Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν hp dc7800 usdt τον είχα παροπλισμένο για αρκετό καιρό δούλευε κανονικά πρόσφατα τον έβαλα σε λειτουργία bootαρει κανονικά μπορώ να μπω στο bios αλλά εμφανίζεται σφάλμα (2213-EIT failure. Hardware for VA support not present. Ensure Intel AMT is enabled and a VT-capable processor is installed)

Ενέργειες που έκανα: Άλλαξα όλες της ρυθμίσεις για AMT και VT-capable.(όπως λεει το πρόβλημα)Δοκίμασα άλλους συμβατούς επεξεργαστές σύμφωνα με την HP. Άλλαξα μπαταρία bios. Άλλαξα ραμ. Τίποτα από τα παραπάνω δεν άλλαξε να σημειώσω πως όταν ανάβει το μηχάνημα ανεβάζει στροφές ο ανεμιστήρας την ψήκτρα χωρίς να μπορώ να κάνω ελάττωση μέσα από τα bios. Δεν ξέρω τι να κάνω (εκτός από τον να τον πάω στην ανακύκλωση καθώς τον θέλω για old school games )

Δημοσ.
5 ώρες πριν, micos000 είπε

Έχει κανένα BIOS update να κάνεις;

Reset to defauts δοκίμασες;

Ποιον επεξεργαστή έχεις;

Bios update δεν έχω κάνει ακόμα θα το δοκιμάσω αν βρω κάποια ενημέρωση 

Εφόσον έβγαλα την μπαταρία του bios επανήλθε λογικά ;(χωρίς τροφοδοσία φυσικά) Σαν reset to defauts δεν είναι το ίδιο;

Με τον Ε2200 έχω πάνω τώρα όπως τον δούλευα παλιά 

Δημοσ.

Από ένα βίντεο που βρήκα όταν γκούγκλαρα το σφάλμα δείχνει ότι θέλει αλλαγή το τσιπάκι του bios. Αλλά ελπίζω να είναι λάθος γιατί δεν αξίζει να ασχοληθείς αν θέλει αυτό.

Δημοσ.

Κι εγώ τον ειδα τον τύπο. Δε νομίζω όμως να χρειάζεται απαραίτητα κάτι τέτοιο.

3 ώρες πριν, thanoslez είπε

Bios update δεν έχω κάνει ακόμα θα το δοκιμάσω αν βρω κάποια ενημέρωση 

Εφόσον έβγαλα την μπαταρία του bios επανήλθε λογικά ;(χωρίς τροφοδοσία φυσικά) Σαν reset to defauts δεν είναι το ίδιο;

Με τον Ε2200 έχω πάνω τώρα όπως τον δούλευα παλιά 

Κάνε και ενα load optimized defaults για σιγουριά.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Pstathece είπε

Από ένα βίντεο που βρήκα όταν γκούγκλαρα το σφάλμα δείχνει ότι θέλει αλλαγή το τσιπάκι του bios. Αλλά ελπίζω να είναι λάθος γιατί δεν αξίζει να ασχοληθείς αν θέλει αυτό.

Ελπίζω να μην είναι αυτό. εΕγώ βλέπω πως ο E2200 δεν υποστηρίζει VT. Τώρα πως δούλευε τότε και τώρα όχι ίσως κάποια ρύθμιση να χρειαστεί ; Το βλέπω εγώ να ψάξω για Ε6550.

Έχω δοκιμάσει Ε2160-Ε2180-Ε2200-Ε4300-Ε5300-Ε8200 αλλά τίποτα δεν άλλαξε 

5 ώρες πριν, micos000 είπε

Κι εγώ τον ειδα τον τύπο. Δε νομίζω όμως να χρειάζεται απαραίτητα κάτι τέτοιο.

Κάνε και ενα load optimized defaults για σιγουριά.

Θα το δοκιμάσω κι αυτό αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.
56 minutes ago, thanoslez said:

Ελπίζω να μην είναι αυτό. εΕγώ βλέπω πως ο E2200 δεν υποστηρίζει VT. Τώρα πως δούλευε τότε και τώρα όχι ίσως κάποια ρύθμιση να χρειαστεί ; Το βλέπω εγώ να ψάξω για Ε6550.

Θα το δοκιμάσω κι αυτό αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.

O e8200 είχε vt, οπότε αλλαγή σε e6550 δεν έχει νόημα.

Κανε και ένα reset bios(εάν εβαλες/έβγαλες την μπαταρία της μητρικής πιθανότατα δεν μηδένισε)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, thanoslez είπε

Να ξέρεις πως κάθε φορά που αλλάζεις επεξεργαστή καλά είναι να κάνεις και load bios defaults, ιδίως αν πας από σε κάποιον με features που δεν είχε ο προηγούμενος (Ε2200->Ε8200).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...