Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 11 ώρες πριν, nzeppos είπε Τι spinoff, εκείνο το ρημάδι το έκτο βιβλίο πότε θα το βγάλει ο μπάρμπας ρε παιδιά; Ήμασταν νιοί, γεράσαμε και ακόμα περιμένουμε. Δεν είναι μόνο το 6ο είναι και το 7ο βιβλίο γιατί υποτίθεται το η ιστορία τελειώνει στο 7ο βιβλίο. Εντάξει δε πρόκειται ποτέ να τη τελειώσει την ιστορία στα βιβλία. Προφανώς τα παράτησε και ασχολείται με χίλια άλλα πράγματα εκτός των βιβλίων.. Στο θέμα μας όμως επειδή έχω διαβάσει και τις νουβέλες με τον Εγκ. Είναι όντως απο τις πιο αδιάφορες ιστορίες μέσα στο κόσμο του westeros με ελάχιστο υλικό γραμμένο. Δεν νομίζω να βγεί πατάτα όμως. Ο Martin δε βγάζει ποτέ πατάτες. 1
alexzzz Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Έχω διαβάσει τα κομικ. Δεν ξέρω αν ακολουθούν πιστα τα βιβλία τα οποία δεν έχω διαβάσει αλλά δεν έχει καμία σχέση η ιστορία με τα αρχικά βιβλία και την σειρά. Ναι μεν η ιστορία είναι στο ίδιο σύμπαν αλλά είναι μια μεσαιωνική ιστορία. Εμένα μου άρεσε μπορώ να πω, τίποτα που δεν έχουμε ξανά δει-διαβάσει-ακούσει βέβαια
ashoka21 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 14 ώρες πριν, AristidisZ είπε Που το είδες ; 👍🏻
evark Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 22 ώρες πριν, nzeppos είπε Τι spinoff, εκείνο το ρημάδι το έκτο βιβλίο πότε θα το βγάλει ο μπάρμπας ρε παιδιά; Ήμασταν νιοί, γεράσαμε και ακόμα περιμένουμε. το πρόβλημα είναι ότι και ο ίδιος ο συγγραφέας έχει γεράσει πολύ...... πλησιάζει τα 80.... Δεν βλέπω να το τελειώνει... μπορεί και να έχει ξεχάσει τα πάντα σε αυτή την ηλικία......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα