Gatoskylo8 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει λάβει κάποιος το συγκεκριμένο επίδομα, το οποίο ανέρχεται στο μισό του επιδόματος ανεργίας και το λαμβάνεις αν βρεις δουλειά πριν λήξει το ανεργίας. Κάποιους γνωστούς που ρώτησα δεν ήξεραν, ενώ στον ΟΑΕΔ/ΔΥΠΑ δεν έχουν απαντήσει ακόμη στο email. Κάθε πληροφορία δεκτή. Επίδομα εργασίας-παράταση επιδόματος ανεργίας - Gov.gr
Neptu Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Ω ρε μάγκα μου.Αυτή η χώρα είναι μαγική. Σοβαρά τώρα δίνουν επίδομα σε κάποιον που έχει βρει δουλειά; Για ποιον λόγο; Για να τον ευχαριστήσουν που τους κάνει σκόντο και δε θα πάρει όλο το ταμείο ανεργίας; Δε το είχα ακούσει ποτέ αυτό. Περίεργο 2
panagiotis54 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου αυτο ακριβως που ειπες ειναι ναι υπαρχει εχει 2 χρονια νομιζω που εχει βγει?
greengr21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Neptu είπε Ω ρε μάγκα μου.Αυτή η χώρα είναι μαγική. Σοβαρά τώρα δίνουν επίδομα σε κάποιον που έχει βρει δουλειά; Για ποιον λόγο; Για να τον ευχαριστήσουν που τους κάνει σκόντο και δε θα πάρει όλο το ταμείο ανεργίας; Δε το είχα ακούσει ποτέ αυτό. Περίεργο Παιρνεις το 50% του επιδοματος αν βρεις δουλεια,μειονεκτημα οτι οσο παιρνεις το επιδομα τα ενσημα δεν μετρανε για το επομενο επιδομα ανεργιας αν το δικαιουσαι. 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, panagiotis54 είπε αυτο ακριβως που ειπες ειναι ναι υπαρχει εχει 2 χρονια νομιζω που εχει βγει? Δεν το γνώριζα καθόλου, το έμαθα πολύ πρόσφατα και επειδή λήγει η σύμβαση μου ήθελα να μάθω περισσότερες πληροφορίες. Αν και εγώ δεν θέλω να το πάρω για όλη τη διάρκεια αλλά να κάνω χρήση αυτού του ''επιδόματος εργασίας''. 7 ώρες πριν, greengr21 είπε Παιρνεις το 50% του επιδοματος αν βρεις δουλεια,μειονεκτημα οτι οσο παιρνεις το επιδομα τα ενσημα δεν μετρανε για το επομενο επιδομα ανεργιας αν το δικαιουσαι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό που αναφέρεις, δεν ξέρω αν αξίζει τότε. Αν και λογικά για όποιον δεν θέλει να κάνει κατάχρηση των επιδομάτων τον βολεύει έστω και έτσι. Σκοπός μου δεν είναι να είμαι επαγγελματίας άεργος αλλά να έχω ένα εξτρά εισόδημα παράλληλα με τη νέα δουλειά που θα βρω.
eidikos33 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Αν κάποιος μπει ταμείο για δέκα μέρες και μετά βρει δουλειά μπορεί να πάρει και το επίδομα εργασίας? Η πρέπει να μείνεις κάποιο συγκεκριμένο χρονικά διάστημα άνεργος ώστε να το δικαιούσαι;
Neptu Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Τώρα θα μου πείτε τι ψάχνεις κι εσύ στο βασίλειο των επιδομάτων. Αλλά με ποια λογική από τη στιγμή που θα βρεις δουλειά εξακολουθούν να σου δίνουν το επίδομα; Έστω και μειωμένο.
hln3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Neptu είπε Τώρα θα μου πείτε τι ψάχνεις κι εσύ στο βασίλειο των επιδομάτων. Αλλά με ποια λογική από τη στιγμή που θα βρεις δουλειά εξακολουθούν να σου δίνουν το επίδομα; Έστω και μειωμένο. Προφανώς για να έχεις ένα κίνητρο παραπάνω να ψάξεις γρηγορότερα Στις 3/10/2025 στις 9:43 ΜΜ, Gatoskylo8 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει λάβει κάποιος το συγκεκριμένο επίδομα, το οποίο ανέρχεται στο μισό του επιδόματος ανεργίας και το λαμβάνεις αν βρεις δουλειά πριν λήξει το ανεργίας. Κάποιους γνωστούς που ρώτησα δεν ήξεραν, ενώ στον ΟΑΕΔ/ΔΥΠΑ δεν έχουν απαντήσει ακόμη στο email. Κάθε πληροφορία δεκτή. Επίδομα εργασίας-παράταση επιδόματος ανεργίας - Gov.gr Από την στιγμή που υπάρχει στο gov.gr η πληροφορηση και γίνεται ηλεκτρονικα η αίτηση γιατί ψάχνεσαι με γνωστούς και e-mail; Όταν βρεις δουλειά μπαίνεις και την καταχωρείς την αίτηση
eidikos33 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, hln3 είπε Προφανώς για να έχεις ένα κίνητρο παραπάνω να ψάξεις γρηγορότερα Από την στιγμή που υπάρχει στο gov.gr η πληροφορηση και γίνεται ηλεκτρονικα η αίτηση γιατί ψάχνεσαι με γνωστούς και e-mail; Όταν βρεις δουλειά μπαίνεις και την καταχωρείς την αίτηση Αν βρεις δουλειά πριν κλείσει πχ ένας μήνας δικαιούσαι να πάρεις το επίδομα εργασίας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα