Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Crybal είπε

Ωραιες εποχες...για να κατεβασεις ενα τραγουδι στα 128kbps ήθελες 20 λεπτα....

Μεσω κατεβασματος  τραγουδιων απο το περιφημο Napster , συνηψα σχεσεις με Καναδεζα που ολοκληρωθηκαν δια ζωσης .

Εμεις εδω με dial-up  και οι Καναδοι τοτε με  τα καλωδιακα  μοντεμ -  ομοαξονικο καλωδιο κεραιας τηλεορασης δηλ -  ειχαν πολλαπλασιες ταχυτητες και σταθεροτητα.

Δημοσ.
37 minutes ago, Crybal said:

Ωραιες εποχες...για να κατεβασεις ενα τραγουδι στα 128kbps ήθελες 20 λεπτα....

Θυμαμαι οταν εβαλα την πρωτη adsl ως φοιτητης, μαλιστα με ειχαν παρει τηλεφωνο να με ενημερωσουν και να το προτεινουν. Ηταν ή 128 ή 256.

Κατεβαζα mp3 και τα τραγουδια κατεβαιναν οσο περιπου ηταν και η διαρκεια του τραγουδιου! Επανάσταση!

Mind = Blown!!! 

Και πιο παλια ειμασταν πραγματικα εκει οταν γραφοταν ιστορια, εποχες altavista κλπ κλπ.

Μεγαλωσαμε μαγκες..

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thessgr είπε

Είδα τη φωτογραφία του άρθρου και θυμήθηκα ότι έχω ένα ολόιδιο modem δίπλα από την τρύπα που μπαίνει η οπτική ίνα στην οικοδομή και κάτω από το κουτί της συσκευασίας του starlink που έχω για backup. Μήπως να αρχίσω να σκέφτομαι την περίπτωση να το πετάξω;

Eιχα το ασπρο αν το ειχες πετυχει .Χωριο (ακομα εκει ειμαι βασικα) και το εκανα αναβαθμιση το bios φημες λεγαν οτι πηγαινε καλυτερα.Φυσικα μετα τις 10 το βραδυ ιντερνετ και συνδεση στην εταιρεια τηλεποικοινωνιων που δουλευα.Δεν πηγαινε αλλο και αναβαθμισα σε ISDN και πηρα λογω πατερα νεφροπαθη εκπτωση 2500 μοναδες απο τον ΟΤΕ.Δουλεψε μια βδομαδα.Μετα ηρθαν τα συνεργεια του ΟΤΕ και σκαψανε ολο το χωραφι απεναντι.Μετα με ενημερωσαν για dsl εβαλα φυσικα μεσω ISDN  επειδη την  ειχα ακομα την γραμμη.Μετα φυγανε τα ISDN εφυγε ο ΟΤΕΣ  φυγανε τα μονδεμ μειναμε εμεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πλέον οι επιλογές είναι τόσες πολλές που καλύπτουν όλους τους χρήστες και όλα τα βαλάντια. R.I.P. Dial up ;)

Επεξ/σία από neo80

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...