giorgos2807 Δημοσ. Σάββατο στις 07:07 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:07 πμ (επεξεργασμένο) Παρατηρώ το εξής περίεργο φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν συμβαίνει και σε άλλους. Έχω σύνδεση Nova 5G Home Internet+ με ταχύτητα 100Mbps. Όσες φορές τη δοκίμαζα μέχρι τώρα μέσω speed test είχα 100/20. Τις τελευταίες ημέρες αυτό το νούμερο δεν εμφανίζεται με όλους τους servers. Για παράδειγμα όταν επιλέγω server (City of Athens, Vodafone - Panafone S.A. - Novelcomm) μου μετράει την παραπάνω ταχύτητα, ενώ με όλους τους υπόλοιπους servers μετράσει 24/3, Δοκίμασα συνδέοντας το κινητό μου στον υπολογιστή να μετρήσω τη ταχύτητα της Cosmote και συμβαίνει το ίδιο. Στους τρεις servers μετράει την ταχύτητα όσο πρέπει να είναι ενώ στους υόλοιπους 24/3. Είναι λες και έχει μπει κάποια φραγή. ενώ όταν μετράω την ταχύτητα από το κινητό τη μετράει στα επίπεδα που πρέπει να είναι σε όλους τους servers. Ξέρει κανείς να μου πει που μπορεί να οφείλετε αυτό? Επεξ/σία Σάββατο στις 02:16 μμ από giorgos2807
giorgos2807 Δημοσ. Σάββατο στις 01:08 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:08 μμ (επεξεργασμένο) Επικοινώνησα με NOVA και με ενημέρωσαν ότι η περιοχή μου έχει κάλυψη με μέγιστη ταχύτητα 40Mbps. Τι να πιστέψω τελικά?? Επεξ/σία Σάββατο στις 02:15 μμ από giorgos2807
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 10:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:00 μμ an to κινητο σου παιζει στα 100 παντου ενω το Pc σου κανει διαφορετικα πραγματα τοτε σιγουρα δεν φταιει η συνδεση. αν καταλαβα καλα απο αυτα που εγραψες διοτι ειναι λιγο μπερδεμενα.αν ειναι φορτο στο δικτυο τοτε μπορεις να τρεξεις τεστ στις 03:00 04:00 το βραδυ που ο κοσμος εχει παει για υπνο οποτε εχει το δικτυο λιγοτερο φορτο. On 04/10/2025 at 07:07, giorgos2807 said: Παρατηρώ το εξής περίεργο φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν συμβαίνει και σε άλλους. Έχω σύνδεση Nova 5G Home Internet+ με ταχύτητα 100Mbps. Όσες φορές τη δοκίμαζα μέχρι τώρα μέσω speed test είχα 100/20. Τις τελευταίες ημέρες αυτό το νούμερο δεν εμφανίζεται με όλους τους servers. Για παράδειγμα όταν επιλέγω server (City of Athens, Vodafone - Panafone S.A. - Novelcomm) μου μετράει την παραπάνω ταχύτητα, ενώ με όλους τους υπόλοιπους servers μετράσει 24/3, Δοκίμασα συνδέοντας το κινητό μου στον υπολογιστή να μετρήσω τη ταχύτητα της Cosmote και συμβαίνει το ίδιο. Στους τρεις servers μετράει την ταχύτητα όσο πρέπει να είναι ενώ στους υόλοιπους 24/3. Είναι λες και έχει μπει κάποια φραγή. ενώ όταν μετράω την ταχύτητα από το κινητό τη μετράει στα επίπεδα που πρέπει να είναι σε όλους τους servers. Ξέρει κανείς να μου πει που μπορεί να οφείλετε αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα