Προς το περιεχόμενο

Ποια έκδοση Garmin Fenix 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι μήπως επιτέλους κάνω τη κίνηση και τα σκασω για ρολόι Garmin.  Απλά έχω μπερδευτεί με τις χιλιάδες εκδόσεις που έχει και θέλω λίγο να ξεκαθαρίσω.

Λοιπόν από ότι καταλαβαίνω αρχικά, κόψανε τα μοντέλα epix2/pro και τώρα ενσωματώνονται οι λειτουργίες τους στο Fenix 8 Solar.

-Οπότε αρχικά πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε Solar και AMOLED. Αν θέλω μεγάλη διάρκεια μπαταρίας θυσιάζοντας πιο φωτεινά και ζωηρά χρώματα

-Σε μέγεθος σκέφτομαι 51 αντι για 47 για να έχω μεγαλύτερη οθόνη για gps. Δε ξέρω αν αυτό το κάνει πιο βαρύ και σε κουράσει σε μεγάλες πεζοδρόμιες και περιπάτους σε βοηνα

-Έπειτα τι άλλο έχει να διαλέξει? Νομίζω κάτι σε κράματα. Επίσης παλιά δεν έβγαζε και μοντέλο με οθόνη που δεν γρατζοτνιοταν εύκολα

-Εχει κάποιο άλλο variant/παράμετρο για να κοιτάξω

Όποιος έχει ψαχτει ας πούμε αν θέλει μια κουβέντα να μπορέσω να πάρω επιτέλους απόφαση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, therock είπε

Σκέφτομαι μήπως επιτέλους κάνω τη κίνηση και τα σκασω για ρολόι Garmin.  Απλά έχω μπερδευτεί με τις χιλιάδες εκδόσεις που έχει και θέλω λίγο να ξεκαθαρίσω.

Λοιπόν από ότι καταλαβαίνω αρχικά, κόψανε τα μοντέλα epix2/pro και τώρα ενσωματώνονται οι λειτουργίες τους στο Fenix 8 Solar.

-Οπότε αρχικά πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε Solar και AMOLED. Αν θέλω μεγάλη διάρκεια μπαταρίας θυσιάζοντας πιο φωτεινά και ζωηρά χρώματα

-Σε μέγεθος σκέφτομαι 51 αντι για 47 για να έχω μεγαλύτερη οθόνη για gps. Δε ξέρω αν αυτό το κάνει πιο βαρύ και σε κουράσει σε μεγάλες πεζοδρόμιες και περιπάτους σε βοηνα

-Έπειτα τι άλλο έχει να διαλέξει? Νομίζω κάτι σε κράματα. Επίσης παλιά δεν έβγαζε και μοντέλο με οθόνη που δεν γρατζοτνιοταν εύκολα

-Εχει κάποιο άλλο variant/παράμετρο για να κοιτάξω

Όποιος έχει ψαχτει ας πούμε αν θέλει μια κουβέντα να μπορέσω να πάρω επιτέλους απόφαση

Καλημέρα.

Η επιλογή σου πρώτα είναι 

1) Amoled οθόνη;

2) solar mip;

Μετά το μέγεθος 

1) 47mm;

2 51mm;

Το 47 με το 51 έχουν το ΙΔΙΟ ΜΈΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ διαφέρουν μόνο στην διάρκεια μπαταρίας 

Και τέλος 

1) καθαρό τιτάνιο (ασημί χρώμα,γρατσουνιές εύκολα στην στεφάνι λιγότερο ορατές όμως με εύκολη επιδιόρθωση με σφουγγάρια)

2) τιτάνιο dlc (μαύρο -γκρι χρώμα στεφάνι, ανθεκτικό στις γρατσουνιές αλλά άμα γίνει φαίνεται αρκετά περισσότερο χωρίς δυνατότητα επιδιόρθωσης 

Κάτι ακόμα,έχει επιλογή με ζαφείρι κρύσταλλο η όχι.

Αν πας σε αυτά τα λεφτά σίγουρα ζαφείρι να είναι η επιλογή σού 👍

ΥΓ: έχει βγεί και η Pro έκδοση με 

Ποιο Φωτεινή οθόνη, καλύτερο μικρόφωνο και τεχνολογία LTE αλλά είναι ποιο χοντρό και με λίγο μικρότερη διάρκεια μπαταρίας 

Επεξ/σία από bblov
  • Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε μου για τις διευκρινίσεις. Και απλό πολύ μπέρδεμα είναι, και μετά τόσα λεφτά που φεύγουν πρπεει να είναι σίγουρος για ότι διαλέξεις. Ετσι πληροφοριακά εσύ ποιο έχεις διαλέξει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, therock είπε

Σε ευχαριστώ φίλε μου για τις διευκρινίσεις. Και απλό πολύ μπέρδεμα είναι, και μετά τόσα λεφτά που φεύγουν πρπεει να είναι σίγουρος για ότι διαλέξεις. Ετσι πληροφοριακά εσύ ποιο έχεις διαλέξει

Δεν φοράω ρολόι απλως παρακολουθώ τα είδη τεχνολογίας👍

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...