρχικά ΝΑΙ να πάρεις. Είναι ξεκάθαρα ανώτερος ο καθαρισμός κ πιο ασφαλής για τα δόντια σου. Εγω πήρα την πιο ακριβή Oral-B Io Series 10. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ήταν πεταμένα λεφτά, αλλά το είχα αποδεχθεί. Ποιος θα κάθεται να παίζει με εφαρμογές / wifi κλπ στην οδοντόβουρτσα. Οκ το κάνεις 5 φορές, μέχρι εκεί όμως. Το θετικό είναι πως σε εκπαίδευσε πως να καθαρίζεις τα δόντια κ να μην ξεχνάς περιοχές και να ασκείς τη σωστή πίεση. Υποθέτω πως όλα αυτά τα έχουν κ πιο φθηνές όμως. Ρίξε μια ματιά στις Oral-B Pro 3 3900N και 3500 να δεις τι διαφορές έχουν Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:34 πμ από sphinxgr
djcat Δημοσ. Παρασκευή στις 03:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:43 μμ μη δωσεις τοσα λεφτα, δεν αξιζει. Και προτιμησε την παλαια τεχνολογία της oral b για να βρισκεις φτηνοτερα βουρτσακια. Μια με 30-50 ευρω εισαι οκ.
mike15 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:57 μμ 6 ώρες πριν, venuets είπε Καλημερα ψαχνω για Αγορά ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας θελω 3 μια καλη και δυο οικονομικες ! για την καλη να δωσω max 200 (αν αξιζει) και για της αλλες 2 60 € εκκαστος max κοιταω πολλες oral b αλλα βλεπω οτι ο καθενας λεει τα δικα του και επειδη ειμαι ακομη με κλασσικη οδοντοβουρτσα ελεγα μηπως ξερει καποιοσ να μ πει εισαι πολυ τυχερος γιατι ετυχε λιγο καιρο πριν να με ενημερωσει μια κυρια που εκανε προμοσιον για μια νεα καινοτομα ηλεκτρικη της εταιρειας την νεα Oral B iO 2 .η διαφορα της ειναι οπως γραφει στην περιγραφη οτι συνδυαζει τις μικροδονησεις ταυτοχρονα με μια μικρη περιστρεφομενη κεφαλη. την ειδα σε εκθεση και την εβαλε σε λειτουργια,φανηκε εντυπωσιακη.εαν επαιρνα ηλεκτρικη αυτην θα διαλεγα,περιπου 45 ευρω θα την βρεις καπου , απο 57 που εχει αρχικη.μην δωσεις για κατι παραπανω οπως σου ειπαν.
GeorgeGK Δημοσ. Παρασκευή στις 04:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:46 μμ 6 ώρες πριν, JLEE είπε Δεν είδα καμιά διαφορά με χρήση ηλεκτρικής. Θα σου έλεγα να πάρεις την απλή και ότι περισσέψει να πάρεις ένα "water cleaner" που πετάει με πίεση νερό και σου καθαρίζει ανάμεσα στα δόντια. Με αυτό είδα διαφορά. Sorry για το λιγο off αλλα εχεις να προτεινεις καποιο water cleaner που λες, με το οποιο ειδες και διαφορα?
JLEE Δημοσ. Παρασκευή στις 07:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:08 μμ 2 ώρες πριν, GeorgeGK είπε Sorry για το λιγο off αλλα εχεις να προτεινεις καποιο water cleaner που λες, με το οποιο ειδες και διαφορα? https://www.skroutz.gr/s/32972902/Waterpik-Ultra-Professional-Water-Flosser-Mayro.html Αυτή έχω και είναι εξαιρετική. Αλλά πλέον υπάρχουν με μπαταρία
Vstromrider Δημοσ. Παρασκευή στις 09:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:06 μμ 10 ώρες πριν, JLEE είπε Θα σου έλεγα να πάρεις την απλή και ότι περισσέψει να πάρεις ένα "water cleaner" που πετάει με πίεση νερό και σου καθαρίζει ανάμεσα στα δόντια. αυτο ακριβως ηθελα να γραψω. Χειρος παρε. Ουτε καν ηλεκτρικη. Αλλα παρε ενα waterjet να αφησεις ανεργο τον οδοντιατρο σου!
mike15 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:16 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, venuets είπε Αυτην εδω; ναι αυτην δες την περιγραφη καλυτερα https://www.healthcorner.gr/el-gr/product/564045/proionta-farmakeio-diafora-stomatikh-ugieinh-hlektrikes-odontovourtses/ORAL-B-iO-Series-2-Hlektrikh-Odontovourtsa-Black/?skr_prm=WyIwNzkzMTEzZC05MjE5LTRkNWMtODAxNC0wNTFhNmQ0ZTVjOWQiLDE3NTk1MTUyOTE0NDMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0 δεν χρησιμοποιω ηλεκτρικη,το σκεφτομουν και ημουν αναμεσα σε μια τετοια η΄της φιλιπς με δονησεις.αυτη τα συνδυαζει και τα 2.εαν επαιρνα θα αγοραζα αυτη.το σκεφτομαι! 2 ώρες πριν, JLEE είπε https://www.skroutz.gr/s/32972902/Waterpik-Ultra-Professional-Water-Flosser-Mayro.html Αυτή έχω και είναι εξαιρετική. Αλλά πλέον υπάρχουν με μπαταρία 18 λεπτά πριν, Vstromrider είπε αυτο ακριβως ηθελα να γραψω. Χειρος παρε. Ουτε καν ηλεκτρικη. Αλλα παρε ενα waterjet να αφησεις ανεργο τον οδοντιατρο σου! μου την ειχε προτεινει και εμενα ενας που ειχα επισκεφθει.ομως ειδα βιντεο και μου φανηκε αβολη στην χρηση ,να εχεις με τετοια πιεση κλειστο το στομα σου για μην βγουν νερα εξω,δεν βλεπεις μεσα στο στομα σου,αν σου ξεφυγει κανεις πιτσιλιες παντου στο μπανιο,το δοχειο με το νερο τελειωνει γρηγορα,πρεπει να ξαναγεμιζεις και πρεπει να εχεις ρευμα γυρω σου,κοντα σου.αλλα κανει δουλεια, αυτο το λενε ολοι.δεν πιστευω οτι καθαριζει-σπαει την πλακα απο το σμαλτο,πετρα αναμεσα στα δοντια ναι,οχι πλακα ομως οπως ισχυριζονται καποιοι στις αξιολογησεις. προτιμω τον καθαρισμο με teppe https://www.tepe.com/global/products/interdental-brushes/extra-soft https://www.tepe.com/global/products/dental-floss/tepe-mini-flosser φυσικα δεν συγκρινεται με το πιεστικο αλλα και ενας καθαρισμος τον χρονο που κανω ,30 ευρω κοστιζει δεν ειναι σπουδαιο ποσο Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:25 μμ από mike15
Vstromrider Δημοσ. Παρασκευή στις 09:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:40 μμ 20 λεπτά πριν, mike15 είπε φυσικα δεν συγκρινεται με το πιεστικο αλλα και ενας καθαρισμος τον χρονο που κανω ,30 ευρω κοστιζει δεν ειναι σπουδαιο ποσο Σε εμενα δεν ειναι ετσι. Δεν σπαει την πλακα. Δεν αφηνει να σχηματιστει πλακα. + οτι φευγουν κομματια μεσα απο τα ουλα και τα δοντια. Η οδοντοβουρτσα δεν κανει τιποτα. Απλα μαλακωνει λιγο τις τροφες που βρισκονται μεσα στα δοντια για να ερθει το waterjet Να βγαλει μπριζολες! Τα δοντια μου βεβαια ειναι ταλαιπωρημενα πολυ. Γιατι? γιατι δεν ηξερα για το water jet πιο νωρις. Και δεν ειναι το θεμα μονο ο ενας καθαρισμος τον χρονο. Αυτο δεν ειναι τιποτα. Οι τροφες αναμεσα στα δοντια και στα ουλα, κανουν φλεγμονες, Βακτηρια που συσσωρευονται και ευκολα περνανε στο ακρορυζιο με αποτελεσμα την νεκρωση του δοντιου. Απονευρωση... θηκη και τα συναφη. 27 λεπτά πριν, mike15 είπε προτιμω τον καθαρισμο με teppe εγω παλι οχι. Οσο και να προσεχω, παντα θα τραυματισω καποιο ουλο και θα ματωσει.
mike15 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:54 μμ 5 λεπτά πριν, Vstromrider είπε Σε εμενα δεν ειναι ετσι. Δεν σπαει την πλακα. Δεν αφηνει να σχηματιστει πλακα. + οτι φευγουν κομματια μεσα απο τα ουλα και τα δοντια. Η οδοντοβουρτσα δεν κανει τιποτα. Απλα μαλακωνει λιγο τις τροφες που βρισκονται μεσα στα δοντια για να ερθει το waterjet Να βγαλει μπριζολες! Τα δοντια μου βεβαια ειναι ταλαιπωρημενα πολυ. Γιατι? γιατι δεν ηξερα για το water jet πιο νωρις. Και δεν ειναι το θεμα μονο ο ενας καθαρισμος τον χρονο. Αυτο δεν ειναι τιποτα. Οι τροφες αναμεσα στα δοντια και στα ουλα, κανουν φλεγμονες, Βακτηρια που συσσωρευονται και ευκολα περνανε στο ακρορυζιο με αποτελεσμα την νεκρωση του δοντιου. Απονευρωση... θηκη και τα συναφη. δεν ειχα ποτε προβλημα τετοιο και χρησιμοποιω μονο νημα και οχι ευλαβικα.απλα 2 φορες βουρτσισμα και μια φορα τον χρονο καθαρισμο.και στον καθαρισμο τζαμπα τα δινω,δεν εχει πολλα να κανει λογω της καλης φροντιδας μου. και εχω και χαλια δοντια λογω νεανικων αμαρτιων.εγω παλι εχω λιγη πλακα,αλλα εχω.εκει που ειναι η ζημια ειναι κατω απο τα ουλα ,εκει το πικ δεν παιζεται κυριολεκτικα,τα σφαλιαρωνει.βεβαια ολα εξαρτωνται απο τα δοντια του καθενος,εγω δεν εχω κενα αναμεσα,3 φρονιμιτες εξαγωγη εκανα,τα πιεσαν ολα τα αλλα για 30 χρονια,εχω και εναν που τον αφηνω γιατι ειναι κανονικο δοντι πλεον. 5 λεπτά πριν, Vstromrider είπε εγω παλι οχι. Οσο και να προσεχω, παντα θα τραυματισω καποιο ουλο και θα ματωσει. γιαυτο ειπα teppe ,ειναι απαιχτα.το μινι φλος ειναι φυσικα φτιαγμενο και επιτρεπεται να το δακγωσεις λιγο ,να ασκησεις πιεση απο πανω ωστε να χωρεσει το νημα,ειναι μαλακο και ευχρηστο,τα αλλα δεν με βολευαν.ομως και το πικ καλο ειναι.ποσο καιρο το εχεις? γιατι λενε οτι η αντοχη τους περναει μια κριση.
Vstromrider Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 μμ 1 ώρα πριν, mike15 είπε γιαυτο ειπα teppe ,ειναι απαιχτα.το μινι φλος ειναι φυσικα φτιαγμενο και επιτρεπεται να το δακγωσεις λιγο ,να ασκησεις πιεση απο πανω ωστε να χωρεσει το νημα,ειναι μαλακο και ευχρηστο,τα αλλα δεν με βολευαν.ομως και το πικ καλο ειναι.ποσο καιρο το εχεις? γιατι λενε οτι η αντοχη τους περναει μια κριση. Εχω δοκιμασει στο παρελθον και τα teppe και σχεδον οτι αλλο μεσοδοντιο υπαρχει. Παντα ζημια εκανα. Δεν χωρουσαν, τα εκανα μπροστα πισω και εκοβα τα ουλα... παντα ζημια. Με τα waterjet εχω σωθει! δεν μενει τιποτα μεσα στο στομα. Τραβαω και ενα listerin μετα, και ειναι perfecto! χωρισα με τον οδοντιατρο μου. Με παιρνει τηλεφωνο να δει αν ειμαι καλα. Εχω περασει και μια βολτα για να πιουμε καφε! Του ευχηθηκα... "ευχομαι να μην χρειαστει να σε ξαναδω ποτε!" και γελαγε... Πανω απο 5 χρονια εχουμε να κανουμε δουλεια στο στομα μου. Ποιος? εγω! μιλαω για κολλητος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα