Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από επικοινωνία που είχα με την υποστήριξη της Huawei και αφού επιβεβαίωσαν ότι η ανάλυση αρρυθμίας παλμικού κύματος είναι διαθεσιμη στην Ελλάδα (μου  εστειλαν και σχτικό σύνδεσμο με τη λίστα των χωρών) , προχώρησα σε αγορά του εν λόγω ρολογιού. 

Αφού αναβάθμισα τη συσκευή και τις εφαρμογές, η συγκεκριμένη λειτουργία δεν υπήρχε πουθένα. Επικοινώνησα και πάλι με την υποστήριξη όπου τελικά μου είπαν ότι δεν υποστηρίζεται η λειτουργία αυτή στην Ελλάδα.  Σήμερα παρατήρησα ότι κάθε σελίδα με τη λίστα των χωρών που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία δεν υπάρχει πλέον, σε καμία γλώσσα/site!  Δυστυχώς το ρολόι το αγόρασα για αυτή  και μόνο την λειτουργία και αφού ανοίχθηκε και φορέθηκε, δεν μπορώ να το επιστρέψω. Η απάντηση της Huawei σε όλα αυτά; Να μου στείλουν ένα φορτιστή ταχείας φόρτισης δωρεάν για την  ταλαιπωρία  μου....

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος ρολόι της Huawei με ανάλυση αρρυθμίας παλμικού κύματος και αν λειτουργεί κανονικά .

Επεξ/σία από x factor
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Huawei Watch Fit 4 Pro και ανάλυση αρρυθμίας παλμικού κύματος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...