major65 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες όταν κάνεις ηλεκτρονικά τη μεταβίβαση, επιλέγεις και τη δνση συγκοινωνιών που σε βολεύει για να παραλάβεις τη νέα άδεια κυκλοφορίας 1
kostas_anes Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 12 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε για την νέα άδεια ο αγοραστής πρέπει να πάει να την πάρει από τη διεύθυνση συγκοινωνιών που ανήκε το αμάξι. Την διεύθυνση συγκοινωνιών που *θα δηλώσει αυτός κατά την διαδικασία της μεταβίβασης. 1
ringboy Δημοσ. πριν από 39 λεπτά Δημοσ. πριν από 39 λεπτά (επεξεργασμένο) Στα πολυ νιατα μου ειχα κανει την ιδια μλκια. Με ανεθεσε ο πατερας μου να πουλησω το αυτοκίνητό του, και εγω λογω αγνοιας το πουλησα με υπευθυνη δηλωση. Αφου γλυτωσα με κατι μπινελικια απο τον πατερα μου ψαξαμε σε στυλ ντετεκτιβ και βρηκαμε το λαμογιο - τον αγοραστη ηθελα να πω. Ο συγχωρεμενος ο πατερας μου που ηταν 1.90 και πολυ αγριεμενος του ειπε -μεταξυ αλλων😈- οτι αν δεν παει να κανει την μεταβιβαση θα τον καταγγειλει. Την αλλη μερα το πρωι με εστειλε με το λαμογιο στις υπηρεσιες για να ειναι βεβαιος οτι εγινε η μεταβιβαση. Επεξ/σία πριν από 35 λεπτά από ringboy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα