esperos555 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Πάλιωσε το ανέκδοτο με το aero. Εκτός αν παραείσαι νέος και δεν το πρόλαβες. 😛 Δε το βρισκω καθολου ανεκδοτο...Επισης ειχα τα πρωτα 3 iphone και θυμαμαι πολλα πραματα με jailbreak που τα βαζαμε σαν features, που αργοτερα ενσωματωσε η Apple και ηδη ειχε το android πρωτα. Θελω να πω οτι και το iphone καποτε αντεγραφε...cool!!! 5 λεπτά πριν, Paladin-}LoA{- είπε Προφανώς μιλάμε για σχεδόν πλήρη, άκομψη και μονοκόμματη αντιγραφή. Από την άλλη αν κάτσουμε να δούμε τι έχει σταδιακά στα χρόνια που έχουν περάσει αντιγράψει η Apple από πολλαπλούς κατασκευαστές Android αλλά και από το ίδιο το Android σαν λειτουργικό, θα έχουμε να γράφουμε μέρες... Και τα φέρνει συχνά και ως "καινοτομίες" ενώ άλλοι τα έχουν χρόνια... Οι πραγματικές καινοτομίες στο χώρο σπανίζουν πλέον. Πες τα!!! Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από esperos555 1
atheatos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 5 λεπτά πριν, esperos555 είπε Πες τα!!! Δεν απαγορεύτηκε σε κανέναν να κάνει είδηση κάτι που αντέγραψε εξόφθαλμα η Apple. Ουτε φυσικά θα μας υπαγορεύσει κάποιος να κλείσουμε τα μάτια γιατί δεν του αρέσει η είδηση. 3
esperos555 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 λεπτό πριν, atheatos είπε Δεν απαγορεύτηκε σε κανέναν να κάνει είδηση κάτι που αντέγραψε εξόφθαλμα η Apple. Ουτε φυσικά θα μας υπαγορεύσει κάποιος να κλείσουμε τα μάτια γιατί δεν του αρέσει η είδηση. Ειδες κανεναν να απαγορευει κατι σε καποιον???? Ο καθενας μπορει να κανει ειδηση με οτι θελει και ο καθενας μπορει να πει τη γνωμη του. Ετσι λοιπον οπως λεει ο καθενας τη δικια του, ετσι λεω κι εγω τη δικια μου.Μην ανοιγετε beef χωρις λογο και λετε πραματα που δεν εχουν ειπωθει.
atheatos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 λεπτό πριν, esperos555 είπε Ειδες κανεναν να απαγορευει κατι σε καποιον???? Δεν είδα κανέναν όχι ….τα μάτια μου τα έχω ανοιχτά και βλεπω. 4 λεπτά πριν, esperos555 είπε ανοιγετε beef Είδες κανέναν να ανοίξει beef? 1
esperos555 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 3 λεπτά πριν, atheatos είπε Δεν είδα κανέναν όχι ….τα μάτια μου τα έχω ανοιχτά και βλεπω. Είδες κανέναν να ανοίξει beef? Δε ξερω...τι να σου πω.Ειλικρινα ομως εχω κουραστει να βλεπω κοντρες και διαμαχες στο ιντερνετ για ανοητα θεματα. Οπως ειπε και ο προηγουμενος φιλος εδω, ειναι αμετρητες οι φορες που εχουν γινει αντιγραφες απο ολες τις εταιρειες. Επ αυτου συμφωνησα και ειπα πες τα.
atheatos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μόλις τώρα, esperos555 είπε εχω κουραστει να βλεπω Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι δεν πρέπει να βλέπουμε και να σχολιάζουμε την είδηση? Αν είσαι κουρασμένος να διαβάζεις , πας και ξεκουράζεσαι…. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες 28 λεπτά πριν, esperos555 είπε Δε το βρισκω καθολου ανεκδοτο...Επισης ειχα τα πρωτα 3 iphone και θυμαμαι πολλα πραματα με jailbreak που τα βαζαμε σαν features, που αργοτερα ενσωματωσε η Apple και ηδη ειχε το android πρωτα. Θελω να πω οτι και το iphone καποτε αντεγραφε...cool!!! Πες τα!!! Άλλο σε ρώτησα και κάνεις πως δεν κατάλαβες. Αν εξισώνεις το Aero των windows με το iOS26, τότε είναι σίγουρο πως με κάποιο από τα 2 δεν είχες καμία επαφή. Δεν πειράζει πάντως. Ακόμη θυμάμαι τον πανικό στο στρατόπεδο του android όταν παρουσιάστηκε η πρώτη έκδοση του iOS. Σε ένα βράδυ τους μάζεψαν όλους και τους είπαν «ξεστραβωθείτε» και φτιάξτε το έτσι. 1
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aggeliki είπε Και που είναι το κακό; Είδαν κάτι, τους άρεσε και το αντέγραψαν. Πέραν την έλλειψης φαντασίας, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Δηλαδή αν φτιάξεις μια φοβερή φασολάδα και μου αρέσει άπειρα, θα έπρεπε να ντρέπομαι που έκανα και εγώ φασολάδα επειδή την είδα από σένα και την ζήλεψα; Τίποτα μεμπτο. Αλλά εμένα σαν καταναλωτή με απωθεί αυτή η πρακτική. Ας βρουν να κάνουν κάτι δικό τους, δεν είναι δυνατόν να μην έχουν καθόλου έμπνευση και να κάνουν copy/paste. Εκτός κι αν πρωταρχικός τους στόχος ήταν εξ' αρχής να προσελκύσουν καταναλωτές που δεν μπορούν να αγοράσουν ένα iphone οπότε να πάνε σε αυτούς να αποκτήσουν ένα αντίγραφο σε φθηνότερη τιμή που θα τους κάνει να νομίζουν ότι πήρανε το κανονικό. Αν αυτός είναι ο στόχος τους, πάω πασο. Το επιχείρημα με την φασολάδα δεν είναι και τόσο στέρεο. Μπορεί να δεις ότι θέλεις και να φτιάξεις ακριβώς το ίδιο φαγητό για να το τρως εσύ και η οικογένεια σου. Σκέψου όμως να είχες δικό σου εστιατόριο και να ξεκινούσες αντιγραφές απο αλλους. Οχι πως και αυτό δεν γίνεται στα εστιατόρια και σιγά το πράγμα, αλλά άμα ήσουν και κάποιο πολύ γνωστό εστιατόριο της γαστρονομίας με πελάτες και κόσμο που μπορεί να πάνε και στο άλλο γνωστό εστιατόριο που αντέγραψες, εκεί αλλάζουν λίγο τα πράγματα. Κάτι τέτοιο γίνεται και με τα κινητά, δεν είναι άπειρες οι εταιρείες που έχουν την αγορά, τα εστιατόρια είναι άπειρα. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από mariosnik_
esperos555 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Άλλο σε ρώτησα και κάνεις πως δεν κατάλαβες. Αν εξισώνεις το Aero των windows με το iOS26, τότε είναι σίγουρο πως με κάποιο από τα 2 δεν είχες καμία επαφή. Δεν πειράζει πάντως. Ακόμη θυμάμαι τον πανικό στο στρατόπεδο του android όταν παρουσιάστηκε η πρώτη έκδοση του iOS. Σε ένα βράδυ τους μάζεψαν όλους και τους είπαν «ξεστραβωθείτε» και φτιάξτε το έτσι. Πάλιωσε το ανέκδοτο με το aero. Εκτός αν παραείσαι νέος και δεν το πρόλαβες. 😛 Α) δεν βλεπω καμια ερωτηση στο σχολιο σου...παρα μονο κακο χιουμορ Β) Δεν εξισωσα τιποτα απολυτως. Αναφερα οτι ολοι αντιγραφουνε. Γ)ειμαι χρηστης απο τα win95 και συνεχιζω σερρι εως και σημερα στα 11.Το πρωτο smartphone μου ηταν το 1ο iphone που δουλευε μονο με jailbreak στην ελλαδα και τα επομενα 2 iphone στη σειρα, το 3G και το 3GS. Οποτε το αν εχω επαφη η οχι...σιγουρα δεν περιμενω εσενα να μου πεις και σιγουρα δεν εισαι αρμοδιος. Tωρα τα υπολοιπα ολα σχολια σου περι πανικου με αφηνουν αδιαφορο, διοτι ποτε δεν ημουν fanboy καποιας εταιρειας. Εχω windows απο τοτε που με θυμαμαι να ασχολουμαι και ψηνομαι να παρω mac mini φετος. Ειχα iphone και πηγα σε android και παλι αν με ρωτησεις, θα σου πω οτι το android καταφερε να φτασει σε εναν αξιοπρεπη βαθμο, το IOS μολις πριν 5 χρονια. Δεν συμφωνω με καμια εταιρεια. Η καθεμια εχει τα υπερ και τα κατα της. Εγω εκει που δεν συμφωνω, ειναι οταν μια εταιρεια εμφανιζεται αγια...ή ξαφνικα ξεχνανε ολοι τι εκανε στο παρελθον. Aυτα 17 λεπτά πριν, atheatos είπε Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι δεν πρέπει να βλέπουμε και να σχολιάζουμε την είδηση? Αν είσαι κουρασμένος να διαβάζεις , πας και ξεκουράζεσαι…. Kαλο υπνο λοιπον σε σενα που σχολιασες δικια μου αναρτηση πρωτος και ενοχληθηκες...🤣. 3 1
atheatos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 3 λεπτά πριν, esperos555 είπε Kαλο υπνο λοιπον σε σενα που σχολιασες δικια μου αναρτηση πρωτος και ενοχληθηκες...🤣. Σου φαίνομαι για κουρασμένος ? Το ποιος ενοχλήθηκε με την είδηση το βλέπουν όλοι και το ομολόγησες , όση λάσπη και να πετάξεις τώρα. Στο ξαναγράφω γιατί είσαι τόσο κουρασμένος και δεν ξέρεις τι διαβάζεις. Έχω τα μάτια ανοιχτά και δεν θα τα κλείσω επειδή το θέλεις εσύ. 2
TrialKid Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 21 minutes ago, billdanos said: Άλλο σε ρώτησα και κάνεις πως δεν κατάλαβες. Αν εξισώνεις το Aero των windows με το iOS26, τότε είναι σίγουρο πως με κάποιο από τα 2 δεν είχες καμία επαφή. Δεν πειράζει πάντως. Ακόμη θυμάμαι τον πανικό στο στρατόπεδο του android όταν παρουσιάστηκε η πρώτη έκδοση του iOS. Σε ένα βράδυ τους μάζεψαν όλους και τους είπαν «ξεστραβωθείτε» και φτιάξτε το έτσι. Για δωσε info
Chris_BMW Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, AtiX είπε Κανένας δεν θα σε κατηγορήσει γιατί αντέγραψες ακόμα και μια φασολάδα, θα σε κατηγορήσουν όμως όλοι αν ξεκινήσεις και την πουλάς σαν δίκια σου… Ή καλύτερα να κράζεις όπου βρεθείς και όπου σταθείς τη φασολάδα και την δική σου που αντέγραψες να λες να αυτή μάλιστα αυτή αξίζει 😉 2
somt Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες όλοι εσεις οι μαρτυρες της Apple κανετε εμάς τους υπόλοιπους νορμαλ χρήστες Apple να φαινόμαστε άσχημα 😛 2
giorgosaero Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) @esperos555 Είσαι σίγουρος ότι αντέγραψε η apple το aero των windows; Εγώ πιστεύω ότι έχει πάρει πινελιές από το δικό της aqua κάπου το 2000. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από giorgosaero 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 4 ώρες 29 λεπτά πριν, esperos555 είπε Πάλιωσε το ανέκδοτο με το aero. Εκτός αν παραείσαι νέος και δεν το πρόλαβες. 😛 Α) δεν βλεπω καμια ερωτηση στο σχολιο σου...παρα μονο κακο χιουμορ Β) Δεν εξισωσα τιποτα απολυτως. Αναφερα οτι ολοι αντιγραφουνε. Γ)ειμαι χρηστης απο τα win95 και συνεχιζω σερρι εως και σημερα στα 11.Το πρωτο smartphone μου ηταν το 1ο iphone που δουλευε μονο με jailbreak στην ελλαδα και τα επομενα 2 iphone στη σειρα, το 3G και το 3GS. Οποτε το αν εχω επαφη η οχι...σιγουρα δεν περιμενω εσενα να μου πεις και σιγουρα δεν εισαι αρμοδιος. Tωρα τα υπολοιπα ολα σχολια σου περι πανικου με αφηνουν αδιαφορο, διοτι ποτε δεν ημουν fanboy καποιας εταιρειας. Εχω windows απο τοτε που με θυμαμαι να ασχολουμαι και ψηνομαι να παρω mac mini φετος. Ειχα iphone και πηγα σε android και παλι αν με ρωτησεις, θα σου πω οτι το android καταφερε να φτασει σε εναν αξιοπρεπη βαθμο, το IOS μολις πριν 5 χρονια. Δεν συμφωνω με καμια εταιρεια. Η καθεμια εχει τα υπερ και τα κατα της. Εγω εκει που δεν συμφωνω, ειναι οταν μια εταιρεια εμφανιζεται αγια...ή ξαφνικα ξεχνανε ολοι τι εκανε στο παρελθον. Aυτα Kαλο υπνο λοιπον σε σενα που σχολιασες δικια μου αναρτηση πρωτος και ενοχληθηκες...🤣. Μην απολογείσαι βρε, σε πιστεύουμε! 😛 24 λεπτά πριν, TrialKid είπε Για δωσε info https://www.theverge.com/2013/12/20/5229618/android-started-over-the-day-the-iphone-was-announced 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα