Voliminal Δημοσ. Παρασκευή στις 01:11 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:11 μμ Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα TP-Link VR200 από παλιά, που μέχρι πρότινος δεν το χρησιμοποιούσα γιατί είχα Nova. Τώρα όμως με τη μετακόμιση, έχουμε Cosmote Fiber 500 Mbps, και μου έχουν δώσει το SpeedPort Plus 2 (μαύρο). Η ερώτησή μου είναι: Αξίζει να βάλω στο δίκτυό μου το VR200; Θα είναι πραγματική αναβάθμιση σε σχέση με το SpeedPort Plus 2; Γενικά το σταθερό δεν το χρησιμοποιούμε καθόλου οπότε και να μην δουλέψει το voip δεν με πολυνοιάζει Κυρίως με νοιάζει το τοπικό δίκτυο να είναι 1gpbs και όσο πιο stable γίνεται. Επίσης έχω βάλει το tailscale και hostαρω και ένα music library. Ευχαριστώ!
chios Δημοσ. Παρασκευή στις 02:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:10 μμ Πολύ παλιό με χάλια WiFi αν θες αναβάθμιση καλύτερα πάρε ένα σκέτο ρούτερ και κούμπωσε το πάνω στις cosmote. https://www.skroutz.gr/s/44362775/Cudy-WR3000-v1-Asyrmato-Router-Wi-Fi-6-me-3-THyres-Gigabit-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Κάτι τέτοιο ας πούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα