x factor Δημοσ. Πέμπτη στις 09:15 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:15 πμ (επεξεργασμένο) Μετά από επικοινωνία που είχα με την υποστήριξη της Huawei και αφού επιβεβαίωσαν ότι η ανάλυση αρρυθμίας παλμικού κύματος είναι διαθεσιμη στην Ελλάδα (μου εστειλαν και σχτικό σύνδεσμο με τη λίστα των χωρών) , προχώρησα σε αγορά του εν λόγω ρολογιού. Αφού αναβάθμισα τη συσκευή και τις εφαρμογές, η συγκεκριμένη λειτουργία δεν υπήρχε πουθένα. Επικοινώνησα και πάλι με την υποστήριξη όπου τελικά μου είπαν ότι δεν υποστηρίζεται η λειτουργία αυτή στην Ελλάδα. Σήμερα παρατήρησα ότι κάθε σελίδα με τη λίστα των χωρών που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία δεν υπάρχει πλέον, σε καμία γλώσσα/site! Δυστυχώς το ρολόι το αγόρασα για αυτή και μόνο την λειτουργία και αφού ανοίχθηκε και φορέθηκε, δεν μπορώ να το επιστρέψω. Η απάντηση της Huawei σε όλα αυτά; Να μου στείλουν ένα φορτιστή ταχείας φόρτισης δωρεάν για την ταλαιπωρία μου.... Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος ρολόι της Huawei με ανάλυση αρρυθμίας παλμικού κύματος και αν λειτουργεί κανονικά . Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:42 πμ από x factor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα