Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
cleardot.gif

Καλημέρα σε όλους,

Ο γιός μου ετοιμάζει τη διπλωματική του εργασία στο ΟΙΚ.ΠΑΝ.ΑΘΗΝΑΣ, στην οποία θα περιλαμβάνεται το συνημμένο ερωτηματολόγιο.

Θα ήμασταν υπόχρεοι, αν μπορούσατε να διαθέσετε 5 λεπτά για τη συμπλήρωσή του, ώστε να ολοκληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών.

σας ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.
1 hour ago, paganiko said:
cleardot.gif

Καλημέρα σε όλους,

Ο γιός μου ετοιμάζει τη διπλωματική του εργασία στο ΟΙΚ.ΠΑΝ.ΑΘΗΝΑΣ, στην οποία θα περιλαμβάνεται το συνημμένο ερωτηματολόγιο.

Θα ήμασταν υπόχρεοι, αν μπορούσατε να διαθέσετε 5 λεπτά για τη συμπλήρωσή του, ώστε να ολοκληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών.

σας ευχαριστώ πολύ! 

ready

• Like 1
Δημοσ.
26 minutes ago, mike15 said:

γιατι κατι μου λεει οτι εχω ξαναδει τετοιες εργασιες να προωθουνται μεσω φορουμ?

πολλες φορες.βρισκεις κοσμο ευκολα να απαντησει

Δημοσ.
12 minutes ago, BadBoy said:

Στα κυβικά είναι λάθος δοσμένη η ερώτηση. Αν έχω 1400 ή 1600 τι επιλέγω;

το 1600 παντα ειναι λιγο λιγοτερο

5 minutes ago, paganiko said:
1400 /Από 1.400 έως 1.600
1600/ Από 1.600 έως 2.000
ευχαριστω

το 1400 θα.μπορουσε να το γραφες εως 1599 ωστε το 1600 να ειναι 1600 εως 1999 κτλ

Δημοσ.

εχω ηδη προωθήσει την πρόταση αρμοδιως,  υποθέτω το συγκεκριμενο λεκτικό   του ερωτηματολογιου  μπορεί να τροποποιηθει 

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, paganiko said:

εχω ηδη προωθήσει την πρόταση αρμοδιως,  υποθέτω το συγκεκριμενο λεκτικό   του ερωτηματολογιου  μπορεί να τροποποιηθει 

ναι δεν ειναι κατι να το αλλαξουν για να ειναι πιο λεκτικα σωστο.

Δημοσ.

Το συμπλήρωσα και εγώ.

Ερώτηση όπως η 26: Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι μάρκα θα είναι το αυτοκίνητο που θα αγοράσω, ούτε τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτή.

για κάποιους δεν έχει μόνο μία απάντηση πχ εμένα με ενδιαφέρει η μάρκα αλλά καθόλου η γνώμη των άλλων.

Δημοσ.

Το έκανα και εγώ.
Όχι ότι αλλάζει κάτι, αλλά δεν λαμβάνει υπόψη αυτούς που μετακινούνται και με μηχανή.
Καταλαβαίνω ότι αφορά την αγορά νέου αυτοκινήτου, αλλά εφόσον δεν λαμβάνει υπόψη τη μηχανή, θα οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα σχετικά με τη χρήση και την αναγκη για νεο αυτοκίνητο

Δημοσ.
4 minutes ago, REPLAY33 said:

Το συμπλήρωσα και εγώ.

Ερώτηση όπως η 26: Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι μάρκα θα είναι το αυτοκίνητο που θα αγοράσω, ούτε τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτή.

για κάποιους δεν έχει μόνο μία απάντηση πχ εμένα με ενδιαφέρει η μάρκα αλλά καθόλου η γνώμη των άλλων.

το ιδιο σκεφτηκα και εγω αλλα τι να κανεις.δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...