Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ένα διάστημα κάποιων μηνών αντιμετωπίζω πρόβλημα με την κλήση συγκεκριμένων αριθμών. Σχηματίζοντας τον αριθμό το τηλέφωνο δε δίνει κανένα ηχητικό σήμα και μετά από κάποια δευτερόλεπτα σιγής ακούγεται σήμα κατειλημμένου. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα προστέθηκαν άλλοι 2 - 3 αριθμοί στη λίστα αυτών που δεν μπορώ να καλέσω, τους οποίους προηγουμένως τους καλούσα χωρίς πρόβλημα. Τους ίδιους αριθμούς μπορώ να τους καλέσω χωρίς πρόβλημα από το κινητό μου για παράδειγμα.

Προ μηνών είχα επικοινωνήσει με τη Nova στο δίκτυο της οποίας είμαι συνδρομητής και είχα δηλώσει βλάβη. Η απάντηση που έλαβα είναι ότι η κλήση δρομολογείται κανονικά από το δίκτυό της και το πρόβλημα της δρομολόγησης υφίσταται στο δίκτυο του παρόχου που δέχεται την κλήση. Μου είχαν πει μάλιστα ότι όλα τα περιστατικά πρέπει να αφορούν τη Cosmote. (Αν θυμάμαι καλά δεν είχα συγκρατήσει πολλούς αριθμούς τότε, τώρα έχω κρατήσει περισσότερους προβληματικούς.)

Υπάρχουν πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόβλημα; Είναι εκτεταμένο; Αφορά πολλούς συνδρομητές κι αν να ποιων παρόχων; Τέλος που πρέπει να απευθυνθώ για την επίλυσή του εφόσον η Nova υποστηρίζει πως δεν είναι θέμα του δικού της δικτύου;

Δημοσ.

Οπως και να εχει εσυ πρέπει να απευθυνθείς στον πάροχο σου και αυτος ειναι υποχρεωμένος να ανοίξει τικετ στον άλλο πάροχο και σε συνεργασία να λύσουν το πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 minutes ago, NikosKallithea said:

Οπως και να εχει εσυ πρέπει να απευθυνθείς στον πάροχο σου και αυτος ειναι υποχρεωμένος να ανοίξει τικετ στον άλλο πάροχο και σε συνεργασία να λύσουν το πρόβλημα.

Δεν ξέρω τι διαδικασίες ακολούθησε ο πάροχος. Εμένα με άφησαν με την ενημέρωση πως η δρομολόγηση ολοκληρώνεται σωστά στο δικό τους δίκτυο και το σφάλμα συμβαίνει εκτός του δικού τους κομματιού.

Σε κάθε περίπτωση μερικούς μήνες μετά το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Αν όντως έχει ειδοποιήσει τον άλλο πάροχο, τότε σημαίνει πως δεν αποκρίθηκε αυτός.

Πάντως από το κινητό (Vodafone) μπορώ να καλέσω τους συγκεκριμένους αριθμούς, άρα το πρόβλημα δεν είναι γενικό.

Επεξ/σία από techPro
Δημοσ.
1 hour ago, NikosKallithea said:

Σου απάντησα ήδη 

Ναι. Στην πράξη όμως το πρόβλημα παραμένει άλυτο και εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω με ποιου παρόχου την ευθύνη.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δηλώσω ξανά βλάβη και θα δούμε αν αυτή τη φορά θα αλλάξει κάτι.

Δημοσ.
5 minutes ago, NikosKallithea said:

Κάνε αναφορά στην ΕΕΤΤ 

Για αρχή θα δηλώσω ξανά βλάβη κι αυτή τη φορά αν μου πουν την ίδια αιτιολογία θα τους ρωτήσω τι μπορούν να πράξουν ώστε να λάβουν απάντηση από την Cosmote.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...