Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, με κλήσεις και μηνύματα  εκτός Ε.Ε τι ισχύει? Με το CU που έχω απο πέρυσι με τα 75€ δεν μ αφήνει να στείλω sms ενώ λαμβάνει.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 hours ago, alexx said:

Καλησπέρα, με κλήσεις και μηνύματα  εκτός Ε.Ε τι ισχύει? Με το CU που έχω απο πέρυσι με τα 75€ δεν μ αφήνει να στείλω sms ενώ λαμβάνει.

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει default roaming που να επιτρέπει δωρεάν αποστολή SMS εκτός ΕΕ. Από όσο ξέρω πρέπει να αγοράσεις πακέτο το οποίο απλά σου δίνει έναν μικρό αριθμό SMS που μπορείς να στείλεις. Π.χ. στο What's UP:

https://www.whatsup.gr/cosmote-periagogi

Να προσθέσω πως μόλις μίλησα και μου είπαν ότι η προσφορά λήγει σήμερα ή αύριο.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, stark είπε

image.png.f892f93f946fb4085618be8b6beddb3b.png

Κατά 99% αναφέρονται στην απεριόριστη ομιλία / sms όχι στο internet. Κάθε λίγους μήνες απλά βάζουν τις απεριόριστες κλήσεις και μετά τις βγάζουν.

• Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, stark said:

Ενημερωτικά, όταν πριν λίγες μέρες είχα ρωτήσει για roaming εντός ΕΕ μου είχαν απαντήσει:

καλησπέρα,

χρειάζεται το κινητό κάποια ρύθμιση ? στη sim ?  ή αυτόματα έχεις δικτυο οταν ενεργοποιείς τα data στο εξωτερικό ? για εντος Ε.Ε. μιλάω..

12.5gb ειναι μια χαρά !

ευχαριστώ

Δημοσ.

Δουλεύει κανονικά το roaming χωρίς καμία ρύθμιση. Επίσης δεν υπάρχει κόφτης ή κάποιος περιορισμός στα data.

Το έχω από αρχές του 2024 και ανανέωσα αρχές του 2025. Σκοπεύω να το ανανεώσω πάλι αρχές του 2026.

Έκανα ταξίδι εντός Ευρώπης πρόσφατα, αν θυμάμαι καλά έδινε γύρω στα 12GB όπως αναφέρθηκε, προφανώς δεν έχει απεριόριστα data εκεί.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Despotas είπε

Το έχω από αρχές του 2024 και ανανέωσα αρχές του 2025. Σκοπεύω να το ανανεώσω πάλι αρχές του 2026.

υποθετω εννοεις πηγες απο το μαγαζι-γραφειο  κ εκανες αννανεωση, οχι οτι εδωσαν νεα "προσφορα" μεσω app / τηλ...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, kage είπε

υποθετω εννοεις πηγες απο το μαγαζι-γραφειο  κ εκανες αννανεωση, οχι οτι εδωσαν νεα "προσφορα" μεσω app / τηλ...

Ναι, από το μαγαζί γίνονται όλα.

Δημοσ.
On 14/10/2025 at 12:15, stark said:

image.png.f892f93f946fb4085618be8b6beddb3b.png

Σε ευχαριστώ πολύ, πήγα σήμερα και ενεργοποίησα την προσφορά, ήταν όντως η τελευταία μέρα!

Μια ερώτηση μόνο (που δυστυχώς δε σκέφτηκα να ρωτήσω όταν ήμουν στο μαγαζί): Αν αποφασίσω σε ένα χρόνο από τώρα ότι δε θέλω πλέον αυτόν τον αριθμό από τη frog, χρειάζεται να κάνω κάτι για να τον καταργήσω; Θα προσπαθήσει να με χρεώσει αυτόματα; Ή μπορώ απλά να πετάξω την κάρτα sim , χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, enteacher04 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ, πήγα σήμερα και ενεργοποίησα την προσφορά, ήταν όντως η τελευταία μέρα!

Μια ερώτηση μόνο (που δυστυχώς δε σκέφτηκα να ρωτήσω όταν ήμουν στο μαγαζί): Αν αποφασίσω σε ένα χρόνο από τώρα ότι δε θέλω πλέον αυτόν τον αριθμό από τη frog, χρειάζεται να κάνω κάτι για να τον καταργήσω; Θα προσπαθήσει να με χρεώσει αυτόματα; Ή μπορώ απλά να πετάξω την κάρτα sim , χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα;

Να αιτηθείς οριστική ακύρωση του αριθμού ώστε να μην συνεχίσει να φαίνεται ότι ανήκει σε εσένα. Υπάρχει όριο πόσους αριθμούς μπορείς να έχεις δηλωμένους στο ονομά σου, νομίζω 10. Οπότε καλό είναι να το καταργήσεις ώστε να έχεις καλύτερο έλεγχο αφού δεν θα το θέλεις πλέον.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, enteacher04 είπε

Η τελευταία μέρα της προσφοράς γενικά ή απλά δεν θα δίνουν απεριόριστη ομιλία ; 

Δημοσ.
47 minutes ago, Arguris8 said:

Η τελευταία μέρα της προσφοράς γενικά ή απλά δεν θα δίνουν απεριόριστη ομιλία ; 

Μιλούσα για την προσφορά που περιελάμβανε και απεριόριστη ομιλία. ίσως να την ξαναβάλουν βέβαια στο μέλλον, και σίγουρα θα ξαναβγεί προσφορά για απεριόριστα δεδομένα μόνο

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ] Frog για ενα χρονο με 144€ (2 καταστηματα) [ΤΕΛΟΣ]
Δημοσ.
22 ώρες πριν, mariosdemigod είπε

Να αιτηθείς οριστική ακύρωση του αριθμού ώστε να μην συνεχίσει να φαίνεται ότι ανήκει σε εσένα. Υπάρχει όριο πόσους αριθμούς μπορείς να έχεις δηλωμένους στο ονομά σου, νομίζω 10. Οπότε καλό είναι να το καταργήσεις ώστε να έχεις καλύτερο έλεγχο αφού δεν θα το θέλεις πλέον.

Μετά από 12 μήνες νομίζω διαγράφεται μόνος του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/10/2025 στις 5:01 ΜΜ, enteacher04 είπε

Μα νομίζω πως στην όποια καρτοκινητή αν σταματήσεις να ανανεώνεις, στους 2 μήνες φράσει αυτόματα και στον 1 χρόνο κλείνει εντελώς το νούμερο. Δεν έχω λόγο να φαντάζομαι κάτι διαφορετικό εδώ.

Επεξ/σία από TheBus
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...