9-11 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 32 minutes ago, TheBus said: Μα νομίζω πως στην όποια καρτοκινητή αν σταματήσεις να ανανεώνεις, στους 2 μήνες φράσει αυτόματα και στον 1 χρόνο κλείνει εντελώς το νούμερο. Δεν έχω λόγο να φαντάζομαι κάτι διαφορετικό εδώ. Σωστά. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν ενημερώνονται για τις αλλαγές οι υπηρεσίες ταυτοποίησης ώστε να φαίνεται πως ο τάδε δεν είναι πλέον κάτοχος του αριθμού. Αν ο αριθμός τεθεί εκ νέου σε κυκλοφορία και τον πάρει κάποιος άλλος θα γίνει αυτόματα. Αυτό βέβαια δεν αφορά τον μέσο χρήστη αλλά άτομα που διαχειρίζονται πολλά νούμερα... Κρατάει κανείς αρχείο με τις περιόδους προσφοράς της Frog; Θα ήταν πολύ εξυπηρετικό ένα timeline γιατί αφενός υπάρχουν κάποια νεκρά διαστήματα (όπου δεν διατίθεται ετήσιο πακέτο) και αφετέρου οι παροχές τροποποιούνται (π.χ. αυτό που πήρα εγώ στα μέσα του περασμένου Μαρτίου δεν είχε απεριόριστη ομιλία)
Billator Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ 11 ώρες πριν, 9-11 είπε Κρατάει κανείς αρχείο με τις περιόδους προσφοράς της Frog; Θα ήταν πολύ εξυπηρετικό ένα timeline γιατί αφενός υπάρχουν κάποια νεκρά διαστήματα (όπου δεν διατίθεται ετήσιο πακέτο) και αφετέρου οι παροχές τροποποιούνται (π.χ. αυτό που πήρα εγώ στα μέσα του περασμένου Μαρτίου δεν είχε απεριόριστη ομιλία) Μπορείς να μπεις στο facebook και να κοιτάξεις τα post τους. πχ Πρακτικά update μόνο από εκεί μπορείς να πάρεις για αυτά τα πακέτα.
9-11 Δημοσ. Σάββατο στις 12:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:10 μμ 13 hours ago, Billator said: Μπορείς να μπεις στο facebook και να κοιτάξεις τα post τους. πχ Πρακτικά update μόνο από εκεί μπορείς να πάρεις για αυτά τα πακέτα. Τώρα έπεσες στην περίπτωση! Θέλω να εξακριβώσω αν υπάρχει σταθερό μοτίβο (όπως π.χ. συμβαίνει με τα απεριόριστα πακέτα δεδομένων που δίνουν Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο στα €10 κάθε καλοκαίρι) ή τα βγάζουν τυχαία.
TheBus Δημοσ. Σάββατο στις 08:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:10 μμ Στις 17/10/2025 στις 10:41 ΠΜ, 9-11 είπε Σωστά. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν ενημερώνονται για τις αλλαγές οι υπηρεσίες ταυτοποίησης ώστε να φαίνεται πως ο τάδε δεν είναι πλέον κάτοχος του αριθμού. Αν ο αριθμός τεθεί εκ νέου σε κυκλοφορία και τον πάρει κάποιος άλλος θα γίνει αυτόματα. Αυτό βέβαια δεν αφορά τον μέσο χρήστη αλλά άτομα που διαχειρίζονται πολλά νούμερα... Αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό. Πάντως, σαν εμπειρία, όταν λήγει ένα νούμερο στην cosmote αμέσως εξαφανίζεται από τη λίστα του χρήστη (cosmote app). Η λογική μου (χωρίς όμως να το ξέρω καλύτερα) λέει εφόσον εξαφανίζεται από εκεί, από τη λίστα του χρήστη, δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάποιο άλλο query όπου δεν θα δείχνει το ίδιο. Πως θα με βγάζει κάτοχο ενός αριθμού χωρίς να το βλέπω ο ίδιος πουθενά στις ενημερώσεις μου;
drdedus Δημοσ. Κυριακή στις 11:08 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:08 πμ (επεξεργασμένο) αν θέλεις να προετοιμαστεί το νούμερο σου να γίνει frog για να παρεις προσφορές απο Black Friday πρέπει να ξεκινάμε σιγά-σιγά φορητότητες η ποια η πορεία λετε? Επεξ/σία Κυριακή στις 11:08 πμ από drdedus
leonidas1269 Δημοσ. Κυριακή στις 06:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:19 μμ 7 ώρες πριν, drdedus είπε αν θέλεις να προετοιμαστεί το νούμερο σου να γίνει frog για να παρεις προσφορές απο Black Friday πρέπει να ξεκινάμε σιγά-σιγά φορητότητες η ποια η πορεία λετε? Nα αγορασεις ενα καλο αντισκηνο,νερα,ξηρα τροφη και φυσικα να μην δουλευεις ......Και φυσικα να σου...αρεσει σαν ατομο να καθεσαι με τις ωρες σε μια ουρα στη Σταδιου....(το καλο ειναι οτι θα μαθεις ξενες γλωσσες...ειδικα αραβικες...) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις