Katsiabas Δημοσ. Τετάρτη στις 08:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:15 μμ Καλησπερα , εχω wifi repeater και εχω βαλει οπτινα ινα και λειτουργεί τελεια απλα εχει μονο 2 ms στο dοwonload και απλα λαγκαρει καθε 10 δευτερολεπτα call of duty που παιζω . αναρωτιεμαι πιο tp llink wifi repeater δινει παραπανο ms ανα δευτερολεπτο να το αγορασω !! TP-LINK TL-WA855RE v3 WiFi Extender Single Band (2.4GHz) 300Mbps
micos000 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:16 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:16 πμ Κάτσε γιατί κάπου το χάσαμε. 2ms (2 milliseconds) είναι ping και το θέλουμε όσο το δυνατό χαμηλότερο. Το download το μετράμε σε Kbps ή Mbps ή MB/s
Katsiabas Δημοσ. Πέμπτη στις 12:17 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 12:17 μμ Η αλήθεια είναι ότι έχει download 45 μέχρι 35 δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα
micos000 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:18 μμ Ναι, αλλά αν έχεις 2ms ping και το ανεβάσεις στα 200ms τότε να δεις lag 1
chios Δημοσ. Πέμπτη στις 07:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:33 μμ 23 ώρες πριν, Katsiabas είπε αναρωτιεμαι πιο tp llink wifi repeater δινει παραπανο ms ανα δευτερολεπτο να το αγορασω !! Τα έχεις μπερδέψει λίγο, αν είναι παραπάνω τότε είναι που θα έχεις θέμα, Καλύτερα βγάλε το repeater και βάλε access point με καλώδιο θα είσαι πολύ καλύτερα. Οπτική ίνα και repeater και μάλιστα στα 2.4 είναι αυτοκτονία για την ταχύτητα. 1
Katsiabas Δημοσ. Παρασκευή στις 12:23 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 12:23 πμ (επεξεργασμένο) η αληθεια ναι (!) αλλα παιζει θαυμασια ..οταν ειχα βαλει access point στην 50 αρα αλλα οχι οπτικη ειχα αρκετα προβληματα στην συνδεση και αποσυνδεσεις αρκετες !! προτείνεις καποιο συγκεκριμενο;; 4 ώρες πριν, chios είπε Τα έχεις μπερδέψει λίγο, αν είναι παραπάνω τότε είναι που θα έχεις θέμα, Καλύτερα βγάλε το repeater και βάλε access point με καλώδιο θα είσαι πολύ καλύτερα. Οπτική ίνα και repeater και μάλιστα στα 2.4 είναι αυτοκτονία για την ταχύτητα. ομως το ρουτερ ειναι στο σαλονι και εγω στο δωματιο Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:26 πμ από Katsiabas
The_Judas Δημοσ. Παρασκευή στις 08:32 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:32 πμ (επεξεργασμένο) Η ιδανική λύση είναι να τραβήξεις καλώδιο από το κεντρικό ρουτερ μέχρι το δωμάτιο, και να συνδέσεις το καλώδιο με ένα access point. ρόλο access point μπορεί να παίξει ακόμη και ένα παλιό ρουτερ που μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο με 5 ευρώ (με wifi5 τουλάχιστον). Υπάρχει αυτή η δυνατότητα είτε περιμετρικά με καρφάκια είτε με μικρή τρύπα σε κάποιο τοίχο; Εύκολη λύση με repeaters, powerlines δεν υπάρχει. Αυτά είναι ημίμετρα που την εποχή της οπτικής ίνας δεν έχουν λόγο ύπαρξης, ειδικά για gaming online. Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:38 πμ από The_Judas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα