Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα,

Εδώ και δύο χρόνια έχω καρτοσυμβόλαιο μέσω Magenta ONE σε Cosmote Gigamax 10GB στα 17.68€ (απαλλαγή τέλους κινητής). Τέλη Δεκέμβρη λήγει το συμβόλαιο και θα ήθελα κάτι χαμηλότερο σε τιμή ή εστω ίδιο με πολλά περισσότερο όμως GB. Μπορώ κάπως να το παζαρέψω έξυπνα με τη Cosmote; Τύπου αίτηματα φορητότητας σε άλλη εταιρεία ώστε να μου κάνουν αντιπροσφορά; Ξεφτιλα τα 10GB στα 18€...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zenphoenix_ είπε

Καλήμερα,

Εδώ και δύο χρόνια έχω καρτοσυμβόλαιο μέσω Magenta ONE σε Cosmote Gigamax 10GB στα 17.68€ (απαλλαγή τέλους κινητής). Τέλη Δεκέμβρη λήγει το συμβόλαιο και θα ήθελα κάτι χαμηλότερο σε τιμή ή εστω ίδιο με πολλά περισσότερο όμως GB. Μπορώ κάπως να το παζαρέψω έξυπνα με τη Cosmote; Τύπου αίτηματα φορητότητας σε άλλη εταιρεία ώστε να μου κάνουν αντιπροσφορά; Ξεφτιλα τα 10GB στα 18€...

Ναι, προσφορά F2G ή CU 13€ όλα απεριόριστα είτε στο κέντρο καρτοκινητής εκεί που έχει Q VIP με 99€ για 12 μήνες. 
Φίλος πάντως έφυγε από τέτοια συμβόλαια σε καρτοκινητό Cosmote και έπειτα Cosmote Neo με τις προσφορές στα 21€. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, zenphoenix_ είπε

Καλήμερα,

μονο με αιτημα φορητοτητας ναι

Δημοσ.
Στις 9/10/2025 στις 9:28 ΠΜ, zenphoenix_ είπε

Καλήμερα,

Εκτος απο φορητοτητα (που εχει μια διαδικασια) παιζει να παρεις καλη προσφορα και με διακοπη.

Παρε το 13888 πες οτι θες να διακοψεις την γραμμη, θα σε παρουν σε 3 εργασιμες τηλ. "μα γτ θελετε να διακοψετε;", "εχετε καποιο θεμα;" κλπ. Πες τους οτι "επειδη εχω και αλλο καρτοκινητο δεν την χρειαζομαι την γραμμη, θελω να κανω διακοπη". Κοιτα να εισαι πιστικος και να επιμεινεις σε διακοπη, θα σου κανει σιγουρα καλη προσφορα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...