Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

άλαξα συσκευη τηλεφώνου (xiaomi15)η οποία στηρίζει φορτιση 90watt και θα ήθελα να ρωτήσω εαν χρησιμοποιήσω τον παλαιό φορτιστή που έιναι 120watt της realme

θα έχω κάποιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένα πρόβλημα ή κάθε συσκευή παίρνει αυτά τις αναλογούν, ( εγω έχω 120 watt φορτιστή xiaomi) φορτίζω 3 κινητά και τον μοχλό του ps5, αν το κινητό σου φορτίζει για παράδειγμα έως 25 watt τόσα θα περνει από τον φορτιστή των 120 watt χωρίς κανένα θέμα.  Θα είναι και πιο άνετος ο φορτιστής κιόλας αν φορτίζει συσκευή με λιγότερα watt

Επεξ/σία από woox-2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, makdan1 είπε

Καλησπερα,

άλαξα συσκευη τηλεφώνου (xiaomi15)η οποία στηρίζει φορτιση 90watt και θα ήθελα να ρωτήσω εαν χρησιμοποιήσω τον παλαιό φορτιστή που έιναι 120watt της realme

θα έχω κάποιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ.

Επειδή έχω κι εγώ το συγκεκριμένο Xiaomi, φορτίζει γρήγορα μόνο με τους φορτιστές της Xiaomi, με άλλους, φορτίζει με λιγότερα βατ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, makdan1 είπε

Καλησπερα,

θα έχω κάποιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ.

Μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις κανονικά και χωρίς πρόβλημα. Όπως έγραψαν όμως παραπάνω δε θα φορτίζει γρήγορα καθώς ο φορτιστής της realme χρησιμοποιεί το πρότυπο SuperVOOC πράγμα που το xiaomi δεν το υποστηρίζει (θέλει HyperCharge) και θα φορτίζει αρκετά πιο αργά απ' ότι με το αυθεντικό του φορτιστή. 

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Πεδίο δόξης λαμπρό για την ΕΕ μετά το κοινό βύσμα φόρτισης να επιβάλει και κοινό πρότυπο φόρτισης. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dhmak είπε

Πεδίο δόξης λαμπρό για την ΕΕ μετά το κοινό βύσμα φόρτισης να επιβάλει και κοινό πρότυπο φόρτισης. 

Το όλο θέμα έγινε για την apple αλλά οι Κινέζοι βγήκαν πιο έξυπνοι και ενώ χρησιμοποιούν το ίδιο βύσμα, ενσωματώνουν δικό τους πρότυπο φόρτισης οπότε είναι στην ουσία άχρηστο το να έχεις έναν φορτιστή με το ίδιο βύσμα όταν φορτίζει στο 1/10 της ταχύτητας του "original" φορτιστή. 

Περίεργο που η apple δεν το σκέφτηκε πρώτη και να δημιουργήσει ένα δικό της πρότυπο για τις i-xxxx συσκευές της. Μετά δεν θα μπορούν να της πουν και τίποτα.

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι το 14T (Pro) εχει 120W φορτιση και τα καινουρια 15T (Pro) εχουν 90W

Μηπως ηταν πολλα τα 120W και για αυτο τα εριξαν στα 90W

Κατοχος 14T Pro και το φορτιζω με 120W

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι το 14T (Pro) εχει 120W φορτιση και τα καινουρια 15T (Pro) εχουν 90W

Μηπως ηταν πολλα τα 120W και για αυτο τα εριξαν στα 90W

Κατοχος 14T Pro και το φορτιζω με 120W

Φίλε έχω το xiaomi 12t 3 χρόνων κινητό,  το φορτίζω με 120watt φορτιστή,  εντόμεταξυ η μπαταρία του ακόμη είναι πολύ καλή, στη αρχή το φορτίζα στα 120watt. 0-100 σε 19 λεπτά, όμως ζεστενοταν πολύ κινητό κατά την φόρτιση, και το έβαλα στην κανονική φόρτιση, η οποία και αυτή είναι πολύ γρήγορη χωρίς να ζεσταίνεται το κινητό, θεωρώ οτι λόγω τα 120 watt θερμαίνουμε πολύ το κινητό,  και αυτό είναι κακό για την μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...