airdimitris Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους.Μια βοήθεια κύριοι.Εγκατέστησα starlink στο σπίτι αλλά δεν μπορώ να δω τις κάμερες που έχω απομακρυσμένα,όπως τις έβλεπα πριν με σύνδεση cosomote που είχε πρόβλημα ,αλλά ψιλοέπαιζε.Με την εφαρμογή που είχα στο κινητό έβλεπα όλες τις κάμερες και με την ελάχιστη ταχύητητα που είxε η Cosmote.Tωρα που έχω Ιντερνετ πολύ καλό δεν βλέπω τιποτα.....Τι θα μπορούσα να κάνω?θα μπορούσα να βάλω κάποιο άλλο router μετα από starlink για να βλέπω απομακρυσμένα,τις κάμερες?Γιατί υπάρχει αυτό το πρόβλημα?Γιατί με το δορυφορικό που έχω πολύ καλό Ιντερνετ δεν μπορώ να δώ τις κάμερες απομακρυσμένα ενώ πριν όλα ηταν μια χαρά.Σας ευχαριστώ Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από airdimitris
kage Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) https://www.starlink.com/support/article/13f0056c-6f6d-5a55-623c-fe94ad9947c5 δες αν ισχυει αυτο ή δουλευει μονο στο ακριβοτερο priority πακετο λογικα βλεπεις μεσω web browser ή cloud /account /hik connect αν εχει η hikvision τα υπολοιπα θελουν hardware+ vpn ή ddns Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα