Hal9000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Mε 3 πίστες Γερμανία , Σουηδία και Αγγλία και 3 αυτοκίνητα Peugeot 206, Toyota Celica GT-four, Lancia Stratos http://www.gamershell.com/news/14891.html http://www.3dgamers.com/news/more/1093350346/ http://www.worthplaying.com/article.php?sid=19636&mode=thread&order=0 Σύνολο 290mb
papadakn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 To έτρεξε κανείς? Απο ότι διάβαζα πάντως στο forum της codemasters το έθαβαν. Πάντως μου "βρωμάει" λίγο η δουλειά...πριν 4 μήνες βγήκε το Cm4. Για να δουμε.
predator Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 sa to FIFA to kanane kai ayto!:evil: gia mena mono to 2 axize kai ola ta alla gia kana 2-3 writses na perasei h wra.
Grigoros Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 emena de pezei kanei na ksekinisei kai menei se mia mayri othoni. eixa tous proteleyteous drivers tis ati, piga stous teleyteous alla kai pali tipota. directx9c evala prin dokimaso me 9b alla afou leei oti thelei de nomizo na einai prob. exw mia 9600xt-128mb se athlonxp2000+ kai 512mb mnimi.
OVERCLOCKED Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 ουτε εμενα παιζει.....δε ξεκιναει βγαζει εναν ερρορ το exe το συστημα μου ειναι p4 στα 4 giga ,9800 pro, 1 giga μνημη και εχω του catalyst 4.9 του doom3 και το service pack 2 (ισως φτεει αυτο)
predalien Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Το demo αργεί να φορτώσει και κολάει στην αρχή για λίγο με μία μαύρη οθόνη. Bug ίσως.... Περιμένετε λίγο και μετά αρχίζει κανονικά.
SGP Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=PC&title=156532&id=0&adudisc=y&cpage=1&Cur=258 Το CMR demo (εκτός του ότι είναι σαν το 4 με χειρότερο χειρισμό και λίγο καλύτερα γραφικά) είναι buggy, πάντως σε όσους δεν τρέχει, βάλτε πρώτα DX9c, άν και δεν χάνετε τπτ...
TyR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Παιχνιδι ελεεινο εως απαραδεκτο. Χειρισμος ανυπαρκτος, γραφικα απλα μετρια χωρις κατι που να σου κεντριζει το ενδιαφερον. Ηχος Αντε γεια. Το κινητο εχει καλυτερο ηχο και περισσοτερα καναλια. Και καλα το demo ειναι σε σταδιο του 70%. Αν στο υπολοιπο 30% κανουν παπαδες τοτε μπραβο τους. Δε προκειται να γινει αυτο ομως οποτε παιχτε κανα διαφορετικο ραλακι. Το demo ετρεξε σε p4 με FX5600 και δεν ετρεξε σε celeron 1300 με GF2Ultra
icedale Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Το game δεν με ενθουσίασε. Τα Γραφικά έχουν κάποιες ωραίες λεπτομέρειες και η φυσική στους πασσάλους (στραβώνουν, σπάνε κλπ) είναι ωραία. Το αυτοκίνητο ευτυχώς σπινιάρει και πάλι, οπότε μπορείς με το Stratos να μπείς στην 3η και να συνεχίζει να σπινιάρει. Ενδιαφέρον είναι και ένα πλήκτρο Hard Turn με το οποίο κόβει απότομα το τιμόνι προς τα αριστερά ή δεξιά(το καθορίζεις εσυ, σε συνδιασμό με τα Steer Left/Right) επιτρέποντάς σου να το βάζεις με τα τέσσερα στη στροφή ή να γλιτώνεις τρακαρίσματα, αν και γλιστράει αρκετά για να προλάβεις να κατεβάσεις ταχύτητα και να το κρατήσεις στο δρόμο. Δε βολεύει και το επιπλέον πλήκτρο που χρειάζεται να πατάς. Στον ήχο, δε παρατήρησα τίποτα, πέρασε χωρίς να μου κάνει κάποια εντύπωση. Όσον αφορά τη φυσική των αυτοκινήτων, μου έδινε μια arcade αίσθηση και το οτι χτυπόντας σε μια πέτρα, έβλεπες το αυτοκίνητο να πετάγεται στο αέρα μου φάνηκε λίγο υπερβολικό. Τίποτα άξονες δεν είδα να σπάνε, ούτε και ταχύτητες. Τάσια δεν έφυγαν αριστερά+δεξιά, αλλά πάλι, δεν το έπαιξα και για πολύ ώρα. Το παιχνίδι μου έδωσε μια arcade αίσθηση την οποία δεν θέλω στα pc γενικότερα. Αυτά με ένα "γρήγορο" κοίταγμα.
sotakas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 tasia se amaxi wrc?:)xaxa...kalo:)xexe..plaka kanw:)anipomono na to piasw kai egw sta xeria mou na to dokimasw:)pados odos...meta to 2 ola ta alla htan aplos sinexeis gia emporikous skopous:)
Marcos_Aurilius Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Τι λέτε ρε παιδιά; Το 4 ήταν εξαιρετικό παιχνιδάκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.