lector Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 27 λεπτά πριν, intruder99 είπε Καταλαβαίνω τη λογική πίσω από αυτά που γράφονται. Και το οικογενειακό αυτοκίνητο που έχουμε τώρα, αν και σχεδόν 20 ετών, προφανώς με πηγαίνει από ένα σημείο σε ένα άλλο. Με αυτή την λογική βέβαια και το κινητό των 500€ που πήρα πέρυσι δεν μου χρειαζόταν, όμως κάθε μέρα απολαμβάνω να το χρησιμοποιώ. Γενικά στην ζωή μου ποτέ δεν έχω κάνει πράγματα μόνο και μόνο επειδή τα χρειαζόμουν, αλλά επειδή μου προσέφεραν ικανοποίηση. Ικανοποιηση θα σου προσφερει τους πρωτους 3-4 μηνες που θα το καβαλησεις. Μετα που θα συνηθισεις, θα αρχισει να πλαναται απο πανω σου το μαυρο συννεφο των 14.000 που χρωστας και ισως να μην το απολαμβανεις και τοσο πολυ. Επισης, οπως ειπωθηκε και νωριτερα, αν γινει καμια στραβη και τρακαρεις, θα χρωστας κατι που δε θα υπαρχει καν. 1
imr Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 11 minutes ago, lector said: Ικανοποιηση θα σου προσφερει τους πρωτους 3-4 μηνες που θα το καβαλησεις. Μετα που θα συνηθισεις, θα αρχισει να πλαναται απο πανω σου το μαυρο συννεφο των 14.000 που χρωστας και ισως να μην το απολαμβανεις και τοσο πολυ. Επισης, οπως ειπωθηκε και νωριτερα, αν γινει καμια στραβη και τρακαρεις, θα χρωστας κατι που δε θα υπαρχει καν. Καλα για το τρακαρισμα θα εχει Μεικτη ασφαλεια, που θα του την φορεσουν φυσικα υποχρεωτικα απο την αντιπροσωπεια αυξανοντας και αλλο το κοστος. 3
Bigi444444 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Πέραν των λοιπών που ακούστηκαν και κατά κανόνα είναι στο ίδιο μήκος κύματος, εγώ να ρωτήσω κάτι επιπλέον που δεν έχει θιγεί; Γιατί τόση πρεμούρα να γίνει στην παρούσα φάση η συγκεκριμένη ενέργεια; Το βλέπω σχεδόν προαποφασιμένο, αλλά γιατί σώνει και ντε τώρα; Είναι κάποια προωθητική ενέργεια ανεπανάληπτη πια που δεν θα την ξαναβρεις; Θα τελειώσει ο στόλος της σκόντα; Θα πάψουν τα εργοστάσια να φτιάχνουν νέα αυτοκίνητα; Δηλαδή εάν έρθει με το καλό η απόλυση, στην συνέχεια η δουλειά και μετά από ένα φυσιολογικό χρόνο όπου θα έχεις μετρήσει τις δυνάμεις σου γίνει η κίνηση, ποιο θα είναι πια το πρόβλημα; Από τη στιγμή ειδικά που υπάρχει μεταφορικό μέσο για να ξεκινήσεις την δουλειά, εάν απαιτεί δικό σου όχημα; Εάν δηλαδή κληθείς να κάνεις την αγορά σε ένα χρόνο από τώρα, ποια θα είναι η επιβάρυνση σε τελική ανάλυση σε σχέση με το τωρινό πρόγραμμα που να δικαιολογεί το αυξημένο ρίσκο λάθος υπολογισμού των δυνάμεών σου που συνεπάγεται η άμεση αγορά του; 4
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες πολυ σωστα! Να προσθεσω και κατι αλλο (γιατι και εγω στην ηλικα του την ιδια $@ια εκανα και πηρα δανειο για ...5 χρονια) Εστω οτι πηρε το σκοντα και θα χρεωθει για καιρο, αν τρακαρει πχ πεσει σε τοιχο ποιος θα πληρωσει; Αν χαλασει κατι και δε το καλυψει η εγγυηση, ποιος θα πληρωσει; Εγω σα συμβουλη: Μη κανεις το ιδιο λαθος με εμενα και παρε κατι μτχ με τα χρηματα που εχεις. Δεν ειναι οτι θα εισαι μονο με το αγχος που ανεφερα αλλα θα περιοριστεις στα εξοδα σου που αν εισαι νεος...δε λεει.
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 46 minutes ago, inhalexhale said: ΩΡΑΙΟΣ! οποτε θα εχει επιπλεον επιλογες -Μεγαλυτερο ασφαλιστρο για να καλυψει τις ιδιες ζημιες -Να βρει ασφαλεια που να καλυπτει με απαλαγη (ή πολυ μικρη) τις ιδιες ζημιες Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από vamvakoolas
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 4 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ΩΡΑΙΟΣ! οποτε θα εχει επιπλεον επιλογες -Μεγαλυτερο ασφαλιστρο για να καλυψει τις ιδιες ζημιες -Να βρει ασφαλεια που να καλυπτει με απαλαγη (ή πολυ μικρη) τις ιδιες ζημιες Αρα επιπλέον έξοδα,βάλε και ασφάλεια κλοπής.
cmaniac Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Σε καινούργιο με χρηματοδοτικό δεν υπάρχει επιλογή. Μικτή μόνο. Την άποψη μου για το social leasing την είπα, είναι μάλιστα ο μόνος τίμιος τρόπος να πάρεις αμάξι και μάλιστα της προκοπής. Από την αλλη, στο baloon υπάρχει επιλογή προσυμφωνημένης τιμής επαναγοράς για χρηματοδότηση καινούργιου. Το baloon μπορεί να λουπάρει, να έχετε υπόψη.
xsterg Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 4 ώρες πριν, lector είπε Ικανοποιηση θα σου προσφερει τους πρωτους 3-4 μηνες που θα το καβαλησεις. ειναι σαν την νεα γκομενα. τον πρωτο καιρο ανυπομονεις. οταν την χορτασεις δεν θελεις να την βλεπεις. 1
georgekz750 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Συγνώμη ρε παιδιά,αλλά όταν ακούω για "τελευταία δόση 14000" με πιάνει νευρικό γέλιο.
tutuyo Δημοσ. πριν από 29 λεπτά Δημοσ. πριν από 29 λεπτά (επεξεργασμένο) η κινηση που πας να κανει ειναι λαθος οικονομοτεχνικα για ολους τους λογους που αναλυθηκαν. Να θυμασαι οτι τα δανεια ειναι τραπεζικα προιοντα ωστε να κερδιζουν οι τραπεζες😉 Απο εκει και περα, δικο σου το μαχαιρι, το καρπουζι και το πορτοφολι Σε περιπτωση που προχωρησεις σε οποιοδηποτε δανειο, μπαλονι η μη, να απαιτησεις να εχες εγγραφα τις προβλεπομενες δοσεις μεχρι την αποπληρωμη ωστε τουλαχιστον να εχεις ενα μπουσουλα Επεξ/σία πριν από 27 λεπτά από tutuyo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα