Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω wifi repeater και εχω βαλει οπτινα ινα και λειτουργεί τελεια απλα εχει μονο 2 ms στο dοwonload και απλα λαγκαρει καθε 10 δευτερολεπτα call of duty που παιζω . αναρωτιεμαι πιο tp llink wifi repeater δινει παραπανο ms ανα δευτερολεπτο να το αγορασω !! 

TP-LINK TL-WA855RE v3 WiFi Extender Single Band (2.4GHz) 300Mbps

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Katsiabas είπε

αναρωτιεμαι πιο tp llink wifi repeater δινει παραπανο ms ανα δευτερολεπτο να το αγορασω !! 

Τα έχεις μπερδέψει λίγο, αν είναι παραπάνω τότε είναι που θα έχεις θέμα, 

Καλύτερα βγάλε το repeater και βάλε access point με καλώδιο θα είσαι πολύ καλύτερα. Οπτική ίνα και repeater και μάλιστα στα 2.4 είναι αυτοκτονία για την ταχύτητα.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η αληθεια ναι (!) αλλα παιζει θαυμασια ..οταν ειχα βαλει access point στην 50 αρα αλλα οχι οπτικη ειχα αρκετα προβληματα στην συνδεση και αποσυνδεσεις αρκετες !!
προτείνεις καποιο συγκεκριμενο;;

Screenshot 2025-10-10 002722.png

4 ώρες πριν, chios είπε

Τα έχεις μπερδέψει λίγο, αν είναι παραπάνω τότε είναι που θα έχεις θέμα, 

Καλύτερα βγάλε το repeater και βάλε access point με καλώδιο θα είσαι πολύ καλύτερα. Οπτική ίνα και repeater και μάλιστα στα 2.4 είναι αυτοκτονία για την ταχύτητα.

ομως το ρουτερ ειναι στο σαλονι και εγω στο δωματιο 

Επεξ/σία από Katsiabas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ιδανική λύση είναι να τραβήξεις καλώδιο από το κεντρικό ρουτερ μέχρι το δωμάτιο, και να συνδέσεις το καλώδιο με ένα access point. ρόλο access point μπορεί να παίξει ακόμη και ένα παλιό ρουτερ που μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο με 5 ευρώ (με wifi5 τουλάχιστον).

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα είτε περιμετρικά με καρφάκια είτε με μικρή τρύπα σε κάποιο τοίχο;

Εύκολη λύση με repeaters, powerlines δεν υπάρχει. Αυτά είναι ημίμετρα που την εποχή της οπτικής ίνας δεν έχουν λόγο ύπαρξης, ειδικά για gaming online.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...