xPoweROFLuck Δημοσ. Παρασκευή στις 09:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:13 μμ Kαλησπερα, ειχα φτιαξει ενα gaming PC πριν 6-7 χρονια παλι μεσα απο το ινσομνια με αρκετη βοηθεια απο τα παιδια. Εχω σταματησει το gaming 2 χρονια μου ειχε καει η καρτα και τα παρατησα λογω χρηματων Πλεον επειδη κοιμηθηκε ο θεουλης κ εβγαλα 15.000 σε τζογο λεω να γινω gamer ξανα χαχα Ποσό: ~3000€ Χρήση υπολογιστή: gaming, ταινίες Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: - Οθόνη: Εχω μια σαπια αλλα θα την βαλω για 2η. Χρειαζομαι οθονη Πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι: Εχω Τοποθεσία: Γιαννιτσά, Κεντρική Μακεδονία Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω από διαφορετικά καταστήματα. Θα το συναρμολογήσω μόνος μου.
sattack Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Mαλλον πρώτα αποφάσισε τι οθόνη θέλεις για να δεις πόσα θα περισσέψουν για το tower. Μετά, πάνω κάτω τα κουκιά ειναι μετρημένα: Gpu ανάμεσα σε 9070, 9070ΧΤ, 5070Ti, 5080, cpu 7800x3d ή 9800x3d Ψύκτρα BeQuiet Pure Rock 3 pro Μητρική Β850 μέχρι 200Ε, MSI ή Gigabyte 32GB DDR5 6000 cl30 γύρω στα 100Ε ΝVMe 2TB pcie4.0 γύρω στα 120Ε. Psu 850W gold Seasonic (ή Corsair) γύρω στα 100-120Ε Ανάλογα πόσα θα δώσεις για την οθόνη, θα δεις πόσα θα σου μείνουν για gpu. Kαι μετά αν σε παίρνει για αυτούς τους X3D cpus ή μήπως αναγκαστείς να πας σε κάποιον πιο φτηνό. Τα υπόλοιπα εξαρτήματα ειναι στάνταρ.
Chris2756 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Αφου διαθετεις ενα σεβαστο ποσο, παρε μια καλη οθονουλα, να την εχεις και χρονια. Για παραδειγμα μια ultragear, με IPS panel, τουλαχιστον 32αρα, αφου την θελεις και για ταινιες και ως γνωστον the bigger is better (μην πιστευεις καποιες κυριες που λενε οτι το μεγεθος δεν μετραει, ψευδονται) στις ταινιες μετραει. Και βεβαια 165 Hz+, οσο πιο βαθεια μπορει να φτασει το χερι σου στην τσεπη (οσο πιο βαθεια τοσο πιο +). Βεβαια υπαρχουν και αλλες μαρκες με αξιολογα προσοντα. Bαλε μερικα μοντελα στο ματι και μια βολτα στα μαγαζια να τα δεις κι απο κοντα. Οχι τσιγγουνιες στο μονιτορ, τα ματακια μας πρωτα απο ολα. Μια 5070ti 16Gb το λιγοτερο την θελουμε, για να λεγομαστε γκειμεραδες. Αυτο το "ti" μας πιανει λιγο τον απαυτο μας σε σχεση με αυτα που προσφερει, αλλα ας οψεται το gaming. Kαι 5080, δεν λεω αλλα λιγο υπερβολικη (τιμη) την βρισκω. Θα μου πεις το ΛΟΤΟ πληρωνει, οποτε. Τωρα αν περιμενεις να δεις τι μαντατα θα μας φερουν και οι super, δεν ειναι κακη ιδεα. Στο χιλιαρικακι, λιγο πανω, λιγο κατω, το ti. Για cpu, εγω θα εμενα στον 7800x3d, κορυφαιο gaming cpu ειναι, τα κανει ολα και συμφερει. Τα οποια 100, 150 η περισσοτερα Ε των διαφορων θα τα εβαζα στην καρτα γραφικων, η στην οθονη, η σε μια σωστη καρεκλα. Υδροψυξη η μια πανακριβη noctua, δεν χρειαζεσαι. Μια tomahawk η μια aorus elite, μια χαρα θα υποστηριξουν ολα αυτα. Δεν θα ξεφευγα απο αυτα που προτεινει ο sattack, κορυφαια κοματια ειναι και δοκιμασμενα. Μονο μην μου πεις για κανενα μινι κουτακι, θα χαλασει η συνταγη. Παρε ενα ευρυχωρο κουτι, με ανετο χωρο για τα καλωδια, που να σου αρεσει και εμφανισιακα και να ταχεις ολα εκει μεσα τακτοποιημενα και δροσερα. Εμενα μου αρεσε πολυ το Bequiet 500dx, αλλα εκει εξω υπαρχουν δεκαδες, το ιδιο ομορφα και καλα με αυτο. Καλες αγορες και παντα καλα κερδη, ευχομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα