efremakios Δημοσ. Τετάρτη στις 08:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:38 μμ Καλησπέρα εδώ και λίγο καιρό με το που ανοίγω ένα παιχνίδι Μου βγάζει Black screen Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν στο 100% Ενώ ήχο έχω και πληκτρολόγια ποντίκια δουλεύουν κανονικά δεν έχω εικόνα Το μόνο μπορώ να κάνω είναι να τον κλείσω από το κουμπί! Έχω αλλάξει καλώδια έχω αλλάξει drivers me ddu Και πάλι τίποτα Έχω κάνει τεστ με occt και furmark2 Και όλα είναι σωστά θερμοκρασίες τα πάντα Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ άλλο να κάνω να δω τι φταίει ευχαριστώ πολύ cpu ryzen 5 5600x gpu rtx 2060 psu 700w
nickol-us Δημοσ. Πέμπτη στις 05:44 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:44 πμ Υπάρχει δεύτερο σύστημα για να δοκιμάσεις την κάρτα σε αυτό; Έτσι θα αποκλείσεις ή θα βρεις τον ένοχο ώστε να περάσεις και σε άλλα τεστ. Το τροφοδοτικό μπορεί να λέει και 4000w, δεν έχει καμία σημασίαμ τι μοντέλο - μάρκα είναι και πόσων ετών; Παρατήρησες αν το φαινόμενο παρουσιάστηκε μετά από συγκεκριμένα updates, κάρτας γραφικών ή windows; Το πρόβλημα εμφανίζεται γενικότερα ή σε συγκεκριμένο παιχνίδι;
PC_Science_Lefkada Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Στις 8/10/2025 στις 8:38 ΜΜ, efremakios είπε Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ άλλο να κάνω να δω τι φταίει Μνήμες. Δοκίμασε EXPO disabled και δες αν αλλάζει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα