leoy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ψάχνω πληροφορίες για την αντικατάσταση μιας παλαιάς δεξαμενής πετρογκαζ που έχω, και η εγκατάσταση είναι επικίνδυνη καθως λειπουν προδιαγραφές ασφαλείας. Έχω μιλήσει με 2 εταιρίες, και από τιμές και τι θα χρειαστώ οι απόψεις διαφέρουν. Σίγουρα θέλω να γίνει σωστή και ασφαλής εγκατάσταση οπότε δεν κοιτάω να κάνω μεσοβέζικες λύσεις. Έχει κανείς εμπειρία με εταιρία η επαγγελματία που συνεργαστήκατε και μπορείτε να προτείνετε? (DM me !) Ενδεικτικα τι πήρα σε μια προσφορα για πληρης εγκατάσταση: ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ 1000 lt ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ 40 kg Υ.Π. 1 ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ 25 kg Χ.Π. 1 ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ 3/4’’ LPG 1 ΦΙΛΤΡΟ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 1/2" 1 ΓΕΙΩΣΗ (ΚΟΜΠΛΕ) 1 ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΛΕΒΗΤΑ 3/4" ΙΝΟΧ 1 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΗΣ 3bar 1 ΤΑΦ Φ15 Χ 18 Χ Φ15 1 ΧΑΛΚΟΣΩΛΗΝΑ Φ15 Χ 1,2 10μ. ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ 220ν ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Ν/Ο 1/2" Ν.Ο.6 BAR Ενας άλλος εγκαταστάτης ανέφερε και άλλα πράγματα για ασφάλειες κλπ αλλα δεν τα εχω γραπτώς. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από leoy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα