ashoka21 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 13 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Γιατί το περιεχομενο δεν είναι ούτε το 1% απο αυτα που έχει το Disney+ Φτιαχνεις λογαριασμο στο disney+ και βλεπεις μεσω της εφαρμογης της disney. Τι εννοεις ουτε το 1%;
ckom26 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 hour ago, UnderZer0 said: Τα φιλιά μας απο Νέο Δελχί Κι από μας, Prakash Devanandaraj. 1
panagiotis1988 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 53 λεπτά πριν, ashoka21 είπε Φτιαχνεις λογαριασμο στο disney+ και βλεπεις μεσω της εφαρμογης της disney. Τι εννοεις ουτε το 1%; Εαν έχεις μονο βόνταφον τβ σου δίνουν το disney+ δωρο ή σου δίνουν πρόσβαση μέσω της εφαρμογής σε κάποιο περιεχομένο του; γιατί εγώ ξέρω ότι ισχύει το δεύτερο. 53 λεπτά πριν, ashoka21 είπε Φτιαχνεις λογαριασμο στο disney+ και βλεπεις μεσω της εφαρμογης της disney. Τι εννοεις ουτε το 1%; Εαν έχεις μονο βόνταφον τβ σου δίνουν το disney+ δωρο ή σου δίνουν πρόσβαση μέσω της εφαρμογής σε κάποιο περιεχομένο του; γιατί εγώ ξέρω ότι ισχύει το δεύτερο.
vorlon68 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 17 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Εαν έχεις μονο βόνταφον τβ σου δίνουν το disney+ δωρο ή σου δίνουν πρόσβαση μέσω της εφαρμογής σε κάποιο περιεχομένο του; γιατί εγώ ξέρω ότι ισχύει το δεύτερο. Εαν έχεις μονο βόνταφον τβ σου δίνουν το disney+ δωρο ή σου δίνουν πρόσβαση μέσω της εφαρμογής σε κάποιο περιεχομένο του; γιατί εγώ ξέρω ότι ισχύει το δεύτερο. Εγω ξέρω αν βάλεις fiber vodafone και βάλεις και TV εχεις δωρεαν το Disney+ 2
Dr_Pepper Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Δημοσ. πριν από 18 λεπτά (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, lomvardo είπε κλπ ειναι τσάμπα, Είσαι απο αυτούς που ντρέπονται να ζητήσουν ρέστα στην λαϊκή γιατί όλα ειναι τόσο φθηνά; 4 ώρες πριν, lomvardo είπε Επειδη ειμαι πιο παλιος και δεν εχω ξεχάσει οτι πριν λιγα χρονια νοικιαζαμε 2€ την καθε ταινία απ το video club Δεν ισχύει νοίκιαζες 2 ευρώ (και αν και εκεί είχε προσφορές πχ στις 3 η μια δώρο, πόντοι τακτικών πελατών, εκπτώσεις αν την επιστρέψεις ίδια μέρα κτλ) τα φρέσκα μπλοκ μπαστερς είχε και πιο φθηνές και Εβδομάδας και dvd που τα αγόραζες με 2 ευρώ (τα οποία και αποτελούν το 99% της βιβλιοθήκης του netflix μιας και έχει μούφα "κλασικές" παλιές ταινίες ως επί το πλείστον και σειρές που παλιά τις δείχνανε τζάμπα στις τηλεοράσεις) Αλλά πάμε να δούμε πόσο τζάμπα είναι... έβλεπες ας πούμε 4 μπλοκ μπάστερ τον μήνα (8 ευρώ) και τα άλλα όλα ήταν Εβδομάδας (1 -1,5 ευρώ ή και 50 cent!) τα αντάλλαζες κιόλας με γνωστούς αυτά τα αντέγραφες και τα κρατούσες στην δική σου βιβλιοθήκη. πες 13 ευρώ. Τώρα σου ζητάνε παραπάνω, δεν επιλέγεις εσύ τι θα πάρεις (όπως έκανες στο club ) αλλά διαλέγεις απο την ελλιπέστατη βιβλιοθήκη τους. δεν μπορείς να δεις όποτε θες, μόνο όποτε το έχουν (γιατί δεν ειναι μόνιμα μια ταινία στον κατάλογο) ενώ πχ το matrix ήταν στο video club απο τότε που βγήκε η ταινία μέχρι μια δεκαετία ++ μετά όταν έκλεισε το βίντεο club. Αν δεν ήθελες να δεις ταινίες δεν πλήρωνες (Για τον όποιο λόγο πχ είχες δουλειά, κοινωνικές υποχρεώσεις κτλ ) εδώ αν θες να δεις μια ταινία πρέπει να προπληρώσεις τον μήνα αν όλες τις υπόλοιπες 29 μέρες δεν δεις τίποτα πάει τζάμπα η συνδρομή. Και τέλος το θέμα δεν είναι να συγκρίνουμε με τα βίντεο club άσχετα αν συμφέρει όπως φαίνεται απο πάνω αυτό έλειπε να μην έχουμε πρόοδο, και το να πηγαίνεις στην δουλειά με το αυτοκίνητο ειναι πιο άνετο απότι να πήγαινες με το άλογο δεν το ταιζεις δεν το φροντίζεις δεν το πλένεις δεν χρειάζεσαι στάβλο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις δίκαιο να παραπονιέσαι που ανέβηκε η τιμή στην βενζίνη !!! Επεξ/σία πριν από 10 λεπτά από Dr_Pepper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα