an_nnie11_11 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς οικονομικό διαιτολόγο στη Θεσσαλονίκη; Είχα εναν με 15 ευρώ την εβδομάδα και ήμουν πολύ ευχαριστημένη αλλά σταμάτησα για προσωπικούς λόγους Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από an_nnie11_11
Therempant Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, an_nnie11_11 είπε Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς οικονομικό διαιτολόγο στη Θεσσαλονίκη; Είχα εναν με 15 ευρώ την εβδομάδα και ήμουν πολύ ευχαριστημένη αλλά σταμάτησα για προσωπικούς λόγους Και νομιζα οτι εγω που δινω 25 ανα επισκεψη καθε 3-4 εβδομαδες οτι δινω πολλα...
an_nnie11_11 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Therempant είπε Και νομιζα οτι εγω που δινω 25 ανα επισκεψη καθε 3-4 εβδομαδες οτι δινω πολλα... Οι περισσότεροι που βρίσκω είναι πχ 50 -60 η πρώτη συνεδρία και μετα 35 καθε 15 πχ
Therempant Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, an_nnie11_11 είπε Οι περισσότεροι που βρίσκω είναι πχ 50 -60 η πρώτη συνεδρία και μετα 35 καθε 15 πχ Ωραια πραγματα... Μπραβο η Θεσσαλονικη,,..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα