Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανένας πως υπολογίζεται το πέναλτι που πληρώνεις αν διακόψεις το καρτοπρόγραμμα; Λήγει σε έναν μήνα και θα ήθελα να μεταφέρω το κινητό μου από Vodafone στην frog για να πάρω την προσφορά αυτή. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, gtferrari είπε

Ξέρει κανένας πως υπολογίζεται το πέναλτι που πληρώνεις αν διακόψεις το καρτοπρόγραμμα; Λήγει σε έναν μήνα και θα ήθελα να μεταφέρω το κινητό μου από Vodafone στην frog για να πάρω την προσφορά αυτή. 

αναφερονται τα ποσα στο συμβολαιο που εχεις υπογραψει
image.png.0b53a212a8b50892da80580e240bfd8f.png

, αμα ληξει λογικα δεν πληρωνεις 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, gtferrari είπε

Πρακτικά θα σου βγει μηδέν, γιατι σου επιστρέφουν και τα χρηματα που προπληρωσες τον προηγούμενο μηνα απο την ημερομηνία φορητότητας εως και τη κανονική ληξη του προγράμματος 

Δηλαδή αν το κοψεις 10 μερες πριν τη ληξη θα σου επιστρέψουν 10 μερες και παει λέγοντας 

Ετσι τουλάχιστον γίνεται στα κανονικά συμβόλαια, στα καρτοσυμβολαια δε νομίζω να αλλαζει κατι, δεν στο λεω κ 100% ομως

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gtferrari είπε

Μην βιάζεσαι...

Έτσι κ αλλιώς η προσφορά θα βγει και τέλος Νοεμβρίου (όπως και πέρσι) 

Δημοσ.
59 minutes ago, andreas1gr said:

Μην βιάζεσαι...

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι, αλλά μετά μου έρχονται στο μυαλό οι εικόνες από τις ουρές του κόσμου που περίμενε για ώρες εξω από το κατάστημα στην Αθήνα πέρυσι και...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stark είπε

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι, αλλά μετά μου έρχονται στο μυαλό οι εικόνες από τις ουρές του κόσμου που περίμενε για ώρες εξω από το κατάστημα στην Αθήνα πέρυσι και...

Ειμαστε σαν λαος λιγο ...μαζοχιστικος...σκεψου αντιστοιχα τριημερα με αργια σε επιστροφη στους δρομους...Μας αρεσει αυτο το σπορ...καποιοι περιμενανε 5-6 ωρες στο δρομο την black friday....

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εμαθα και εγώ από την προσφορά της frog. Είμαι από επαρχία αλλά έχω ένα φιλαράκι Αθήνα που μπορεί να με εξυπηρετήσει. Ξέρει κανείς τι χαρτιά πρέπει να στείλω στον φίλο  για να κάνει την  φορητότητα αυτός αντί για εμένα( τύπου με μια εξουσιοδότηση θεωρείτε  θα είμαι κομπλέ ; ) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arguris8 είπε

Καλησπέρα παιδιά εμαθα και εγώ από την προσφορά της frog. Είμαι από επαρχία αλλά έχω ένα φιλαράκι Αθήνα που μπορεί να με εξυπηρετήσει. Ξέρει κανείς τι χαρτιά πρέπει να στείλω στον φίλο  για να κάνει την  φορητότητα αυτός αντί για εμένα( τύπου με μια εξουσιοδότηση θεωρείτε  θα είμαι κομπλέ ; ) 

Παρε τηλ στην FROG Αθηνα και ρωτα τι θελουνε 

Δημοσ.
Στις 11/10/2025 στις 2:39 ΜΜ, andreas1gr είπε

Μην βιάζεσαι...

Στις 11/10/2025 στις 3:41 ΜΜ, stark είπε

Ακριβώς αυτό σκέφτομαι και εγώ. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένω τις ατελείωτες ουρές για κάτι που μπορώ να το κάνω από τώρα. Άλλωστε το πέναλτι είναι 3,5€ μόνο οπότε άνετα κάνω την αλλαγή τώρα. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, villasg είπε

Παρε τηλ στην FROG Αθηνα και ρωτα τι θελουνε 

Το θέμα είναι να πιάσω γραμμή γιατί όποτε έχω πάρει δεν τα έχω καταφέρει 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arguris8 είπε

Το θέμα είναι να πιάσω γραμμή γιατί όποτε έχω πάρει δεν τα έχω καταφέρει 

image.png.6c8dba3dc1bec336dfaca39ef6d1c29f.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 11/10/2025 στις 10:42 ΠΜ, Engimek είπε

Μπορείς να κάνεις ανανέωση εκ νέου του πακέτου των 144 ευρώ αφού λήξει ο πρώτος χρόνος που το αγόρασες, χωρίς φορητότητα σε άλλη εταιρεία για να πας ξανά στη frog?

Το εχει κάνει κανείς?

Ναι γίνεται, το έκανα πριν λίγο καιρό 

Επεξ/σία από mercator84
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ενημερωτικά, όταν πριν λίγες μέρες είχα ρωτήσει για roaming εντός ΕΕ μου είχαν απαντήσει:

Σε χώρες ευρωπαϊκής ένωσης χρησιμοποιεί έως 12,5 giga.
Η ομιλία είναι όπως στην Ελλάδα για κλήσεις προς Ελλάδα εννοείται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...