Alex-V Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Χαιρεται. Ημουν σε vodafone 100 για παρα πολυ καιρο. Σουπερ σταθερος και το ρουτερ τους φοβερη εμβελεια wifi. Μετα απο μια καλη προσφορα που μου εκανε η cosmote, πηγα cosmote. Μου δωσανε το κλασσικο μαυρο router. Το wifi που εχει ειναι τραγικοτατο. Με ενα τοιχο εμποδιο πολλες φορες με πεταει. Σκεφτομουν να βαλω ενα repeater, αλλα στο χολ του σπιτιου δεν εχω πριζα διαθεσιμη. Ηλιθια ερωτηση. Μπορω να βαλω πανω το ρουτερ της vodafone η δεν θα παιξει; Επισης, υπαρχει κανενα "τρικακι" μεσα απο το gui του ρουτερ να ενισχυσω την εμβελεια; Ευχαριστω Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από Alex-V
Alex-V Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 13 minutes ago, The_Judas said: το ιδιο προβλημα υπαρχει σε 2.4 ghz και 5ghz wifi; Ειναι ενωμενα. Δεν εχω δηλαδη ξεχωριστα ssid 1
The_Judas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μου κάνει εντύπωση γιατί υποτίθεται ότι το νέο της cosmote είναι wifi6. μπορεις να συνδεσεις το παλιο αν θελεις ως access point. Το συνδεεις αρχικα με καλωδιο σε υπολογιστη για να το σεταρεις. αρχικά ορίζεις να εχει διαφορετική ip από της cosmote. μετά κλεινεις το dhcp και το συνδεεις με καλωδιο σε lan του cosmote router. 1
Alex-V Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 6 minutes ago, The_Judas said: Μου κάνει εντύπωση γιατί υποτίθεται ότι το νέο της cosmote είναι wifi6. μπορεις να συνδεσεις το παλιο αν θελεις ως access point. Το συνδεεις αρχικα με καλωδιο σε υπολογιστη για να το σεταρεις. αρχικά ορίζεις να εχει διαφορετική ip από της cosmote. μετά κλεινεις το dhcp και το συνδεεις με καλωδιο σε lan του cosmote router. Εχει το ιδιο μια φιλη μου. Τα ιδια προβληματα και αυτη μεσα στα δωματια. Ναι γνωριζω πως γινεται access. Απλα πρεπει να τραβηξω πολυ lan και να το βαλω σε δωματιο, πραγμα που δεν θελω
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Alex-V είπε Εχει το ιδιο μια φιλη μου. Τα ιδια προβληματα και αυτη μεσα στα δωματια. Ναι γνωριζω πως γινεται access. Απλα πρεπει να τραβηξω πολυ lan και να το βαλω σε δωματιο, πραγμα που δεν θελω Βάλε το voda εκεί που ήταν και πριν και είχες καλό σήμα.Εκτός αν έρχεται απο αλλού η γραμμή πλέον. 1
The_Judas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βάλε το voda εκεί που ήταν και πριν και είχες καλό σήμα.Εκτός αν έρχεται απο αλλού η γραμμή πλέον. αυτό. Επισης δοκίμασε να αλλαξεις κανάλι στο wifi. ίσως να ειναι σε καποιο "φορτωμενο" κανάλι ή να διαχωρισεις 5 με 2.4ghz. το 5αρι συνηθως δεν εχει μεγάλη εμβέλεια. 1
Alex-V Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 45 minutes ago, Ukforthemoment said: Βάλε το voda εκεί που ήταν και πριν και είχες καλό σήμα.Εκτός αν έρχεται απο αλλού η γραμμή πλέον. Να βγαλω της cosmote εννοεις; Δεν θα εχω προβλημα; Σορρυ που ρωταω αλλα εχω ακουσει οτι πρεπει να εχεις του παροχου επανω. Δεν ξερω ομως συγκεκριμενα τον λογο. Ισως για λογο υποστηριξης τηλεφωνικα. 38 minutes ago, The_Judas said: αυτό. Επισης δοκίμασε να αλλαξεις κανάλι στο wifi. ίσως να ειναι σε καποιο "φορτωμενο" κανάλι ή να διαχωρισεις 5 με 2.4ghz. το 5αρι συνηθως δεν εχει μεγάλη εμβέλεια. Θα δοκιμασω και αλλο καναλι εννοειται. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από Alex-V
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Alex-V είπε Να βγαλω της cosmote εννοεις; Δεν θα εχω προβλημα; Σορρυ που ρωταω αλλα εχω ακουσει οτι πρεπει να εχεις του παροχου επανω. Δεν ξερω ομως συγκεκριμενα τον λογο. Ισως για λογο υποστηριξης τηλεφωνικα. Θα δοκιμασω και αλλο καναλι εννοειται. Λέω να κάνεις το 1
chios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Alex-V είπε Να βγαλω της cosmote εννοεις; Δεν θα εχω προβλημα; Σορρυ που ρωταω αλλα εχω ακουσει οτι πρεπει να εχεις του παροχου επανω. Δεν ξερω ομως συγκεκριμενα τον λογο. Ισως για λογο υποστηριξης τηλεφωνικα. Δεν θα βγάλεις εννοείται της cosmote θα βάλεις της Vodafone και θα κλείσεις το WiFi της cosmote. https://www.skroutz.gr/s/31266252/TP-LINK-Archer-AX23-v1-Asyrmato-Router-Wi-Fi-6-me-4-THyres-Gigabit-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Έχω πάρει αυτό το δουλεύω σε access point mode το έχω σε κεντρικό σημείο σε διόροφο σπίτι και έχω φουλ σήμα παντού. 1
Alex-V Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Ααααα λετε στον ιδιο χωρο με της cosmote να κουμπωσω και της vodafone σαν AP και να το εχω για wifi. Σορρυ δεν λειτουργω. Θα γινει ετσι λοιπον. Σας ευχαριστω 😊 1
Alex-V Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου UPDATE Μολις εκανα AP της vodafone διπλα απτης cosmote. Καμπανα λεμε! Σας ευχαριστω 1
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2 hours ago, Alex-V said: UPDATE Μολις εκανα AP της vodafone διπλα απτης cosmote. Καμπανα λεμε! Σας ευχαριστω τα 5ghz εχουν μικροτερη εμβελεια απο τα 2,4 ghz.οποτε αν της voda παιζει στα 2,4 για αυτο πιανει πιο μακρια. β.στα 5ghz μπορεις να αυξησεις λιγο την εμβελεια αν πας σε καναλι 100 και πανω.
Alex-V Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 1 hour ago, The_Judas said: ποιο ρουτερ της voda; ZXHN H268Q ; H300s 8 minutes ago, poulinos said: τα 5ghz εχουν μικροτερη εμβελεια απο τα 2,4 ghz.οποτε αν της voda παιζει στα 2,4 για αυτο πιανει πιο μακρια. β.στα 5ghz μπορεις να αυξησεις λιγο την εμβελεια αν πας σε καναλι 100 και πανω. Ναι 2.4 παιζει. Να ειμαι ειλικρινης δεν δοκιμασα να βαλω της cosmote σκετο 2.4 να δω πως θα συμπεριφερθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα