uniquegr Δημοσ. Πέμπτη στις 12:22 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:22 πμ 10 ώρες πριν, Zynto είπε Κανένας από αυτούς δεν χρησιμοποιεί Apple για ευνόητους λόγους. Ούτε θα χρησιμοποιήσει ποτέ ερασιτεχνικά λογισμικά και hardware Όταν λες ερασιτεχνικά λογισμικά, σε ποια αναφέρεσαι; 7 ώρες πριν, somt είπε + το linux αν ξαφνικα πηγαινε στο 75% θα είχαμε βαρεθει να διαβαζουμε για δυσλειτουργίες α) ΟΙ περισσότεροι servers τρέχουν linux. Ακόμα και αυτός στον οποίο συζητάμε τώρα, είναι 96% πιθανό να τρέχει linux. β) Απο τότε που πέρασα σε linux ( τρία χρόνια τώρα ) έχω ξεχάσει τί σημαίνει δυσλειτουργία. Δεν λέω, του προκαλώ που και που kernel panic αν το πειράξω ( μου αρέσει να πειραματίζομαι μαζί του ), αλλά πάντα υπάρχει η λύση της χρήσης ενός stable kernel που είναι γνωστό ότι λειτουργεί μέχρι να γίνει το troubleshooting και να βρεθεί λύση. Το οποίο troubleshooting είναι απείρως πιο εύκολο απο τα Windows ( ειδικά όταν καταλάβεις τη δομή του linux ). Αντιθέτως, έχει τύχει αρκετές φορές στα Windows να δω μπλε οθόνη, ειδικά μετά απο update. Η διαφορά έχει να κάνει με το γεγονός ότι το linux είναι open source και ο οποιοσδήποτε μπορεί να ανατρέξει στον πηγαίο κώδικά του και να εντοπίσει - αν έχει τις γνώσεις βέβαια - πιθανές δυσλειτουργίες - bugs. Αν αυτό που έγινε με τη Crowdstrike, μέσα σε λίγες ώρες θα είχε διορθωθεί. Θυμήσου τί έγινε με την υπόθεση του xz όπου μέσα σε λίγες ώρες απο την ανακάλυψη του κακόβουλου κώδικα, είχε γεμίσει το youtube με βίντεο όπου τον έτρεχαν σε sandboxed environments και έδειχναν ακριβώς το τρόπο που λειτουργούσε, άμεσα εντοπίστηκε η τελευταία καθαρή έκδοση του πακέτου και μέσα σε λίγες ημέρες βγήκε update που διόρθωνε πλήρως το πρόβλημα. Καλή τύχη αν περιμένεις να δεις το ίδιο στα Windows ή ακόμα και στο MacOS. 1
headbanger Δημοσ. Πέμπτη στις 01:48 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:48 πμ (επεξεργασμένο) I use arch btw τι ειν μπλε οθόνη? Αναφορά σε κείμενο Η εταιρια που φτιαχνει λειτουργικο για τρεις (δικους της) υπολογιστες, κανει πλακα με την εταιρια που φτιαχνει λειτουργικο για ολους τους υπολοιπους... Ισχύει... Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:49 πμ από headbanger 1 1 1
Odyss3us Δημοσ. Πέμπτη στις 04:32 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:32 πμ (επεξεργασμένο) η σκηνη στο τελος που μοιραζει με το καροτσακι τα mac mini για τερματικα θυμιζει Μαρια Αντουανετα: ε αφου πεινανε ας φανε παντεσπανι! 😂😂😂😂😂 9 hours ago, ScorpioX777 said: Επρεπε να ειχε βγαλει τη διαφημιση το πολυ μετα απο ενα διμηνο μην πω μηνα απο το συμβαν με το CrowdStrike για να κανει δουλεια οχι μετα απο σχεδον εναμιση χρονο που εχει ξεχαστει... Οπως παντα μεσα στην γρηγοραδα η Apple... αν δεν ηταν το ΑΙ μπορει να το εβγαζε και μετα απο μια δεκαετια... 😄 Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:47 πμ από Odyss3us
whiteman7 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:29 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:29 πμ Εχω να δω BSOD κάτι χρόνια ... Ακυρη "δυσφημιση" 1 1
Lefteris Sorogos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:45 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:45 πμ Ας κάνουν το MacOS να παιζει σε καθε τρελλο η ανισσοροπο configuration hardware , οπως τα Windows κάνει , και να μας ειδοποιησουν ! 2 1
Mythoplastis1981 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:52 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:52 πμ Μπλε οθόνες είχαν τα 98 και τα xp με πιθανότητα το μηχανιμα να επανέλθει κάτω του 10 % στα 10 και στα 11 δεν είναι καν θέμα λογισμικού 9 στις 10 φορές είναι θέμα υλικού. Που και να στο πετάξει, κάνεις επανεκκίνηση. Και νετα. Τεσπα. Να, είχαμε να, λέγαμε 3 ώρες πριν, whiteman7 είπε Εχω να δω BSOD κάτι χρόνια ... Ακυρη "δυσφημιση" Βασικά μόνο τα 98 και τα xp είχαν πραγματικό μπλε οθονη 14 ώρες πριν, Saloufas είπε Εσύ έχεις AMD γι' αυτό! 😜 Κοίτα να δεις που εγώ πιστεύα το αντίθετο χρόνια τώρα. Φίλε μην τρως την προπαγάνδα, πίσω από όλα είναι ο πέτσινος 😂😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα