mountains1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μεγαλες συζητησεις, τι ειναι πραγματικο και τι οχι. Ειναι βοηθητικο εργαλειο, ή δεν ειναι μονο απλως κατι τετοιο και εν τελει τα κανει ολα; --- Εμβόλισμος προβληματισμος.... Αρθρογραφω εδω και δεκαετιες, με αρθρα με αναπτυξιακη αλλα και ιδιαιτερα τοπικη χροια, με γνωση τοπικης ανθρωπογεωγραφιας εν σχεσει με αναπτυξιακες προοπτικες, και αναρωτιεμαι, και δεν εχει να κανει με βιοπορισμο ή αμοιβη για μενα / γενικοτερα με ενδιαφερει, αν στο μελλον, θα μπορουσε να γραψει τοσο πετυχημενα (οπως μου λενε αλλοι) αρθρα...με στοχευση, γνωση ειδικη και γενικη και τοπικη, αλλα και ανθρωπινο συναισθημα για κινητοποιηση προς συγκεκριμενες δρασεις... Εχω δει παραγωγη κειμενου με ΑΙ, ειναι το πρωτο μαλλον που ερχομαστε ολοι σε επαφη, και φυσικα εχω παθει πλακα... Αλλα δεν ξερω, αν πχ στο μελλον θα υπαρξει πληρης υποκατασταση, συγγραφεων και αρθρογραφων... Αν αυτο το κατι ιδιαιτερο και κατι παραπανω, που κανει το κειμενο πραγματικο 'πονημα', αν θα μπορεσει ποτε οντως να το συγγραψη μια μηχανη, οσο 'εξυπνη' ή εξελιγμενη κι αν ειναι...πως θα κανει μια ΑΙ....'καταθεση ψυχης'.... και το κλασικο σχετικο μαλλον ερωτημα, 'what makes us humans'.... --- Εγω παντως, τωρα τελευταια απολαμβανω τραγουδια δημιουργίες οπως σε αυτα τα καναλια και παροτι διαβασα το info, εξακολουθω να εχω αποριες. https://www.youtube.com/@SurrealPic/videos https://www.youtube.com/@EilishxBieber Ερωτηματα: - Πηραν δικαιωματα χρησης φωνης της Dua Lipa; Ή του Michael Jackson; - Ειναι ολα μα ολα AI generated, φωνη, εικονες/βιντεο, μουσικη; Ολα τεχνητα, διχως παρεμβαση ανθρωπου, περαν της παραγγελιας/δημιουργιας; Τα βιντεο οπως καταλαβαινω, ειναι συρραφη/μονταζ, απο δημιουργηθεντα βιντεκια λιγων δευτερολεπτων, νομιζω υπαρχουν ακομη αρκετοι περιορισμοι στη δημιουργια βιντεο. - Υπαρχουν free εργαλεια, δημιουργιας βιντεο/μουσικης/στιχων, εννοω πιο εξειδικευμενα απο ενα chatgtp, που οντως χωρις πολυ προσπαθεια να βγαζουν καλα αποτελεσματα; Ή χρειαζονται ακομη, εξειδικευμενες γνωσεις σε AI, για να πετυχεις, εστω καπως, πιο καλα επαγγελματικα αποτελεσματα; Πειτε σελιδες για πειραματισμο. - Υπαρχει offline software, να τρεχει τοπικα σε υπολογιστη, που να μπορει να δημιουργησει κατι απο τα παραπανω; - Εγω παντως, που μου αρεσει και ο Michael Jackson και αρκετα η Dua Lipa, βρηκα τις συνθεσεις/δημιουργιες εξαιρετικες! --- Που παμε, τι ερχεται!!! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από mountains1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα