tzitzikas2 Δημοσ. χθες στις 04:36 μμ Δημοσ. χθες στις 04:36 μμ Καλησπέρα. Έχω ένα παλιό pc windows 10 Q6600 quad core 4gb ram και μέσα σε λίγες ημέρες μετά την έναρξη μου έβγαλε 2 bsod αυτά που βλέπετε συνημμένα. Τι μπορεί να φταίει? Το pc ανοίγει λίγο απλά πρέπει να το διορθώσω, το έχει η κόρη μου για online μαθήματα . Το είχα στήσει επί κορονοιου με μεταχειρισμένα parts για τηλεμαθηματα. Καμιά ιδέα? Δοκίμασα στο , command prompt chkdsk /f αλλά έβγαζε error. Έχω βάλει και μια εφαρμογή που σταματά τα updates στα windows γιατί μου δημιουργούσε θέματα δεν ξέρω αν έχει σχέση με αυτό στο command prompt. Την Windows Update Blocker. Ευχαριστώ!
Kthulhou Δημοσ. χθες στις 06:08 μμ Δημοσ. χθες στις 06:08 μμ Καλησπέρα μήπως έχετε εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή AiCharger ή κάτι ανάλογο? αν ναι, σβήστε την και παρακολουθήστε την συμπεριφορα / σταθερότητα του συστήματος. Αν όχι, δείτε πότε σας το κάνει, κάτι απαιτεί ρεύμα, αποσυνδέστε όλα τα usb πλην πληκτρολογιο, ποντίκι κ δειτε ΥΓ αφ'ησατε την Καλαμάτα για τη Θεσνικη?... σκληρή αποφαση από άποψη τόπου, ποιότητα ζωής... 1
tzitzikas2 Δημοσ. χθες στις 07:02 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 07:02 μμ 45 λεπτά πριν, Kthulhou είπε Καλησπέρα μήπως έχετε εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή AiCharger ή κάτι ανάλογο? αν ναι, σβήστε την και παρακολουθήστε την συμπεριφορα / σταθερότητα του συστήματος. Αν όχι, δείτε πότε σας το κάνει, κάτι απαιτεί ρεύμα, αποσυνδέστε όλα τα usb πλην πληκτρολογιο, ποντίκι κ δειτε ΥΓ αφ'ησατε την Καλαμάτα για τη Θεσνικη?... σκληρή αποφαση από άποψη τόπου, ποιότητα ζωής... κσλησπέρα. δεν έχω εγκαταστήσει κάτι. κάνω dsim, sfc /scan now και windows update και βλέπουμε. Υ.Γ. Καλαμάτα είναι η πατρίδα μου, εκεί μεγάλωσα (0-7 years old στην Πύλο και 7-18 years old Καλαμάτα), εκεί είναι το πατρικό και οι γονείς μου. Πέρασα στο ΑΠΘ το μακρινό 1994, σπούδασα Θεσσαλονίκη και έκανα οικογένεια Θεσσαλονίκη. Επειδή το αντικείμενό μου είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός είπα τότε να ψάξω εργασία εδώ για ευνόητους λόγους. Κάθε Αύγουστο κατεβαίνουμε Καλαμάτα 12-15 ημέρες. Μένουμε έξω απο την Θεσσαλονίκη στην Περαία οπότε είναι πιο χαλαρά. στο μέλλον βλέπουμε! Ευχαριστώ!
Kthulhou Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 16 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Δοκίμασα στο , command prompt chkdsk /f αλλά έβγαζε error. Δοκιμάστε chkdsk /f/x ή πείτε τι σφάλμα έβγαζε 14 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε είπα τότε να ψάξω εργασία εδώ για ευνόητους λόγους μια από τα ίδια
tzitzikas2 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Kthulhou είπε Δοκιμάστε chkdsk /f/x ή πείτε τι σφάλμα έβγαζε μια από τα ίδια Ευχαριστώ! Δοκίμασα sfc /scannow και dism /online /cleanup-Image /restorehealth αλλά δεν έβγαλε Καρίμ έκανα και windows update από 21h2 σε 22h2. Θα δοκιμάσω και αυτό που είπες. Εσύ από που είσαι? Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από tzitzikas2
Kthulhou Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Από Βόλο, ήρθα σπούδασα, έμεινα για δουλεια κ τα άλλα είναι ιστορία
tzitzikas2 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 ώρες πριν, Kthulhou είπε Από Βόλο, ήρθα σπούδασα, έμεινα για δουλεια κ τα άλλα είναι ιστορία Ωραίος ο Βόλος! Δεν έχω πάει για διακοπές αλλά έχω περάσει για να πάρω το πλοίο για Σκόπελο και άλλη μία φορά. Εχει ωραία τσιπουράδικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα