Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα/Καλημερα παιδιά,

Θέλω να ρωτήσω αν  έχει δει κανείς, αν υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα οι νέες μητρικές GIGABYTE X870E AORUS (Elite, Pro, Master, X3D ICE, κ.λπ.); Δεν είναι ακόμη διαθέσιμες  στα ελληνικά καταστήματα και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα ή πληροφορίες από τους διανομείς. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά, θα το εκτιμούσα να το μοιραστεί.

Ευχαριστώ πολύ!!!

IMG_2416.jpeg

Επεξ/σία από ashmedai
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην πέφτεις θύμα του μάρκετινγκ.

Ούτε του "X3D", ούτε του "ΑΙ" βέβαια.

Δεν έχει τίποτα περισσότερο να προσφέρει από μια κανονική X870E Aorus Elite/Pro/Master κτλ κτλ.

Οι οποίες με τη σειρά τους έχουν ελάχιστα παραπάνω να προσφέρουν από μια X870 και αυτό με τη σειρά του από μία B850E και B850 και μπορώ να συνεχίσω μέχρι και το απλό ταπεινό B650.

Επεξ/σία από kkatzos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Μην πέφτεις θύμα του μάρκετινγκ.

Ούτε του "X3D", ούτε του "ΑΙ" βέβαια.

Δεν έχει τίποτα περισσότερο να προσφέρει από μια κανονική X870E Aorus Elite/Pro/Master κτλ κτλ.

Οι οποίες με τη σειρά τους έχουν ελάχιστα παραπάνω να προσφέρουν από μια X870 και αυτό με τη σειρά του από μία B850E και B850 και μπορώ να συνεχίσω μέχρι και το απλό ταπεινό B650.

Φίλε σωστά αυτά που λες, απλώς στη δική μου περίπτωση έχει νόημα. Η σειρά X3Dδεν είναι απλώς “marketing”, έχει κάποιες βελτιώσεις που για τη δουλειά μου μετράνε — πιο σταθερό power delivery (VRM), καλύτερο memory tuning, βελτιωμένο latency στα X3D chips και πιο αποδοτικό thermal design γενικά. Επειδή τρέχω συχνά βαριές εφαρμογές και κάνω testing/rendering, αυτά τα μικρά “συν” με βοηθούν σε σταθερότητα και συνέπεια στη διάρκεια. Οπότε δεν το κοιτάω σαν “bling”, αλλά γιατί πραγματικά χρειάζεται .

(Δεν θέλω να πάω σε Threadripper, οπότε κοιτάω να στήσω κάτι δυνατό όσο γίνεται πάνω στο AM5.)

Επεξ/σία από ashmedai
Δημοσ.
1 hour ago, ashmedai said:

Φίλε σωστά αυτά που λες, απλώς στη δική μου περίπτωση έχει νόημα. Η σειρά X3Dδεν είναι απλώς “marketing”, έχει κάποιες βελτιώσεις που για τη δουλειά μου μετράνε — πιο σταθερό power delivery (VRM), καλύτερο memory tuning, βελτιωμένο latency στα X3D chips και πιο αποδοτικό thermal design γενικά. Επειδή τρέχω συχνά βαριές εφαρμογές και κάνω testing/rendering, αυτά τα μικρά “συν” με βοηθούν σε σταθερότητα και συνέπεια στη διάρκεια. Οπότε δεν το κοιτάω σαν “bling”, αλλά γιατί πραγματικά χρειάζεται .

(Δεν θέλω να πάω σε Threadripper, οπότε κοιτάω να στήσω κάτι δυνατό όσο γίνεται πάνω στο AM5.)

Σε Aorus Pro X870E, μέσα σε δυο μήνες χρήσης οι θερμοκρασίες στο PCH είχαν πάει 85c σε idle.

Μιλάμε για υπέρτατο power delivery και thermal design η Gigabyte.

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ashmedai είπε

πιο σταθερό power delivery (VRM), καλύτερο memory tuning, βελτιωμένο latency στα X3D chips και πιο αποδοτικό thermal design γενικά.

Αυτό προσπαθώ να σου πω.

Δεν έχουν τίποτε από αυτά. Τα έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν. Ψάχνουν κορόιδα...

Δημοσ.

Παιδιά το thread είναι για διαθεσιμότητα ,

σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας, γνωρίζοντας ήδη τα όσα αναφέρατε, δυστυχώς δεν έλαβα την απάντηση στο ερώτημα που έθεσα.

Εάν κάποιος πραγματικά γνωρίζει θα ήθελα να το μοιραστεί. 

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, ashmedai said:

Κάτι δεν πάει καλά νομίζω αλά γιατί όχι .

χαχαχαχα ευχαριστώ φίλε μου !!!!

Σιγούρεψε πάντως ότι είναι πράγματι αυτό το μοντέλο γιατί μονο σε ένα κατάστημα βλέπω τον τίτλο X3D.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Thresh είπε

Σιγούρεψε πάντως ότι είναι πράγματι αυτό το μοντέλο γιατί μονο σε ένα κατάστημα βλέπω τον τίτλο X3D.

Δεν το εμπιστεύομαι ακόμα , θα περιμένω λίγο να δω τους official retailers γιατί δεν θέλω να ρισκάρω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...