Snoup Δημοσ. Παρασκευή στις 12:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:20 μμ Καλησπέρα, είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και σκέφτομαι να αγοράσω απο φιλικό πρόσωπο φορτηγο για δρομολόγια! Το φορτηγό ειναι ήδη σε εταιρία και κάνει μίνιμουμ 30 δρομολόγια το μηνα με πληρωμή ανα δρομολόγιο 140 ευρω!Η ερώτηση μου ειναι αν για τα 2 πρώτα χρόνια κρατήσω την δουλειά στην αποθηκη και βάλω δικό μου οδηγό θα μένει κερδος για να πληρώνω τα πάγια έξοδα και τον οδηγό + ζημιές που ίσως βγουν? Και να δίνω και τη δόση του φορτηγού στον ανθρωπο( χωρίς τραπεζα)? Δεν θέλω να εχω κανένα κερδος απ αυτό μεχρι να ξεχρέωθει !οτι βγαίνει θελω να ξερω αν θα καλύπτει ολα τα παραπάνω που δεν ξέρω ποια ειναι γιαυτό κ ρωταω,ίσως κάποιος γνωρίζει! Ξέρω οτι υπάρχει υψηλή φορολογια, λογιστές,πετρέλαια ζημιές! Αλλά δεν ξέρω πόσα περίπου βγαίνουν! Μετά θα το αναλάβω εγώ!κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη! Και αν παρέλειψα κάτι εδω ειμαστε Παρέλειψα πως σε αποθηκη δουλεύω τώρα!
dpolal Δημοσ. Παρασκευή στις 01:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:03 μμ (επεξεργασμένο) Ρώτα τον λογιστή σου καλύτερα για τα έξοδα της επιχείρησης ειδικά από τη στιγμή που θα έχεις και υπάλληλο. Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:14 μμ από dpolal
JakeKaufman Δημοσ. Παρασκευή στις 11:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:04 μμ 10 hours ago, Snoup said: Καλησπέρα, είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και σκέφτομαι να αγοράσω απο φιλικό πρόσωπο φορτηγο για δρομολόγια! Το φορτηγό ειναι ήδη σε εταιρία και κάνει μίνιμουμ 30 δρομολόγια το μηνα με πληρωμή ανα δρομολόγιο 140 ευρω!Η ερώτηση μου ειναι αν για τα 2 πρώτα χρόνια κρατήσω την δουλειά στην αποθηκη και βάλω δικό μου οδηγό θα μένει κερδος για να πληρώνω τα πάγια έξοδα και τον οδηγό + ζημιές που ίσως βγουν? Και να δίνω και τη δόση του φορτηγού στον ανθρωπο( χωρίς τραπεζα)? Δεν θέλω να εχω κανένα κερδος απ αυτό μεχρι να ξεχρέωθει !οτι βγαίνει θελω να ξερω αν θα καλύπτει ολα τα παραπάνω που δεν ξέρω ποια ειναι γιαυτό κ ρωταω,ίσως κάποιος γνωρίζει! Ξέρω οτι υπάρχει υψηλή φορολογια, λογιστές,πετρέλαια ζημιές! Αλλά δεν ξέρω πόσα περίπου βγαίνουν! Μετά θα το αναλάβω εγώ!κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη! Και αν παρέλειψα κάτι εδω ειμαστε Παρέλειψα πως σε αποθηκη δουλεύω τώρα! Θα μπεις σίγουρα μέσα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα