Luciddream Δημοσ. Σάββατο στις 04:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:05 μμ Χτες είχα ένα περίεργο θέμα με το λάπτοπ και είπα να το γράψω να ακούσω και καμια άποψη ακόμα. Έχω το Asus Strix G713PU HX110W και χρησιμοποιώ G-Helper. Χτές εκεί που καθόμουν στο λαπτοπ με ανοιχτό Visual Studio (σημείωση πρώτη μέρα που το χρησιμοποιώ), αρχίζουν τα ανεμιστήρια να τρέχουν στο φουλ. Κοιτάζω task manager, τίποτα, όλα στο Idle. Ανοίγω το G-Helper, δεν έδειχνε ακριβώς τα νούμερα που άκουγα. Οι θερμοκρασίες νορμάλ, και έδειχνε από 2500 rpm περίπου μέχρι 3000. Που και που έδειχνε τα πραγματικά που ήταν γύρω στα 6900 rpm. Τα curves όμως που είχα active ήταν μέχρι 4600 rpm οπότε έτρεχαν έξω από τις ρυθμίσεις. Κάνω restart, συνεχίζει να τρέχουν στο φουλ ακόμα και πριν μπει σε Windows. Αναγκάστηκα να το κλείσω κρατώντας πατημένο το κουμπί. Το ανοίγω μετά ξανά και μπαίνω στα Windows και είχαν φτιάξει τα ανεμιστήρια. Ανοίγω το G-Helper και βλέπω ότι έχει βγει BIOS update πριν κάτι μέρες, το έκανα επιτόπου. Τώρα όλα καλά αλλά μου έχει κάνει εντύπωση τι μπορεί να ήταν αυτό? Το έχω κάποιους μήνες και δεν είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο. Γενικά καμιά φορά το αφήνω ανοιχτό και φεύγω, τώρα δεν νομίζω να το ξανα αφήσω, θα πετάξει στο τέλος αν το ξανακάνει Να ήταν κανα bug του BIOS και να έγινε trigger από κάτι του Visual Studio? Δεν έχω ιδέα. Αλλά δεν νομίζω ότι φταίει το G-Helper για αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα